Mitek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 9 godzin temu, Suave napisał: Krzysiek jaki masz nr buta ? ja wożę się na 27.5 jak się spotkamy mógłbyś spróbować czy wąskie by Ci leżały moje obydwa są wąskie 98 mm. Żartujesz oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 2 godziny temu, Mitek napisał: Żartujesz oczywiście. Nie, nie. Krzysztofowi ten pomysł się spodoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 9 godzin temu, johnwick napisał: Nie, nie. Krzysztofowi ten pomysł się spodoba. a Tobie by się spodobał czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 15 godzin temu, Chertan napisał: To ja mam nowe narty pod kolor kurtki, jutro jak dobrze pójdzie to debiucik masz sugeruje że to był przypadek jeżeli celowałeś mogłeś napisać że kupiłem nowe narty pod kolor kurtki jak było na prawdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego @Suave jak widzimy zdania uczonych są podzielone więc możemy to zrobić ale tak żeby się forum nie dowiedziało. 🫢 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 76070049779__96A1B774-64D0-4913-A249-38C561C19A34.MOV @herbi- to Twój wątek więc chce Ci powiedzieć że na Magurze jest wąsko, twardo, lekkie odsypy ale obleci. 🙂 I już nie zaśmiecam. Edytowane 8 Lutego przez KrzysiekK 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 3 minuty temu, KrzysiekK napisał: @Suave jak widzimy zdania uczonych są podzielone więc możemy to zrobić ale tak żeby się forum nie dowiedziało. 🫢 to samo chciałem napisać, ze pozostanie między nami 🙂 ale obawiałem się reakcji KeanuReevsa, że co to za tajemnice sobie robimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 14 godzin temu, Marxx74x napisał: Z czystej ciekawości @herbi : to ostanie zdjęcie oceniasz jako ... ? Pytam chcąc lepiej zrozumieć powszechną percepcję. M. Jest to kadr trochę wyrwany z kontekstu. Spodobał mi się bo to takie naśladowanie instagramowych wyjadaczy 😄 Nisko, narty mocno zakrawędziowane. Rzeczywistość jest taka, że jadę poza balansem, wewnętrzny bark już rotuje, a krawędzie wcale tak mocno nie gryzą śniegu ale fajnie wygląda dla amatora 😄 Edytowane 8 Lutego przez herbi 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 5 godzin temu, Suave napisał: masz sugeruje że to był przypadek jeżeli celowałeś mogłeś napisać że kupiłem nowe narty pod kolor kurtki jak było na prawdę ? Poważnie pytasz? Przedtem jeździłem w czerwonych. A że teraz są niebieskie, cóż, tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 20 godzin temu, Lexi napisał: a torebka? Torebki są dla 😝🙀🥳...i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 20 godzin temu, Lexi napisał: a torebka? Torebki są dla 😝🙀🥳...i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 20 godzin temu, Lexi napisał: a torebka? Torebki są dla 😝🙀🥳...i takich tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 2 minuty temu, Chertan napisał: Torebki są dla 😝🙀🥳...i takich tam Piotruś..nie jąkamy.. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 17 minut temu, Chertan napisał: Torebki są dla 😝🙀🥳...i takich tam Tubisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Teraz, star napisał: Tubisi? O toto, ogólnie sorry za trypra, komórka mi się zająkała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 2 godziny temu, Chertan napisał: Poważnie pytasz? Przedtem jeździłem w czerwonych. A że teraz są niebieskie, cóż, tak wyszło. pytałem poważnie, za każdym razem kiedy zdecydowałem się kupić nowe buty, podczas zakupów pierwszych 3 par butów, zawsze po mierzeniu różnych typów i marek o podobnej charakterystyce, jak już zostały do wyboru 2 pary powiedzmy takie same w odczuciu, wybierałem takie buty, które nie wprowadzały do kompletu nowego koloru. dlatego zawsze celowałem w te które były zbieżne z kurtką, albo spodniami, albo nartami. pytanie było trochę prowokacyjne, bo chciałem się upewnić czy mężczyźni tez chociaż trochę patrzą na wygląd całości jako kompletu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego To może tak, decyzja nie była uzależniona od pasowania do kurtki, natomiast sam wygląd nart ma znaczenie, ale nie odgrywa decydującej roli. Natomiast całość wyglądu generalnie będzie miała znaczenie, natomiast na nartach wiele uchodzi. Typu zieleń z pomarańczem. I wcale źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 29 minut temu, Suave napisał: czy mężczyźni tez chociaż trochę patrzą na wygląd całości jako kompletu ? Co do ubioru to po czterech pierwszych moich sezonach narciarskich przed tym skompletowałem pakiet czerwieni dla własnego bezpieczeństwa-lepszej widzialności mnie na stoku tak trochę świadomie jako,że warunki w których jeździmy są zmienne np mgla czy opad śniegu plus poziom niestety wielu korzystających z tras zjazdowych nie jest wysoki . But czerwony był praktycznie od początku więc wystarczyło dobrać tylko górę w dobrej cenie. Czerwień,pomarańcz czy żółty to kolory które jednak są pierwsze dla oka zauważalne. Dlatego z ciemniejszych kolorów zrezygnowałem i np zielona kurtka wisi już drugi sezon w szafie i nie zanosi się żebym w najbliższym czasie jej używał . Narty błękit i dla mnie powstał zadawalający kolorystycznie pakiet narciarski . @herbi mam obecnie Ultra pięte ale całą stopę ten but trzyma wyśmienicie. Ostatnio nawet jeździłem w rozpiętych klamrach-wszystkich i dało radę a po zapięciu mega precyzyjne do szybszej czy sportowej jazdy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Ja mam rzekomo najbrzydsze narty na świecie, coś Ala multipla w motoryzacji. Chociaż czarne są, a czarne wyszczupla😉. pozdro ps. A tak strasznie mi się nie podobały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Ja mam rzekomo najbrzydsze narty na świecie, coś Ala multipla w motoryzacji. Chociaż czarne są, a czarne wyszczupla😉. pozdro ps. A tak strasznie mi się nie podobały. co do nart to wg mnie to nie dotyczy, i to raczej do nart się wszystko dobiera, a nie narty do pozostałych elementów, oprócz narciarza oczywiście, do czego mają pasować narty to dobrze do "filozofii jeźdźca" 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Narty maja pasować do wszystkiego... wiekszosc tu piszacych ma kilka par, Mitek nie ma żadnych, inni zmieniaja 2x w sezonie. Mają reszte dobierac do nart? Ktorych? Sklep z butami narciarskimi omijalem przez ok 10 lat.... niedawno zajrzalem i szok... 95%butow bylo czarnych. Jakaś zmowa producentow? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 11 godzin temu, mig napisał: Narty maja pasować do wszystkiego... wiekszosc tu piszacych ma kilka par, Mitek nie ma żadnych, inni zmieniaja 2x w sezonie. Mają reszte dobierac do nart? Ktorych? Sklep z butami narciarskimi omijalem przez ok 10 lat.... niedawno zajrzalem i szok... 95%butow bylo czarnych. Jakaś zmowa producentow? Mitek to ostatnio w Zwardoniu miał na jednej nodze zieloną, a na drugiej w odcieniach niebieskich i jak tu się ubrać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego W dniu 8.02.2025 o 20:49, mig napisał: Narty maja pasować do wszystkiego... wiekszosc tu piszacych ma kilka par, Mitek nie ma żadnych, inni zmieniaja 2x w sezonie. Mają reszte dobierac do nart? Ktorych? Sklep z butami narciarskimi omijalem przez ok 10 lat.... niedawno zajrzalem i szok... 95%butow bylo czarnych. Jakaś zmowa producentow? Może to był zakład pogrzebowy? Ja też mam czarne, ale z pomarańczowymi klamrami. Fajnie pasują do znaczków na przodzie nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego W dniu 8.02.2025 o 10:25, Suave napisał: a Tobie by się spodobał czy nie ? Ja pojadę na wszystkim i zawszę będę mieć fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 3 minuty temu, johnwick napisał: Ja pojadę na wszystkim i zawszę będę mieć fun. a gdzie zjeżdżałeś dzisiaj? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi