Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego W dniu 8.02.2025 o 20:49, mig napisał: Sklep z butami narciarskimi omijalem przez ok 10 lat.... jeździłeś przez 10 lat w tych samych butach ? ? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 5 minut temu, Jan napisał: a gdzie zjeżdżałeś dzisiaj? Nie chciałbym mówić, bo się przerazisz. Białka, trasa numer 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 6 minut temu, Jan napisał: jeździłeś przez 10 lat w tych samych butach ? ? ? Już raz pisałem. Drugi tydzień marca, Palenica. Jak koniecznie chcesz zmierzyć swojego chuja... Ja na nartach 115 pod butem dla ułatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) Bo tak to Janeczku se pierdol dalej... Edytowane 9 Lutego przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 7 godzin temu, johnwick napisał: Już raz pisałem. Drugi tydzień marca, Palenica. Jak koniecznie chcesz zmierzyć swojego chuja... Co drugi dzień tam jestem i nie zauważyłem żeby coś mierzyli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Teraz, johnwick napisał: Ja pojadę na wszystkim i zawszę będę mieć fun. chyba na wszystkim co masz w swojej stajni, dostaniesz coś z innej i nie okiełznasz, KAŻDY MA JAKIEŚ GRANICE, NIESTETY nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę, a NAJGORSZE że z tych którzy sobie zdają, nie przyznają się do tego przed innymi i w sumie szkodzą tylko sobie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 49 minut temu, Suave napisał: chyba na wszystkim co masz w swojej stajni, dostaniesz coś z innej i nie okiełznasz, KAŻDY MA JAKIEŚ GRANICE, NIESTETY nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę, a NAJGORSZE że z tych którzy sobie zdają, nie przyznają się do tego przed innymi i w sumie szkodzą tylko sobie Musisz wiedzieć, że jesteśmy na forum, a tu każdy Jest sportsmenem, kulturystą i herosem. Oto jest legowisko lwa, A oto żerowisko lwa: ogromny tapczan... https://waligorski.art/liryka.php?litera=l&nazwa=115 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 15 godzin temu, labas napisał: Co drugi dzień tam jestem i nie zauważyłem żeby coś mierzyli. Za szybki jesteś po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego W dniu 10.02.2025 o 06:09, labas napisał: Co drugi dzień tam jestem i nie zauważyłem żeby coś mierzyli. Nic nie będziemy mierzyć. Kto pierwszy przy kasie ten win. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 11 minut temu, johnwick napisał: Nic nie będziemy mierzyć. Kto pierwszy przy kasie ten win. Z ekscytacją będę czekał na wyniki, jeśli z @labaschcesz się mierzyć 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego W dniu 9.02.2025 o 23:05, johnwick napisał: Palenica ośle łączki mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Edwin napisał: Z ekscytacją będę czekał na wyniki, jeśli z @labaschcesz się mierzyć 😄 Nie ma problemu. Czarną mam na 3 skręty. Nie licząc tego zaraz u góry. To już nas jest 3, super, oby więcej. Edytowane 11 Lutego przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 3 minuty temu, Jan napisał: ośle łączki mnie nie interesują Wiem, Ty jeździsz tylko po małpich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 9 minut temu, johnwick napisał: Wiem, Ty jeździsz tylko po małpich. Inteligentna riposta. Janek bez urazy. Kolega dobrze kojarzy fakty i mity😉. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 6 minut temu, Marcos73 napisał: Inteligentna riposta. Janek bez urazy. Kolega dobrze kojarzy fakty i mity😉. a konkretnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego nie wiem po co ta przepychanka i kto jest nią najbardziej zainteresowany, już w postach po zlocie, dało się wyczuć różnicę w odbiorze i komentarzach między uczestnikami a obserwatorem z boku, więc pytam jeszcze raz, po co ta dyskusja? czy na pewno odbyła by się taka gadka z nieznajomym na stoku twarzą w twarz ? wątpię bo nie wiadomo jakby się to mogło skończyć - a strach na żywo ma inne oczy niż anonimowo na SF, takie cwaniakowanie należy ignorować do momentu kiedy ktoś zrozumie że albo się dostosuje poziomem albo będzie notorycznie pomijany razem z tymi wstawkami bez szacunku dla drugiego. to jest grupa ludzi których coś łączy, a celem że mają się wspierać i łączyć bardziej, a nie dzielić, pomijam chamskie odzywki i przekleństwa, to już jest dno. Ani imienia, nazwiska, zdjęcia czegokolwiek pełna anonimowość - to daje siłę do szczekania. żegnam KeanuReevsie 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 31 minut temu, Jan napisał: a konkretnie ? Styl... wężykiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 1 minutę temu, star napisał: Styl... wężykiem. i kolanko w kolanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Jan napisał: i kolanko w kolanko Jam tylko adwokat diabła... fonetycznie... Edytowane 11 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego (edytowane) W dniu 11.02.2025 o 22:02, Suave napisał: nie wiem po co ta przepychanka i kto jest nią najbardziej zainteresowany, już w postach po zlocie, dało się wyczuć różnicę w odbiorze i komentarzach między uczestnikami a obserwatorem z boku, więc pytam jeszcze raz, po co ta dyskusja? czy na pewno odbyła by się taka gadka z nieznajomym na stoku twarzą w twarz ? wątpię bo nie wiadomo jakby się to mogło skończyć - a strach na żywo ma inne oczy niż anonimowo na SF, takie cwaniakowanie należy ignorować do momentu kiedy ktoś zrozumie że albo się dostosuje poziomem albo będzie notorycznie pomijany razem z tymi wstawkami bez szacunku dla drugiego. to jest grupa ludzi których coś łączy, a celem że mają się wspierać i łączyć bardziej, a nie dzielić, pomijam chamskie odzywki i przekleństwa, to już jest dno. Ani imienia, nazwiska, zdjęcia czegokolwiek pełna anonimowość - to daje siłę do szczekania. żegnam KeanuReevsie Naprawdę nie wiem, co Cię tak boli... I gdzie " szczekałem" bo chyba się to do mnie odnosi. Żegnam Panie SuavePoważniawe. A i oczywiście zapraszam na Palenicę, jak będzie otwarta w drugiej połowie marca, poznasz szczekacza na żywo. Edytowane 13 Lutego przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Piątek o 06:08 Udostępnij Napisano Piątek o 06:08 11 godzin temu, johnwick napisał: Naprawdę nie wiem, co Cię tak boli... I gdzie " szczekałem" bo chyba się to do mnie odnosi. Żegnam Panie SuavePoważniawe. A i oczywiście zapraszam na Palenicę, jak będzie otwarta w drugiej połowie marca, poznasz szczekacza na żywo. przeczytałem szanuję odpowiedź, deklaruję skorzystać z zaproszenia, negatywne wrażenie przez sposób wypowiedzi, nie musi odzwierciedlać całego człowieka, i to nie jest tylko wina samej wypowiedzi ale też jej odbioru, więc odbierając jak najbardziej pozytywnie Twoją odpowiedź oraz intencję gotowości do podtrzymywania relacji z szacunkiem i zrozumieniem - odpowiadam chętnie, witaj Johnie Wick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi