Skocz do zawartości

Co z tym zrobić. Analiza jazdy.

herbi

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Chwalę się nowym zakupem 🙂

Jestem przeszczęśliwy, dokładnie to na co polowałem.

Niestety musiałem rozbroić swoje Dynastary GS w celu przełożenia wiązań, ale i tak bardzo rzadko na nich jeżdżę.

Teraz tylko siłownia i wzmacniać jeszcze bardziej nogi!

Liczyłem na nagranie jeszcze jakiegoś filmu ale wyjazd na Kasprowy w Marcu był ostatnim dniem na stoku, nie było już czasu aby się wyrwać 😞

Tylko takie coś poniżej mam.

Cieszę się z postępów ale frustrują mnie  wciąż duże braki w technice. 

IMG_3145.jpeg

IMG_3144.jpeg

IMG_3143.jpeg

IMG_3140.jpeg

• Like 2

1 godzinę temu, herbi napisał:

Już zamontowane, rockerflexy pasują pod tę płytę 🙂

Cześć

He he, że pasują to oczywiste ale czy dobrze wyglądają...? 🙂

Mogę zapytać czy chłopaki nie mają czegoś na zbyciu do tej narty. W Rossignolu mogę zapytać oczywiście, nie w pobliskiej aptece..

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Like 1

Godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

He he, że pasują to oczywiste ale czy dobrze wyglądają...? 🙂

Mogę zapytać czy chłopaki nie mają czegoś na zbyciu do tej narty. W Rossignolu mogę zapytać oczywiście, nie w pobliskiej aptece..

Pozdro

Słuszna uwaga! 

Bardzo mi miło jeśli podziałasz coś w temacie 🙂 Faktycznie, te są zmordowane i ten niebieski do niczego nie pasuje.

• Like 1

2 godziny temu, Edwin napisał:

Jebać wiązania. To detale. Ja podarowałem swoje narty Gs stockli laser Gabrikowi. Wiązania przekręcone ,Vist speedlock z sx Mówiłem, że to nie do końca to. Kolega zadowolony ,,chyba"😀

Pewnie, że zadowolony, a wiązania...na pierwszy rzut oka w klimacie Mad Max'a 🙂, ale za to jaka delta !

Edytowane przez Gabrik

4 godziny temu, herbi napisał:

Słuszna uwaga! 

Bardzo mi miło jeśli podziałasz coś w temacie 🙂 Faktycznie, te są zmordowane i ten niebieski do niczego nie pasuje.

Cześć

Zapytam. Narty się niszczą zdecydowanie częściej niż wiązania i są znacznie częściej reklamowane więc może coś będzie. Dam znać. Najfajniejszy jest taki zestaw - mieliśmy takie komórki teraz - gdzie każdy element ma inny kolor.

Pozdro

• Like 1

4 godziny temu, Chertan napisał:

Do Dynków też nie pasowały i komu to przeszkadzało? Jeżeli jeżdżą jak moje Dynki SL to będzie wypas. Co prawda Bruner twierdzi, że coś się tam różnią, ale ja wiem czy on umie jeździć...?😁  

Cześć

Look jest dedykowany do Dynastarów. Co więcej, zawsze robi dobre zestawy kolorystyczne - bo o to tu chodzi.

Pozdro

16 godzin temu, KrzysiekK napisał:

Nuda … znów zajebista jazda. 
Nart nie komentuje. Wiem gdzie przód, gdzie tył. Wystarczy. 

Spoko, w sezonie będzie okazja to się zamienimy na chwilę sprzętem, sam będziesz miał okazję ocenić 🙂

Co do jazdy, dziękuję 😚

3 godziny temu, cappo napisał:

Myślę że jeździsz lepiej niż 80-90% ludzi na polskich stokach, więc nie ma co marudzić, ale rozumiem chęć dalszego doskonalenia.  

Wiesz..., na polskich stokach, na stokach w ogóle, nie tylko polskich, umie jeździć mniej niż 5 % ludzi. Kolega Herbi jest w tych 2-3% ludzi, którzy umieją jeździć lepiej.

Pozdro

• Thanks 1