Suave Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego W dniu 27.02.2025 o 16:49, Suave napisał: Rozwiń dla mnie gitara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 11 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Chwalę się nowym zakupem 🙂 Jestem przeszczęśliwy, dokładnie to na co polowałem. Niestety musiałem rozbroić swoje Dynastary GS w celu przełożenia wiązań, ale i tak bardzo rzadko na nich jeżdżę. Teraz tylko siłownia i wzmacniać jeszcze bardziej nogi! Liczyłem na nagranie jeszcze jakiegoś filmu ale wyjazd na Kasprowy w Marcu był ostatnim dniem na stoku, nie było już czasu aby się wyrwać 😞 Tylko takie coś poniżej mam. Cieszę się z postępów ale frustrują mnie wciąż duże braki w technice. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Cześć A wiązań do tej narty nie potrzebujesz, bo przecież tych Looków nie zamontujesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 11 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 12:46, Mitek napisał: Cześć A wiązań do tej narty nie potrzebujesz, bo przecież tych Looków nie zamontujesz? Pozdro Rozwiń Już zamontowane, rockerflexy pasują pod tę płytę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 11.04.2025 o 12:52, herbi napisał: Już zamontowane, rockerflexy pasują pod tę płytę 🙂 Rozwiń Cześć He he, że pasują to oczywiste ale czy dobrze wyglądają...? 🙂 Mogę zapytać czy chłopaki nie mają czegoś na zbyciu do tej narty. W Rossignolu mogę zapytać oczywiście, nie w pobliskiej aptece.. Pozdro Edytowane 11 Kwietnia przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 12:43, herbi napisał: Tylko takie coś poniżej mam. Cieszę się z postępów ale frustrują mnie wciąż duże braki w technice. Pobieranie informacji ... Rozwiń Nuda … znów zajebista jazda. Nart nie komentuje. Wiem gdzie przód, gdzie tył. Wystarczy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 11 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 14:18, Mitek napisał: Cześć He he, że pasują to oczywiste ale czy dobrze wyglądają...? 🙂 Mogę zapytać czy chłopaki nie mają czegoś na zbyciu do tej narty. W Rossignolu mogę zapytać oczywiście, nie w pobliskiej aptece.. Pozdro Rozwiń Słuszna uwaga! Bardzo mi miło jeśli podziałasz coś w temacie 🙂 Faktycznie, te są zmordowane i ten niebieski do niczego nie pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Do Dynków też nie pasowały i komu to przeszkadzało? Jeżeli jeżdżą jak moje Dynki SL to będzie wypas. Co prawda Bruner twierdzi, że coś się tam różnią, ale ja wiem czy on umie jeździć...?😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Jebać wiązania. To detale. Ja podarowałem swoje narty Gs stockli laser Gabrikowi. Wiązania przekręcone ,Vist speedlock z sx Mówiłem, że to nie do końca to. Kolega zadowolony ,,chyba"😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 11.04.2025 o 17:06, Edwin napisał: Jebać wiązania. To detale. Ja podarowałem swoje narty Gs stockli laser Gabrikowi. Wiązania przekręcone ,Vist speedlock z sx Mówiłem, że to nie do końca to. Kolega zadowolony ,,chyba"😀 Rozwiń Pewnie, że zadowolony, a wiązania...na pierwszy rzut oka w klimacie Mad Max'a 🙂, ale za to jaka delta ! Edytowane 11 Kwietnia przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 15:41, herbi napisał: Słuszna uwaga! Bardzo mi miło jeśli podziałasz coś w temacie 🙂 Faktycznie, te są zmordowane i ten niebieski do niczego nie pasuje. Rozwiń Cześć Zapytam. Narty się niszczą zdecydowanie częściej niż wiązania i są znacznie częściej reklamowane więc może coś będzie. Dam znać. Najfajniejszy jest taki zestaw - mieliśmy takie komórki teraz - gdzie każdy element ma inny kolor. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 16:12, Chertan napisał: Do Dynków też nie pasowały i komu to przeszkadzało? Jeżeli jeżdżą jak moje Dynki SL to będzie wypas. Co prawda Bruner twierdzi, że coś się tam różnią, ale ja wiem czy on umie jeździć...?😁 Rozwiń Cześć Look jest dedykowany do Dynastarów. Co więcej, zawsze robi dobre zestawy kolorystyczne - bo o to tu chodzi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 12 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 14:42, KrzysiekK napisał: Nuda … znów zajebista jazda. Nart nie komentuje. Wiem gdzie przód, gdzie tył. Wystarczy. Rozwiń Spoko, w sezonie będzie okazja to się zamienimy na chwilę sprzętem, sam będziesz miał okazję ocenić 🙂 Co do jazdy, dziękuję 😚 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Myślę że jeździsz lepiej niż 80-90% ludzi na polskich stokach, więc nie ma co marudzić, ale rozumiem chęć dalszego doskonalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia W dniu 12.04.2025 o 08:54, cappo napisał: Myślę że jeździsz lepiej niż 80-90% ludzi na polskich stokach, więc nie ma co marudzić, ale rozumiem chęć dalszego doskonalenia. Rozwiń Wiesz..., na polskich stokach, na stokach w ogóle, nie tylko polskich, umie jeździć mniej niż 5 % ludzi. Kolega Herbi jest w tych 2-3% ludzi, którzy umieją jeździć lepiej. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi