Suave Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Teraz, Suave napisał: dla mnie gitara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Piątek o 12:43 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 12:43 Chwalę się nowym zakupem 🙂 Jestem przeszczęśliwy, dokładnie to na co polowałem. Niestety musiałem rozbroić swoje Dynastary GS w celu przełożenia wiązań, ale i tak bardzo rzadko na nich jeżdżę. Teraz tylko siłownia i wzmacniać jeszcze bardziej nogi! Liczyłem na nagranie jeszcze jakiegoś filmu ale wyjazd na Kasprowy w Marcu był ostatnim dniem na stoku, nie było już czasu aby się wyrwać 😞 Tylko takie coś poniżej mam. Cieszę się z postępów ale frustrują mnie wciąż duże braki w technice. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 12:46 Udostępnij Napisano Piątek o 12:46 Cześć A wiązań do tej narty nie potrzebujesz, bo przecież tych Looków nie zamontujesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Piątek o 12:52 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 12:52 6 minut temu, Mitek napisał: Cześć A wiązań do tej narty nie potrzebujesz, bo przecież tych Looków nie zamontujesz? Pozdro Już zamontowane, rockerflexy pasują pod tę płytę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 14:18 Udostępnij Napisano Piątek o 14:18 (edytowane) 1 godzinę temu, herbi napisał: Już zamontowane, rockerflexy pasują pod tę płytę 🙂 Cześć He he, że pasują to oczywiste ale czy dobrze wyglądają...? 🙂 Mogę zapytać czy chłopaki nie mają czegoś na zbyciu do tej narty. W Rossignolu mogę zapytać oczywiście, nie w pobliskiej aptece.. Pozdro Edytowane Piątek o 14:44 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Piątek o 14:42 Udostępnij Napisano Piątek o 14:42 1 godzinę temu, herbi napisał: Tylko takie coś poniżej mam. Cieszę się z postępów ale frustrują mnie wciąż duże braki w technice. Nuda … znów zajebista jazda. Nart nie komentuje. Wiem gdzie przód, gdzie tył. Wystarczy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Piątek o 15:41 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 15:41 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć He he, że pasują to oczywiste ale czy dobrze wyglądają...? 🙂 Mogę zapytać czy chłopaki nie mają czegoś na zbyciu do tej narty. W Rossignolu mogę zapytać oczywiście, nie w pobliskiej aptece.. Pozdro Słuszna uwaga! Bardzo mi miło jeśli podziałasz coś w temacie 🙂 Faktycznie, te są zmordowane i ten niebieski do niczego nie pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Piątek o 16:12 Udostępnij Napisano Piątek o 16:12 Do Dynków też nie pasowały i komu to przeszkadzało? Jeżeli jeżdżą jak moje Dynki SL to będzie wypas. Co prawda Bruner twierdzi, że coś się tam różnią, ale ja wiem czy on umie jeździć...?😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Piątek o 17:06 Udostępnij Napisano Piątek o 17:06 Jebać wiązania. To detale. Ja podarowałem swoje narty Gs stockli laser Gabrikowi. Wiązania przekręcone ,Vist speedlock z sx Mówiłem, że to nie do końca to. Kolega zadowolony ,,chyba"😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Piątek o 19:53 Udostępnij Napisano Piątek o 19:53 (edytowane) 2 godziny temu, Edwin napisał: Jebać wiązania. To detale. Ja podarowałem swoje narty Gs stockli laser Gabrikowi. Wiązania przekręcone ,Vist speedlock z sx Mówiłem, że to nie do końca to. Kolega zadowolony ,,chyba"😀 Pewnie, że zadowolony, a wiązania...na pierwszy rzut oka w klimacie Mad Max'a 🙂, ale za to jaka delta ! Edytowane Piątek o 19:54 przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 20:17 Udostępnij Napisano Piątek o 20:17 4 godziny temu, herbi napisał: Słuszna uwaga! Bardzo mi miło jeśli podziałasz coś w temacie 🙂 Faktycznie, te są zmordowane i ten niebieski do niczego nie pasuje. Cześć Zapytam. Narty się niszczą zdecydowanie częściej niż wiązania i są znacznie częściej reklamowane więc może coś będzie. Dam znać. Najfajniejszy jest taki zestaw - mieliśmy takie komórki teraz - gdzie każdy element ma inny kolor. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 20:49 Udostępnij Napisano Piątek o 20:49 4 godziny temu, Chertan napisał: Do Dynków też nie pasowały i komu to przeszkadzało? Jeżeli jeżdżą jak moje Dynki SL to będzie wypas. Co prawda Bruner twierdzi, że coś się tam różnią, ale ja wiem czy on umie jeździć...?😁 Cześć Look jest dedykowany do Dynastarów. Co więcej, zawsze robi dobre zestawy kolorystyczne - bo o to tu chodzi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Sobota o 06:54 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 06:54 16 godzin temu, KrzysiekK napisał: Nuda … znów zajebista jazda. Nart nie komentuje. Wiem gdzie przód, gdzie tył. Wystarczy. Spoko, w sezonie będzie okazja to się zamienimy na chwilę sprzętem, sam będziesz miał okazję ocenić 🙂 Co do jazdy, dziękuję 😚 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano Sobota o 08:54 Udostępnij Napisano Sobota o 08:54 Myślę że jeździsz lepiej niż 80-90% ludzi na polskich stokach, więc nie ma co marudzić, ale rozumiem chęć dalszego doskonalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 12:39 Udostępnij Napisano Sobota o 12:39 3 godziny temu, cappo napisał: Myślę że jeździsz lepiej niż 80-90% ludzi na polskich stokach, więc nie ma co marudzić, ale rozumiem chęć dalszego doskonalenia. Wiesz..., na polskich stokach, na stokach w ogóle, nie tylko polskich, umie jeździć mniej niż 5 % ludzi. Kolega Herbi jest w tych 2-3% ludzi, którzy umieją jeździć lepiej. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi