lucky_luke Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 (edytowane) Na taką perełkę trafiłem - gdyby ktoś czegoś uniwersalnego szukał https://sportofino.com/zestaw-narciarski-bogner-90-anniversary-ski-11062026168-bamboored?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting_SHOPPERS-PC Pozdrawiam Edytowane 22 Marca 2023 przez lucky_luke 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Dzięki za link, właśnie czegoś takiego szukałem 🙂 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, lucky_luke napisał: Na taką perełkę trafiłem - gdyby ktoś czegoś uniwersalnego szukał https://sportofino.com/zestaw-narciarski-bogner-90-anniversary-ski-11062026168-bamboored?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting_SHOPPERS-PC Pozdrawiam Dwa lata temu widziałem je na śniegu w towarzystwie oryginałów na których są wzorowane , brały udział w filmie reklamowym w Włoskim Sulden 😁 Edytowane 22 Marca 2023 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 12 minut temu, Mikoski napisał: Dwa lata temu widziałem je na śniegu w towarzystwie oryginałów na których są wzorowane , brały udział w filmie reklamowym w Włoskim Sulden 😁 Dodam że narciarz był w również w stroju Bognera stylizowanym na początek zeszłego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Szczerze mówiąc to za tą cenę to dali wiązania jak z wypożyczalni. Nawet nie zadbali o kolor odpowiedni. Żałosne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi