Bastek333 Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Czy ktos przypadkiem nie posiada takich regulatorow cantingu - chetnie zakupie 2 sztuki - moga byc same plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Tyle że jest ich trzy rodzaje. Plastików. W zależności od kąta pochylenia bocznego cholewki. BTW kiepski patent. Rozumiem, że chodzi Ci o te czerwone dające największe pochylenie. U mnie i tak za małe. Te czerwone dokupiłem w sklepie w Krakowie nartykrakow.pl, gdzie fitowałem buty. Mają pewnie też w trojansport.pl, gdzie kupowałem buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastek333 Napisano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 4 godziny temu, a_senior napisał: Tyle że jest ich trzy rodzaje. Plastików. W zależności od kąta pochylenia bocznego cholewki. BTW kiepski patent. Rozumiem, że chodzi Ci o te czerwone dające największe pochylenie. U mnie i tak za małe. Te czerwone dokupiłem w sklepie w Krakowie nartykrakow.pl, gdzie fitowałem buty. Mają pewnie też w trojansport.pl, gdzie kupowałem buty. Nawet nie wiedzialem ze te czerwone maja najwiekszy kat - wogole trudno cokolwiek znalezc na ten temat - generalnie potrzebuje delikatnie skorygowac kat - choc przekonam sie na stoku dopiero 😜 ile faktycznie potrzebuje Dzieki za namiary na firmy - popytam - bo online nic nie znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Gdybyś miał kłopoty z kupnem to mogę podesłac swoje popielate (lekka korekcja kata) lub czarne (brak korekcji, otwór jest w środku). A co złego stało się z Twoimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastek333 Napisano 2 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 23 godziny temu, a_senior napisał: Gdybyś miał kłopoty z kupnem to mogę podesłac swoje popielate (lekka korekcja kata) lub czarne (brak korekcji, otwór jest w środku). A co złego stało się z Twoimi? No wlasnie kupilem nowe buty ale z drugiej reki i widocznie sprzedawca uznal ze sa nie potrzebne 😞 Szczerze mowiac chetnie bym reflektowal na te szare - jesli bede musial cos korygowac to raczej delikatnie ( dowiem sie w weekend 🙂 ) - jesli oferta aktualna 🙂 chetnie sie dogadam na prv 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 52 minuty temu, Bastek333 napisał: No wlasnie kupilem nowe buty ale z drugiej reki i widocznie sprzedawca uznal ze sa nie potrzebne 😞 Szczerze mowiac chetnie bym reflektowal na te szare - jesli bede musial cos korygowac to raczej delikatnie ( dowiem sie w weekend 🙂 ) - jesli oferta aktualna 🙂 chetnie sie dogadam na prv 🙂 OK. Mam nadzieję, że te plastiki są uniwersalne dla wszystkich butów Fischera. Moje to RC4 Curv 130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastek333 Napisano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 12 godzin temu, a_senior napisał: OK. Mam nadzieję, że te plastiki są uniwersalne dla wszystkich butów Fischera. Moje to RC4 Curv 130. Wyslalem prv 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi