tyrpoos_ski Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Cześć, Jak Wam się podoba nowa kolorystyka Head na sezon 2023/2024? 🙂 Pozdrawiam, Bartek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Dla mnie rewelacja. Tylko te rękawice jakieś takie... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, Kubis napisał: Dla mnie rewelacja. Tylko te rękawice jakieś takie... 😉 Do kijków pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 (edytowane) 5 minut temu, star napisał: Do kijków pasują. Nie pasują. To dwa całkiem różne odcienie żółtego. Ach i jeszcze jedno. Cały ten set (narty, kurtka, spodnie, gogle it'd) to katalogowo jakieś 10k plnów i po roku będzie passe 😉 ... Ale kolor zarąbisty, mój ulubiony. Edytowane 24 Lutego 2023 przez Kubis 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 (edytowane) 1330 EUR Edytowane 24 Lutego 2023 przez Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Cześć He he to taki teraz trynd, że rękawice są żarówiaste i nie pasuję do całości w ogóle - zerknijcie na PŚ. Jak dla mnie kolorystyka słaba. Taki błękicik nie pasuje mi do sportowego zacięcia, którym Head wyrobił sobie markę całej linii z czaszkami. No ale może to taki ukłon w stronę Pań, chęć zmiany opatrzonego wizerunku... Ja jestem dość konserwatywny w upodobaniach kolorystyczno sprzętowych i - choć nie jestem umysł ścisły - to podoba mi się to co już raz widziałem. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć He he to taki teraz trynd, że rękawice są żarówiaste i nie pasuję do całości w ogóle - zerknijcie na PŚ. Jak dla mnie kolorystyka słaba. Taki błękicik nie pasuje mi do sportowego zacięcia, którym Head wyrobił sobie markę całej linii z czaszkami. No ale może to taki ukłon w stronę Pań, chęć zmiany opatrzonego wizerunku... Ja jestem dość konserwatywny w upodobaniach kolorystyczno sprzętowych i - choć nie jestem umysł ścisły - to podoba mi się to co już raz widziałem. Pozdro Nie martw. Topowe zostały białe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Będzie się mylić ze Stockli SL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Godzinę temu, Chertan napisał: Będzie się mylić ze Stockli SL A widziales nową kolekcje Atomica? 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Kwestia gustu, dla mnie istotniejsze co mogę na tej narcie zrobić. Wczoraj byłem na godzinę przed pracą o 7:30 je wypróbować, ale poza tym że było równo to pod 1 cm warstwą zmrożoną było miękko i nie mogła wejść mocno w krawędź żeby tą narte wygiąć, więc trzeba było zmienić styl na delikatnieszy i dalej nie wiem co ta narta potrafi 🙂 Zmienili geometrię ze 122/68/102 na 117/68/102 i przy 170 cm promień się zwiększył z 14,4 na 14,8 - podejrzewam że nawet tego nie poczuje. Ciekawi mnie tylko sztywnośc ale to będe mógł dopiero na twardym sprawdzić. Wiadomo nowa narta inaczej się będzie zachowywać niż po 1000 km w porównaniu do tej samej narty z tego sezonu. Na następny wyjazd biorę dwie i będę je porównywał , bo ta z poprzedniego i tego sezonu to dla mnie naprawdę petarda. zaryzykowali mocno z tak drastyczną zmianą kolorystyki ale na żywo wyglądają naprawdę ładnie, jednym się będzie podobać innym nie. Ale to nie kolor jeździ tylko narta , a tak naprawdę narciarz na tej narcie stojący 🙂 Pozdrawiam, Bartek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Cześć Polecam ten wpis wszystkim domorosłym forumowym testerom. A co do narty - znowu dokładnie jak piszesz. cyferki mają znacznie marginalne ale jak coś pokombinowali ze sztywnością czy też jej rozkładem to może być zupełnie inna narta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Chociaż jak patrzę na nagranie i zrobiłem stop klatke to mimo że było miękko to trochę się "wygła" 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Cześć No weź też pod uwagę, że wiesz jak i kiedy przycisnąć. 🙂 Ale rzeczywiście wydaje się, że jest równomiernie mało sztywna, że tak to lekko niegramatycznie opiszę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 6 minut temu, Mitek napisał: Cześć No weź też pod uwagę, że wiesz jak i kiedy przycisnąć. 🙂 Ale rzeczywiście wydaje się, że jest równomiernie mało sztywna, że tak to lekko niegramatycznie opiszę. Pozdrowienia tu było akurat troche twrdziej, zobaczymy co na Campie pokaże 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Kolorystyka okropna. Head ma być czarno-biały, ewentualnie z żółtym dodatkiem. Ten niebieski wywołuje u mnie mdłości. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 25 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 15 godzin temu, tomkly napisał: Kolorystyka okropna. Head ma być czarno-biały, ewentualnie z żółtym dodatkiem. Ten niebieski wywołuje u mnie mdłości. Strasznie mi przykro, ale też zazdroszczę takich problemów... Pozdrawiam, B 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Choć jak czytam tutaj to już nie jest aż tak drogo. https://www.head.com/pl_PL/instruktor A czy na buty i ubrania dają takie same warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Ktoś się doczytał czy podane w ofercie ceny są netto czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) 12 minut temu, tomkly napisał: Ktoś się doczytał czy podane w ofercie ceny są netto czy brutto? W zamówieniu w excelu jest rozpisane. Poza tym jako przedsiębiorca odliczasz VAT (jeśli jesteś vatowcem) i dochodowy. Edytowane 26 Lutego 2023 przez Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi