Jasiek. Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Bez jaj Panowie... ale nie błękit!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Bez jaj Panowie... ale nie błękit!!!! Hrebeniok to niecałe 1300m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Bez jaj Panowie... ale nie błękit!!!! W sensie, że naprawdę zakładasz, że wrzuciłem fotkę z innego dnia? Pierwszy raz tam jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 W sensie, że naprawdę zakładasz, że wrzuciłem fotkę z innego dnia? Pierwszy raz tam jeździłem Jak tak twierdzisz to trudno Ci nie wierzyć. Przejeżdżałem obok to wyglądało na "czarną du..." a nie jeżdżenie. Masz farta. PS. Furkata już jeździ? czy dalej TMR olewa narciarzy i tylko doi kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Jak tak twierdzisz to trudno Ci nie wierzyć. Przejeżdżałem obok to wyglądało na "czarną du..." a nie jeżdżenie. Masz farta. PS. Furkata już jeździ? czy dalej TMR olewa narciarzy i tylko doi kasę? Jeździ. Na załączonym obrazku. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... star Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Panowie mam pytanie. Wybieram sie w tamten rejon w druvim tygodniu marca. I tu mam dwa pytanka. 1. Czy pogoda w marcu pozwoli tam na normalna jazde? - mokry snieg? Raczej jest tam wysoko i chyba ciezko znalezc w tym rejonie Europy stacje dolna na 1300 m n.p.m., no i 2. Czy te kolejki elektryczne pozwalaja na latwe i szybkie podrozowanie z nartami? Chcemy sie przemiescic rowniez to Tatrzanskiej Lomnicy i branie auta raczej nie wchodzi w gre. Dzieki z gory. Wg mnie spoko. Kolejkami kiedyś jeździłem... ale bez nart. Powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Moglbys mi w takim razie jeszcze powiedziec czy 4 tygodnie na otrzymanie gopassa to wystarczajacy czas? Chcialbym zamowic w tym tygodniu. Oplaca sie dobierac Chopok do tego czy raczej trzy dni vysoke tatry i Chopok osobno? Ja zamówiłem gopass na kilka dni przed, myślałem, że pójdzie pocztą, ale odebrałem w Strbskim, na miejscu, tuż przed jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... moruniek Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 To moja relacja - Strbske Pleso. Warunki narciarskie - brak, ludzi - cała masa. Nie jedźcie, zostawcie ten narciarski raj dla mnie. Kolejka rano do kanapy. Rozstawione bramki (grzecznie zapytałem - dali się przejechać). Ludzi na stokach cała masa. Widoków brak. Warunków też brak. Śniegu jak na lekarstwo. Stoki fatalnie przygotowane (tak około 12:00). Nie trzymają - godzina około 12:00. Czy warto było pojechać - zdecydowanie TAK. Czy sprytna sezonówka to dobra oferta - dla mnie osobiście najlepsza oferta na rynku (obecnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Torres 1 Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Krzysiek no naprawdę tłumy miałeś ☺. Przyjezdzaj jutro na Chopok . Prognoza pogody średnia ale pewnie da się pojeździć jak nie na południu to na północy. ..U nas też pusto ... choć jutro to różnie może być. Dla mnie najlepsza jazda to free obok fisu i Majova która trzymała do 15-tej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Podsumowując swój wyjazd, pogoda w niedzielę bajka, a sobotę możemy pominąć milczeniem (na górze gęsta mgła, śnieg, śnieg z deszczem a na dole intensywny deszcz). Kilka zdjęć z niedzieli i jedno z soboty. Sobota - pogoda "taka sobie". Za to rano niedziela. Nieco później. Nieco później cd. I kolejne zdjęcie. Spadło trochę śniegu i poprawiły się warunki poza trasami. A wracając do domu zatrzymałem się na chwilkę na TŁ - takie jedno z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 czyli jednak Szczyrbskie zamiast Łomnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Łomnica nieczynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Druga część relacji to Strbske Pleso (gdzie było zdecydowanie bardziej twardo niż dzień wcześniej na Chopoku). Na Strbske Pleso puściło tak około 11:00 i zrobiło się miękko. Na koniec dnia postanowiłem zawitać na TŁ (wstawię w osobnym wątku). Od mojego ostatniego pobytu, a było to przecież niecałe 2 tygodnie temu - zeszło bardzo dużo śniegu. Pleso z rana. Pleso. Tu widać, że zima w odwrocie - demontaż Igla. Pleso warunki - około 11:00 puściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Tatry Mountain Resorts (TMR) zawarł umowę nabycia spółki 1. Tatranská, właściciela ośrodka narciarskiego Štrbské Pleso w mieście Wysokie Tatry na Słowacji, za nieujawnioną kwotę, podał TMR. https://www.money.pl...223742593a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Tatry Mountain Resorts (TMR) zawarł umowę nabycia spółki 1. Tatranská, właściciela ośrodka narciarskiego Štrbské Pleso w mieście Wysokie Tatry na Słowacji, za nieujawnioną kwotę, podał TMR. https://www.money.pl...223742593a.html A to nie było ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 A to nie było ich Też się zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Wcześniej była to chyba inna forma prawna, np. Spindleruv Mlyn jest tylko dzierżawiony, Strbske Pleso też nie było w pełni własnością TMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Też się zdziwiłem. Jakby, to bylo ich, to juz by tam stala jakas gondola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... basia Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Stredisko Štrbské Pleso otvorené od 11.12.2021. Lanovka a vleky prevádzke od 08:30 do 15:30, Infocentrum bude otvorené od 08:00 do 16:00. Pripravené sú zjazdovky Interski, Turistická a Juniorská. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Słowacja - Szczyrbskie Pleso
star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Jak tak twierdzisz to trudno Ci nie wierzyć. Przejeżdżałem obok to wyglądało na "czarną du..." a nie jeżdżenie. Masz farta. PS. Furkata już jeździ? czy dalej TMR olewa narciarzy i tylko doi kasę? Jeździ. Na załączonym obrazku. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Panowie mam pytanie. Wybieram sie w tamten rejon w druvim tygodniu marca. I tu mam dwa pytanka. 1. Czy pogoda w marcu pozwoli tam na normalna jazde? - mokry snieg? Raczej jest tam wysoko i chyba ciezko znalezc w tym rejonie Europy stacje dolna na 1300 m n.p.m., no i 2. Czy te kolejki elektryczne pozwalaja na latwe i szybkie podrozowanie z nartami? Chcemy sie przemiescic rowniez to Tatrzanskiej Lomnicy i branie auta raczej nie wchodzi w gre. Dzieki z gory. Wg mnie spoko. Kolejkami kiedyś jeździłem... ale bez nart. Powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Moglbys mi w takim razie jeszcze powiedziec czy 4 tygodnie na otrzymanie gopassa to wystarczajacy czas? Chcialbym zamowic w tym tygodniu. Oplaca sie dobierac Chopok do tego czy raczej trzy dni vysoke tatry i Chopok osobno? Ja zamówiłem gopass na kilka dni przed, myślałem, że pójdzie pocztą, ale odebrałem w Strbskim, na miejscu, tuż przed jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 To moja relacja - Strbske Pleso. Warunki narciarskie - brak, ludzi - cała masa. Nie jedźcie, zostawcie ten narciarski raj dla mnie. Kolejka rano do kanapy. Rozstawione bramki (grzecznie zapytałem - dali się przejechać). Ludzi na stokach cała masa. Widoków brak. Warunków też brak. Śniegu jak na lekarstwo. Stoki fatalnie przygotowane (tak około 12:00). Nie trzymają - godzina około 12:00. Czy warto było pojechać - zdecydowanie TAK. Czy sprytna sezonówka to dobra oferta - dla mnie osobiście najlepsza oferta na rynku (obecnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres 1 Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Krzysiek no naprawdę tłumy miałeś ☺. Przyjezdzaj jutro na Chopok . Prognoza pogody średnia ale pewnie da się pojeździć jak nie na południu to na północy. ..U nas też pusto ... choć jutro to różnie może być. Dla mnie najlepsza jazda to free obok fisu i Majova która trzymała do 15-tej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Podsumowując swój wyjazd, pogoda w niedzielę bajka, a sobotę możemy pominąć milczeniem (na górze gęsta mgła, śnieg, śnieg z deszczem a na dole intensywny deszcz). Kilka zdjęć z niedzieli i jedno z soboty. Sobota - pogoda "taka sobie". Za to rano niedziela. Nieco później. Nieco później cd. I kolejne zdjęcie. Spadło trochę śniegu i poprawiły się warunki poza trasami. A wracając do domu zatrzymałem się na chwilkę na TŁ - takie jedno z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 czyli jednak Szczyrbskie zamiast Łomnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Łomnica nieczynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Druga część relacji to Strbske Pleso (gdzie było zdecydowanie bardziej twardo niż dzień wcześniej na Chopoku). Na Strbske Pleso puściło tak około 11:00 i zrobiło się miękko. Na koniec dnia postanowiłem zawitać na TŁ (wstawię w osobnym wątku). Od mojego ostatniego pobytu, a było to przecież niecałe 2 tygodnie temu - zeszło bardzo dużo śniegu. Pleso z rana. Pleso. Tu widać, że zima w odwrocie - demontaż Igla. Pleso warunki - około 11:00 puściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Tatry Mountain Resorts (TMR) zawarł umowę nabycia spółki 1. Tatranská, właściciela ośrodka narciarskiego Štrbské Pleso w mieście Wysokie Tatry na Słowacji, za nieujawnioną kwotę, podał TMR. https://www.money.pl...223742593a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Tatry Mountain Resorts (TMR) zawarł umowę nabycia spółki 1. Tatranská, właściciela ośrodka narciarskiego Štrbské Pleso w mieście Wysokie Tatry na Słowacji, za nieujawnioną kwotę, podał TMR. https://www.money.pl...223742593a.html A to nie było ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 A to nie było ich Też się zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Wcześniej była to chyba inna forma prawna, np. Spindleruv Mlyn jest tylko dzierżawiony, Strbske Pleso też nie było w pełni własnością TMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Też się zdziwiłem. Jakby, to bylo ich, to juz by tam stala jakas gondola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... basia Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Stredisko Štrbské Pleso otvorené od 11.12.2021. Lanovka a vleky prevádzke od 08:30 do 15:30, Infocentrum bude otvorené od 08:00 do 16:00. Pripravené sú zjazdovky Interski, Turistická a Juniorská. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 A to nie było ich Też się zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Wcześniej była to chyba inna forma prawna, np. Spindleruv Mlyn jest tylko dzierżawiony, Strbske Pleso też nie było w pełni własnością TMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Też się zdziwiłem. Jakby, to bylo ich, to juz by tam stala jakas gondola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... basia Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Stredisko Štrbské Pleso otvorené od 11.12.2021. Lanovka a vleky prevádzke od 08:30 do 15:30, Infocentrum bude otvorené od 08:00 do 16:00. Pripravené sú zjazdovky Interski, Turistická a Juniorská. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Skyflyer Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Wcześniej była to chyba inna forma prawna, np. Spindleruv Mlyn jest tylko dzierżawiony, Strbske Pleso też nie było w pełni własnością TMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Też się zdziwiłem. Jakby, to bylo ich, to juz by tam stala jakas gondola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Stredisko Štrbské Pleso otvorené od 11.12.2021. Lanovka a vleky prevádzke od 08:30 do 15:30, Infocentrum bude otvorené od 08:00 do 16:00. Pripravené sú zjazdovky Interski, Turistická a Juniorská. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi