Marcos73 Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 11 minut temu, Lexi napisał: Adolf podobnie kombinował.. 🙂 Dymsza? pozdrowionka i do zobaczyska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 6 minut temu, Marcos73 napisał: Dymsza? pozdrowionka i do zobaczyska ..nie, ten śliczniejszy....do-zo 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 30 minut temu, Lexi napisał: Adolf podobnie kombinował.. 🙂 Cześć Akurat ja urodziłem się w Sosnowcu a nie pod Linzem więc Dymsza pasuje. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Akurat ja urodziłem się w Sosnowcu a nie pod Linzem więc Dymsza pasuje. Pozdro Dymsza tez mieszkał w Warszawie. Sąsiad mojej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Akurat ja urodziłem się w Sosnowcu Pozdro fajnie.... choć u nas powiadają, że to nie grzech, tylko wstyd....😉😉🤣 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Cześć Ale Dymsza nie urodził się w Sosnowcu. Coś mi się popieprzyło...? Bardzo lubię animozje lokalne. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) 36 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ale Dymsza nie urodził się w Sosnowcu. Coś mi się popieprzyło...? Bardzo lubię animozje lokalne. Pozdro Znany jako chłopak z Sosnowca to Kiepura był 😉 Edytowane 7 Marca 2023 przez Mikoski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 7 minut temu, Mikoski napisał: Znany jako chłopak z Sosnowca to Kiepura był 😉 Cześć Dzięki za ratunek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 10 godzin temu, Mikoski napisał: Znany jako chłopak z Sosnowca to Kiepura był 😉 Tylko, że Kiepura to nie Adolf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 6 minut temu, brachol napisał: Tylko, że Kiepura to nie Adolf... Czytaj ze zrozumieniem... mój post dotyczył kogo Mitek prawdopodobnie pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 11 godzin temu, Mikoski napisał: Czytaj ze zrozumieniem... mój post dotyczył kogo Mitek prawdopodobnie pomylił. Patrz, a myślałem, że szukamy Adolfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 W dniu 7.03.2023 o 17:01, Mitek napisał: Cześć Akurat ja urodziłem się w Sosnowcu a nie pod Linzem więc Dymsza pasuje. Pozdro Ale wiesz jaka jest najbardziej wysunięta na południe dzielnica Warszawy????🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 12 minut temu, brachol napisał: Patrz, a myślałem, że szukamy Adolfa. Patrz dalej może coś wyszukasz 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 (edytowane) Ad meritum - zerknął bym na Elan bo dziewczyny przy kobiecych modelach trochę mieszały a efekt końcowy fajny i sympatycznie to pod nogą chodzi. To tak z okazji Dnia Kobiet 🙂 M. ps. Tak oficjalnie to po zmianach Curexa powinienem wskazać Nordica 🙂 ale ich kobiecych modeli jeszcze nie znam a Elan posprawdzałem 🙂 ... Edytowane 8 Marca 2023 przez Marxx74x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi