ulka cebulka Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Dzień dobry, proszę o pomoc w doborze nart. Będą to moje pierwsze własne, do tej pory jeździłam na wypożyczonych. Jeżdżę mało, łącznie 2 tygodnie w roku na trasach przygotowanych. Nie jeżdżę szybko, raczej szeroko, ale przy każdym wyjeździe biorę lekcje, bo chcę jeździć lepiej, szybciej, robić krótsze skręty. Skupiam się na technice, stąd pragnienie własnych dopasowanych nart. Jeżdżę regularnie od 5 lat, ogólnie od 10 ale miałam przerwę na dzieci 😃. Potrzebuję nart do typowo rekreacyjnej jazdy. Mam 172 cm, 74 kg, wiek 39. Buty mam Nordica Pro Machine flex 85 - takie dobrano mi we Wrocławiu i jestem zadowolona. Proszę o rady, pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulka cebulka Napisano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Ehh, dodałam nie tu - wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi