star Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Fajnie. Dziś +10cm. Śniegu. Najpierw puch, potem spore odsypy i przelodzenia, ale masterka idzie po wszystkim. Mniam. Czerwona, czarna do wyboru, nie jak u nas. Dojazd trikowy, Gliczarów;-) Blue Brother. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Aktualny stan budowy gondolki w Bachledovej. Dolna stacja gondolki. Górna stacja. Naciągnięta lina i gotowe podpory. Gondolki dojechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 no i po Bachledce ,będzie tłoczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 no i po Bachledce ,będzie tłoczno Mam nadzieję, że jednak nie. Gondolka zapewni im dopływ turystów na chodnik i ścieżkę koronami drzew. Na trasach narciarskich pozostanie grupa zapaleńców i Słowackie kluby narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 no i po Bachledce ,będzie tłoczno Tam już był dramat z tym przedpotopowym krzesłem, zanim powstała ścieżka piesi tak spowalniali, że wjazd potrafił trwać >20 min. IMO to jedyne rozsądne wyjście. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 A to nie jest tak, że tym wyciagiem wjeżdża się raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Teoretycznie mozesz wjechac i jezdzić po str Jezerców, ale tam są dwa albo trzy wyciągi, trasy zawsze w cieniu i po jakimś czasie też się znudzą. Każda jakieś 900m. Cały ośrodek da sie zjechać w gidzinę z hakiem,więc odpuszcznie zjazdu na str Bachledowej to hakieś 40% wszystkich tras:) . Tam jest bardzo łatwa niebieska ale za to widokowo super i ma jakieś 2 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Ja akurat raz na koniec zjechałem ta niebieska, widoki były ograniczone. Na drugą stronę są czerwona i czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... techset Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Byłem dzisiaj, gondolka daje rade, tzn kolejka nie była większa niż 5 min i wjazd na górę też 5 min. Cały dzień sypał śnieg więc pięknie, wszystkie wyciągi czynne. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jednak biznes narciarski na Słowacji to stan umysłu... Od 4 dni w Zdziarze pada śnieg, warunki są idealne, jeździłem tu wczoraj, stwierdziłem, że dzisiaj będzie lepiej. Kupiłem karnet, wjeżdżam na górę Jeziersko zamknięte, krzesło i orczyk, żeby nie było. Info oficjalne wiatr. Może to i prawda, tylko orczyk też im wiatr unieruchomił. Oczywiście kupując karnet w kasie żadnej informacji, że 2/3 ośrodka zamknięte. Od strony Doliny Bachledowej jest niestety zdecydowanie zbyt płasko, żeby pojeździć w miękkim. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Trochę jednak pokombinowałem, jest fajna droga przez las, po lewej stronie gondolki, patrząc w dół, zaczyna się zaraz za barem na górze lub można do niej dojechać od starej wieży, tej mniejszej, skręcając w prawo. Nadal trochę płasko, ale jest kilka przecinek leśnych gdzie jedzie się fajnie. Wyjazd na parking i nim do gondolki. Druga opcja bardziej oczywista, bezpośrednio pod gondolą. Śniegowo to jest teraz bajka, póki co jest puch i sypie cały czas Kilka fotek poniżej. Testowałem Rossi S7, bardzo fajne narty, chociaż dzisiaj to równie dobrze mogłyby być Super 7 albo Lumberjacki Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Dzisiaj w Bachledowej znów dostawa śniegu ibtym razem wszystko czynne. W chwili obecnej leży jakieś 70-80 cm i cały czas przybywa. Poszukałem trochę puchu, jak się od małej wieży pojedzie wgłąb lasu, to dojeżdżamy do dwóch przyjemnie nchylonych stoków, oznaczonych na mapce jako freeride zone Całkiem fajnie tam się jeździło, zwłaszcza, że konkurencja była mała. Na ostatnim zjeździe zaliczyłem niezły lot, uderzając na sporej prędkości w niewidoczny nad śniegiem poeń drzewa. Jedna z nart zniknęła pod śniegiem, za 30 min zamykali więc mało ciekawie. Po 20 jakimś fartem znalazłem, ale traciłem już nadzieję szczerze mówiąc. Btw, podjechał na snb jakiś Słowak i pomagał w przekopywaniu śniegu. Miły gest w dzisiejszych czasach https://www.relive.c...ew/e1249666738'> https://www.relive.cc/view/e1249666738 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... KrzysiekK Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października Wpadła mi w oko i ucho nazwa tego ośrodka i mam ochotę odwiedzić go w terminie od 17 lutego… przeglądając booking widzę że tam na kwaterach spanie tańsze niż w Polsce. Więc może by tam spać. Jakie macie doświadczenia? Był ktoś w zeszłym roku w Bachledowej dolinie, Jeziersko, Zdziar? Interesują mnie głównie narty, spanie (3 osoby) z aneksem kuchennym ( typowy ,,słoik,, z Podkarpacia 🤣), z raz na jakieś termy ale to już mogę do Zakopanego wyskoczyć … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada W dniu 31.10.2024 o 16:03, KrzysiekK napisał: Wpadła mi w oko i ucho nazwa tego ośrodka i mam ochotę odwiedzić go w terminie od 17 lutego… przeglądając booking widzę że tam na kwaterach spanie tańsze niż w Polsce. Więc może by tam spać. Jakie macie doświadczenia? Był ktoś w zeszłym roku w Bachledowej dolinie, Jeziersko, Zdziar? Interesują mnie głównie narty, spanie (3 osoby) z aneksem kuchennym ( typowy ,,słoik,, z Podkarpacia 🤣), z raz na jakieś termy ale to już mogę do Zakopanego wyskoczyć … Termy lepsze np. we Vrbovie. Bardzo fajny ośrodek, bywa widokowo. Ja spałem w Jurgowie (ten sam karnet ogarnia kilka ośrodków, z pustą wieczorami Białką włącznie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 9 minut temu, moruniek napisał: Termy lepsze np. we Vrbovie. Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 25 minut temu, Lexi napisał: Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Podjedź do Vrbova - warto. Widoki na Łomnice po drodze, to dodatkowy bonus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... KrzysiekK Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 41 minut temu, Lexi napisał: Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Znam … fakt, super są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
techset Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 no i po Bachledce ,będzie tłoczno Tam już był dramat z tym przedpotopowym krzesłem, zanim powstała ścieżka piesi tak spowalniali, że wjazd potrafił trwać >20 min. IMO to jedyne rozsądne wyjście. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 A to nie jest tak, że tym wyciagiem wjeżdża się raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Teoretycznie mozesz wjechac i jezdzić po str Jezerców, ale tam są dwa albo trzy wyciągi, trasy zawsze w cieniu i po jakimś czasie też się znudzą. Każda jakieś 900m. Cały ośrodek da sie zjechać w gidzinę z hakiem,więc odpuszcznie zjazdu na str Bachledowej to hakieś 40% wszystkich tras:) . Tam jest bardzo łatwa niebieska ale za to widokowo super i ma jakieś 2 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Ja akurat raz na koniec zjechałem ta niebieska, widoki były ograniczone. Na drugą stronę są czerwona i czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... techset Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Byłem dzisiaj, gondolka daje rade, tzn kolejka nie była większa niż 5 min i wjazd na górę też 5 min. Cały dzień sypał śnieg więc pięknie, wszystkie wyciągi czynne. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jednak biznes narciarski na Słowacji to stan umysłu... Od 4 dni w Zdziarze pada śnieg, warunki są idealne, jeździłem tu wczoraj, stwierdziłem, że dzisiaj będzie lepiej. Kupiłem karnet, wjeżdżam na górę Jeziersko zamknięte, krzesło i orczyk, żeby nie było. Info oficjalne wiatr. Może to i prawda, tylko orczyk też im wiatr unieruchomił. Oczywiście kupując karnet w kasie żadnej informacji, że 2/3 ośrodka zamknięte. Od strony Doliny Bachledowej jest niestety zdecydowanie zbyt płasko, żeby pojeździć w miękkim. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Trochę jednak pokombinowałem, jest fajna droga przez las, po lewej stronie gondolki, patrząc w dół, zaczyna się zaraz za barem na górze lub można do niej dojechać od starej wieży, tej mniejszej, skręcając w prawo. Nadal trochę płasko, ale jest kilka przecinek leśnych gdzie jedzie się fajnie. Wyjazd na parking i nim do gondolki. Druga opcja bardziej oczywista, bezpośrednio pod gondolą. Śniegowo to jest teraz bajka, póki co jest puch i sypie cały czas Kilka fotek poniżej. Testowałem Rossi S7, bardzo fajne narty, chociaż dzisiaj to równie dobrze mogłyby być Super 7 albo Lumberjacki Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Dzisiaj w Bachledowej znów dostawa śniegu ibtym razem wszystko czynne. W chwili obecnej leży jakieś 70-80 cm i cały czas przybywa. Poszukałem trochę puchu, jak się od małej wieży pojedzie wgłąb lasu, to dojeżdżamy do dwóch przyjemnie nchylonych stoków, oznaczonych na mapce jako freeride zone Całkiem fajnie tam się jeździło, zwłaszcza, że konkurencja była mała. Na ostatnim zjeździe zaliczyłem niezły lot, uderzając na sporej prędkości w niewidoczny nad śniegiem poeń drzewa. Jedna z nart zniknęła pod śniegiem, za 30 min zamykali więc mało ciekawie. Po 20 jakimś fartem znalazłem, ale traciłem już nadzieję szczerze mówiąc. Btw, podjechał na snb jakiś Słowak i pomagał w przekopywaniu śniegu. Miły gest w dzisiejszych czasach https://www.relive.c...ew/e1249666738'> https://www.relive.cc/view/e1249666738 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... KrzysiekK Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października Wpadła mi w oko i ucho nazwa tego ośrodka i mam ochotę odwiedzić go w terminie od 17 lutego… przeglądając booking widzę że tam na kwaterach spanie tańsze niż w Polsce. Więc może by tam spać. Jakie macie doświadczenia? Był ktoś w zeszłym roku w Bachledowej dolinie, Jeziersko, Zdziar? Interesują mnie głównie narty, spanie (3 osoby) z aneksem kuchennym ( typowy ,,słoik,, z Podkarpacia 🤣), z raz na jakieś termy ale to już mogę do Zakopanego wyskoczyć … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada W dniu 31.10.2024 o 16:03, KrzysiekK napisał: Wpadła mi w oko i ucho nazwa tego ośrodka i mam ochotę odwiedzić go w terminie od 17 lutego… przeglądając booking widzę że tam na kwaterach spanie tańsze niż w Polsce. Więc może by tam spać. Jakie macie doświadczenia? Był ktoś w zeszłym roku w Bachledowej dolinie, Jeziersko, Zdziar? Interesują mnie głównie narty, spanie (3 osoby) z aneksem kuchennym ( typowy ,,słoik,, z Podkarpacia 🤣), z raz na jakieś termy ale to już mogę do Zakopanego wyskoczyć … Termy lepsze np. we Vrbovie. Bardzo fajny ośrodek, bywa widokowo. Ja spałem w Jurgowie (ten sam karnet ogarnia kilka ośrodków, z pustą wieczorami Białką włącznie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 9 minut temu, moruniek napisał: Termy lepsze np. we Vrbovie. Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 25 minut temu, Lexi napisał: Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Podjedź do Vrbova - warto. Widoki na Łomnice po drodze, to dodatkowy bonus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... KrzysiekK Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 41 minut temu, Lexi napisał: Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Znam … fakt, super są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 A to nie jest tak, że tym wyciagiem wjeżdża się raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Teoretycznie mozesz wjechac i jezdzić po str Jezerców, ale tam są dwa albo trzy wyciągi, trasy zawsze w cieniu i po jakimś czasie też się znudzą. Każda jakieś 900m. Cały ośrodek da sie zjechać w gidzinę z hakiem,więc odpuszcznie zjazdu na str Bachledowej to hakieś 40% wszystkich tras:) . Tam jest bardzo łatwa niebieska ale za to widokowo super i ma jakieś 2 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Ja akurat raz na koniec zjechałem ta niebieska, widoki były ograniczone. Na drugą stronę są czerwona i czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Byłem dzisiaj, gondolka daje rade, tzn kolejka nie była większa niż 5 min i wjazd na górę też 5 min. Cały dzień sypał śnieg więc pięknie, wszystkie wyciągi czynne. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jednak biznes narciarski na Słowacji to stan umysłu... Od 4 dni w Zdziarze pada śnieg, warunki są idealne, jeździłem tu wczoraj, stwierdziłem, że dzisiaj będzie lepiej. Kupiłem karnet, wjeżdżam na górę Jeziersko zamknięte, krzesło i orczyk, żeby nie było. Info oficjalne wiatr. Może to i prawda, tylko orczyk też im wiatr unieruchomił. Oczywiście kupując karnet w kasie żadnej informacji, że 2/3 ośrodka zamknięte. Od strony Doliny Bachledowej jest niestety zdecydowanie zbyt płasko, żeby pojeździć w miękkim. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Trochę jednak pokombinowałem, jest fajna droga przez las, po lewej stronie gondolki, patrząc w dół, zaczyna się zaraz za barem na górze lub można do niej dojechać od starej wieży, tej mniejszej, skręcając w prawo. Nadal trochę płasko, ale jest kilka przecinek leśnych gdzie jedzie się fajnie. Wyjazd na parking i nim do gondolki. Druga opcja bardziej oczywista, bezpośrednio pod gondolą. Śniegowo to jest teraz bajka, póki co jest puch i sypie cały czas Kilka fotek poniżej. Testowałem Rossi S7, bardzo fajne narty, chociaż dzisiaj to równie dobrze mogłyby być Super 7 albo Lumberjacki Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Dzisiaj w Bachledowej znów dostawa śniegu ibtym razem wszystko czynne. W chwili obecnej leży jakieś 70-80 cm i cały czas przybywa. Poszukałem trochę puchu, jak się od małej wieży pojedzie wgłąb lasu, to dojeżdżamy do dwóch przyjemnie nchylonych stoków, oznaczonych na mapce jako freeride zone Całkiem fajnie tam się jeździło, zwłaszcza, że konkurencja była mała. Na ostatnim zjeździe zaliczyłem niezły lot, uderzając na sporej prędkości w niewidoczny nad śniegiem poeń drzewa. Jedna z nart zniknęła pod śniegiem, za 30 min zamykali więc mało ciekawie. Po 20 jakimś fartem znalazłem, ale traciłem już nadzieję szczerze mówiąc. Btw, podjechał na snb jakiś Słowak i pomagał w przekopywaniu śniegu. Miły gest w dzisiejszych czasach https://www.relive.c...ew/e1249666738'> https://www.relive.cc/view/e1249666738 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października Wpadła mi w oko i ucho nazwa tego ośrodka i mam ochotę odwiedzić go w terminie od 17 lutego… przeglądając booking widzę że tam na kwaterach spanie tańsze niż w Polsce. Więc może by tam spać. Jakie macie doświadczenia? Był ktoś w zeszłym roku w Bachledowej dolinie, Jeziersko, Zdziar? Interesują mnie głównie narty, spanie (3 osoby) z aneksem kuchennym ( typowy ,,słoik,, z Podkarpacia 🤣), z raz na jakieś termy ale to już mogę do Zakopanego wyskoczyć … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada W dniu 31.10.2024 o 16:03, KrzysiekK napisał: Wpadła mi w oko i ucho nazwa tego ośrodka i mam ochotę odwiedzić go w terminie od 17 lutego… przeglądając booking widzę że tam na kwaterach spanie tańsze niż w Polsce. Więc może by tam spać. Jakie macie doświadczenia? Był ktoś w zeszłym roku w Bachledowej dolinie, Jeziersko, Zdziar? Interesują mnie głównie narty, spanie (3 osoby) z aneksem kuchennym ( typowy ,,słoik,, z Podkarpacia 🤣), z raz na jakieś termy ale to już mogę do Zakopanego wyskoczyć … Termy lepsze np. we Vrbovie. Bardzo fajny ośrodek, bywa widokowo. Ja spałem w Jurgowie (ten sam karnet ogarnia kilka ośrodków, z pustą wieczorami Białką włącznie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 9 minut temu, moruniek napisał: Termy lepsze np. we Vrbovie. Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 25 minut temu, Lexi napisał: Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Podjedź do Vrbova - warto. Widoki na Łomnice po drodze, to dodatkowy bonus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 41 minut temu, Lexi napisał: Nie znam ale ze swojej strony polecam Termy Gorący Potok w Szaflarach ... są o tyle fajne że całkowicie na zewnątrz więc pławisz się w zupie a na około śnieg.. Znam … fakt, super są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi