Gabrik Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Szukam namiarów na zakup wiązań w dobrej cenie (4-12 din) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 11 minut temu, Gabrik napisał: Szukam namiarów na zakup wiązań w dobrej cenie (4-12 din) 100-150 PLN i masz na OLX. Resztki narty gratis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Cześć Ale jakichś konkretnych czy wykładnikiem jest tylko DIN? Wiesz dziury, rodzaj płyty itd? Może inaczej do jakiej narty? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 33 minuty temu, Gabrik napisał: Szukam namiarów na zakup wiązań w dobrej cenie (4-12 din) Mam Marker 72 na płycie z nartami do 11 DIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 O tym nie pomyślałem, płyta P63 salomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Ja mam podobne, ale bez nart. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 18 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ale jakichś konkretnych czy wykładnikiem jest tylko DIN? Wiesz dziury, rodzaj płyty itd? Może inaczej do jakiej narty? Pozdro Na ile się doczytałem, muszą być wiązania z serii X, czyli chyba dość popularne XT12 będą ok? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Cześć Nie mam pojęcia. To co jest na zdjęciach wygląda na jakieś stare wiązanie rentalowe. Myślę, że najlepiej jakbyś poszedł do jakiegoś zorientowanego serisanta - np. Piela na Górce Szczęśliwickiej z pewnością będzie wiedział. Wiesz chodzi o dobrą diagnozę bo to może być w ogóle nie adaptowalne a może się okazać, że wystarczy kupić wiązanie rentalowe i wsunąć w szyny. Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 1 godzinę temu, Gabrik napisał: Szukam namiarów na zakup wiązań w dobrej cenie (4-12 din) Napisz do Master 32 , może coś będzie wiedzieć. Ewentualnie na fb na grupie ,,Giełda sprzętu narciarskiego race''. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Jeżeli płyta Salomona p63 to jakas sportowa narta w takim razie wiązania z serii X : x12, x16, itd https://www.skionline.pl/sprzet/wiazania-narciarskie,12-13,salomon,x12-lab,1505.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Dzięki, dopytam dokładniej w Salomonie, które będą kompatybilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 5 minut temu, Gabrik napisał: Dzięki, dopytam dokładniej w Salomonie, które będą kompatybilne W tabeli Salomona w którymś katalogu widziałem, że do p93 są X, a do P98 (czy 97) są Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 5 minut temu, Kubis napisał: W tabeli Salomona w którymś katalogu widziałem, że do p93 są X, a do P98 (czy 97) są Z Nie ma czegoś takiego jak plyta Salomon p93 lub p98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Płyta p63 Salomona to płyta stosowana w starych Fis tej firmy. Pasują do niej wiązania z serii X Atoma lub Salo (to to samo) 🙂 Na foto narta z taką płytą. Tyle w temacie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 (edytowane) 10 minut temu, master32 napisał: Nie ma czegoś takiego jak plyta Salomon p93 lub p98 Tak... Miało być P63 i P69. Mea culpa Edytowane 10 Lutego 2023 przez Kubis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi