Skocz do zawartości

Prawidło 1 st

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

Mi się zdarza przejechać prawidłem, gdy mam poczucie, że coś jest podszczerbione. Ponadto bywa z jakiegoś powodu, że narta haczy przy ześlizgu i wtedy zabawa w podwieszenie potrafi to poprawić. Nie jest to jakieś wielkie podwieszanie krawędzi, ot raczej poprawa tego, co zastane. 

9 godzin temu, johnwick napisał:

To się doszkol. Dołu nie zrobisz dobrze bez maszyny.

Po pierwsze - kto mówi o robieniu dołu bez maszyny. I to jest po pierwsze. Po drugie - co tzn że prawidło jest bez sensu? Jeżeli chce sobie zrobić spod po ściągnięciu dech z maszyny - 0,75/0,5/0,75 - to jak to mam zrobić bez użycia prawidła? 🤣🤣🤣🤣 Jak chcesz coś napisać a ktoś się pyta - to nie pierdol tylko konkretnie odpisz. 

Edytowane przez Bruner79
  • Like 3

• 1 miesiąc temu...
On 2/26/2025 at 7:25 AM, Bruner79 said:

Po pierwsze - kto mówi o robieniu dołu bez maszyny. I to jest po pierwsze. Po drugie - co tzn że prawidło jest bez sensu? Jeżeli chce sobie zrobić spod po ściągnięciu dech z maszyny - 0,75/0,5/0,75 - to jak to mam zrobić bez użycia prawidła? 🤣🤣🤣🤣 Jak chcesz coś napisać a ktoś się pyta - to nie pierdol tylko konkretnie odpisz. 

A Ty dalej pierdolisz jak zawsze, a inni debile temu przyklaskują.  Nie udawaj, że jesteś aż takim debilem. Nie zrobisz dołu lepiej swoim prawidełkiem, niż zrobi to nowa technologia. Ale jak sobie chcesz, zlecaj dalej na 0, czy co tam chcesz, a krawędzie sam dopieszczaj prawidełkiem "miszczu" Brunerze XD.

Edytowane przez johnwick2