mig Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Macie coś wypróbowanego? Będę potrzebował jak w tytule. Może nastawne, bo reszta nart ma 0,5st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Cienias! 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 za kilka lat też poczujesz...🤣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Poniedziałek o 08:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:02 (edytowane) Kupiłem te, glównie aby mieć możliwość sprawdzenia podniesienia https://skiman.pl/prawidlo-uniwerslane-ski-man-adjustable-base-sharp-p-52.html Użyłem jednak do zwiększenia z 0.5, na 0.75 , poręczne i stabilne. Edytowane Poniedziałek o 08:03 przez Gabrik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Poniedziałek o 08:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:13 10 minut temu, Gabrik napisał: Kupiłem te, glównie aby mieć możliwość sprawdzenia podniesienia https://skiman.pl/prawidlo-uniwerslane-ski-man-adjustable-base-sharp-p-52.html Użyłem jednak do zwiększenia z 0.5, na 0.75 , poręczne i stabilne. To kupiłeś je od forumowicza Lukaszo86 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 08:18 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:18 A jak narty są prawa/lewa jak u Elana to trzeba kupić prawidło i lewidło ?... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Poniedziałek o 09:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:10 W dniu 8.02.2023 o 20:44, mig napisał: Macie coś wypróbowanego? Będę potrzebował jak w tytule. Może nastawne, bo reszta nart ma 0,5st W masterach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 10:44 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:44 1 godzinę temu, Bruner79 napisał: W masterach? Tak. Lubie lekko wykastrowane narty..... 😇 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano Poniedziałek o 11:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:20 34 minuty temu, mig napisał: Tak. Lubie lekko wykastrowane narty..... 😇 Jeżeli używasz prawidła 0,5 bez ruszania ślizgu to pewnie i tak podnosisz krawędź tworząc tz off-set. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Poniedziałek o 12:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:30 1 godzinę temu, mig napisał: Tak. Lubie lekko wykastrowane narty..... 😇 Ja jadę chyba swoim zrobić 87/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Poniedziałek o 15:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:41 Te Dynki od Ciebie na 87 i 0,5 bardzo fajnie szurają i nie szukają skrętu, całkiem dobrze na wprost idzie. Na razie tak zostawię, w drodze kątownik 87, bo trzeba delikatnie je posmyrać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Wtorek o 02:10 Udostępnij Napisano Wtorek o 02:10 18 godzin temu, Gabrik napisał: Kupiłem te, glównie aby mieć możliwość sprawdzenia podniesienia https://skiman.pl/prawidlo-uniwerslane-ski-man-adjustable-base-sharp-p-52.html Użyłem jednak do zwiększenia z 0.5, na 0.75 , poręczne i stabilne. Prawidła nie mają sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Wtorek o 06:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:27 4 godziny temu, johnwick napisał: Prawidła nie mają sensu... Sprecyzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Wtorek o 21:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:03 (edytowane) Co tu precyzować... ? Edytowane Wtorek o 21:03 przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Wtorek o 21:05 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:05 1 minutę temu, johnwick napisał: Co tu precyzować... ? Mnie się pytasz? Bo ja nie wiem, więc pytam, żebyś rozwinął wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Wtorek o 21:07 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:07 To się doszkol. Dołu nie zrobisz dobrze bez maszyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Wtorek o 21:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:08 Mi się zdarza przejechać prawidłem, gdy mam poczucie, że coś jest podszczerbione. Ponadto bywa z jakiegoś powodu, że narta haczy przy ześlizgu i wtedy zabawa w podwieszenie potrafi to poprawić. Nie jest to jakieś wielkie podwieszanie krawędzi, ot raczej poprawa tego, co zastane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Wtorek o 21:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:12 To Ci się tylko wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano Wtorek o 22:15 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:15 Może dlatego (od 7:13) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Środa o 06:25 Udostępnij Napisano Środa o 06:25 (edytowane) 9 godzin temu, johnwick napisał: To się doszkol. Dołu nie zrobisz dobrze bez maszyny. Po pierwsze - kto mówi o robieniu dołu bez maszyny. I to jest po pierwsze. Po drugie - co tzn że prawidło jest bez sensu? Jeżeli chce sobie zrobić spod po ściągnięciu dech z maszyny - 0,75/0,5/0,75 - to jak to mam zrobić bez użycia prawidła? 🤣🤣🤣🤣 Jak chcesz coś napisać a ktoś się pyta - to nie pierdol tylko konkretnie odpisz. Edytowane Środa o 06:29 przez Bruner79 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) To Ty pierdolisz. Nie zrobisz lepiej dołu niż zrobi to maszyna, więc po chuj kupować prawidło. Ale jak wolisz bylejakość to ok. Edytowane 5 godzin temu przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi