merman Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Będę w najbliższym czasie w tych okolicach możecie polecić jakieś ośrodki nie koniecznie w Polsce? Kiedyś byłem w Piecu i Szpindlu, może Harrachov, Szrenica widzę porażka jedna trasa czynna. W Karpaczu byłem ale z 10 lat temu i też rewelacji nie było. Dziękuję z góry za podpowiedzi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 2 godziny temu, merman napisał: Będę w najbliższym czasie w tych okolicach możecie polecić jakieś ośrodki nie koniecznie w Polsce? Kiedyś byłem w Piecu i Szpindlu, może Harrachov, Szrenica widzę porażka jedna trasa czynna. W Karpaczu byłem ale z 10 lat temu i też rewelacji nie było. Dziękuję z góry za podpowiedzi 🙂 To zależy ile km autem możesz dojechać na narty. W Szklarskiej działają już dwie trasy, Karpacz też ładnie się otworzył. Działa Świerardów-Zdrój, Zieleniec ma otwarte już prawie wszystkie trasy, Czarna Góra otworzyła wszystko, co ma. Działa także Rzeczka oraz Lądek Zdrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 W dniu 7.02.2023 o 13:40, merman napisał: Będę w najbliższym czasie w tych okolicach możecie polecić jakieś ośrodki nie koniecznie w Polsce? Kiedyś byłem w Piecu i Szpindlu, może Harrachov, Szrenica widzę porażka jedna trasa czynna. W Karpaczu byłem ale z 10 lat temu i też rewelacji nie było. Dziękuję z góry za podpowiedzi 🙂 Harrachov, Spindl, Pec, Janskie, Rokytnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Dzięki za info chyba jednak faktycznie do Czech skoczę do Peca. Byłem tam dawno temu ale nie pamiętam czy Jańskie są połączone z Pecem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi