grimson Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Ja tu widzę dodatkowe profile alu. Bosch-Rexroth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 To chyba samodzielny tuning żeby nie opierało się na wiązaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Cześć No to ja nic do boxa nie dorabiam - nie mój, służbowy żony - i wchodzi 8 par jak dobrze spakować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 2 godziny temu, grimson napisał: Ja tu widzę dodatkowe profile alu. Bosch-Rexroth? Oj nie wiem. Recykling. Nie wyrzucaj, wykorzystaj - jak to mowi Rocky z Psiego Patrolu 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 2 godziny temu, Kubis napisał: To chyba samodzielny tuning żeby nie opierało się na wiązaniach. Ta, prowizorka 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 2 minuty temu, nikon255 napisał: Ta, prowizorka 🙂 Cześć Ale powiedz jaka jest przyczyna tych działań. Coś się z boxem działo? Powaga pytam bo to przecież przemyślane solidne konstrukcje? Ja narty kładę bokiem, na przemian, przód tył, na to druga warstwa...kije w pokrowcu a montując taką zabudowę strasznie zmniejszasz przestrzeń bagażową. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 27 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ale powiedz jaka jest przyczyna tych działań. Coś się z boxem działo? Powaga pytam bo to przecież przemyślane solidne konstrukcje? Ja narty kładę bokiem, na przemian, przód tył, na to druga warstwa...kije w pokrowcu a montując taką zabudowę strasznie zmniejszasz przestrzeń bagażową. Pozdro Chyba mozesz to nazwac nadgorliwoscia z mojej strony, ale tak mi poprostu lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Cześć Nie no OK. Ja nie widzę w tym sensu żadnego (nie za bardzo chce mi się oglądać filmiki z YT - wybacz) ale oczywiście jest to Twoja decyzja i szacunek za pracę i umiejętności. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi