star Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Bark… dobrze przeczytaliście nie barek. Drugi bark w przeciągu roku. Obydwie kontuzje nie wiem skąd. Do tego stopnia, ze nawet auto podejrzewałem a nie narty. No to tyle. Kiedyś się wspinałem. Może warto powrócić? Fotki z dziś. Ktoś kiedyś? Miał kontuzje? Oczywiście przeczekam. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 (edytowane) Ja właśnie siedzę w poczekalni na ortopedii do kwalifikacji na wkręcenie śruby w palec, co zamyka definitywnie mój sezon. I narciarski i siatkarski (przerwa min. miesiąc). Edytowane 7 Lutego 2023 przez Kubis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Powrotu do zdrowia Życzę Panowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Ja bym przejeździł tak bez problemu, bo nie przestałem grać w siatkówkę, ale już czas naprawić się, żeby nie żałować za kilka lat. A kontuzję barku też miałem dwa miesiące temu. Rwa barkowa, dwa tygodnie ręka bez obciążenia. Teraz muszę robić pompki żeby wzmocnić ramię. Tylko po zrobieniu palca nie będę mógł robić i tego. Pozostaną hantle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 22 minuty temu, Kubis napisał: Ja bym przejeździł tak bez problemu, bo nie przestałem grać w siatkówkę, ale już czas naprawić się, żeby nie żałować za kilka lat. A kontuzję barku też miałem dwa miesiące temu. Rwa barkowa, dwa tygodnie ręka bez obciążenia. Teraz muszę robić pompki żeby wzmocnić ramię. Tylko po zrobieniu palca nie będę mógł robić i tego. Pozostaną hantle. Bo jakby nie, to tak tez da rade...... https://fb.watch/ixPuHZ7zyf/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 29 minut temu, mig napisał: Bo jakby nie, to tak tez da rade...... https://fb.watch/ixPuHZ7zyf/ Sorry, nie korzystam z FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 8 godzin temu, Kubis napisał: Ja bym przejeździł tak bez problemu, bo nie przestałem grać w siatkówkę, ale już czas naprawić się, żeby nie żałować za kilka lat. A kontuzję barku też miałem dwa miesiące temu. Rwa barkowa, dwa tygodnie ręka bez obciążenia. Teraz muszę robić pompki żeby wzmocnić ramię. Tylko po zrobieniu palca nie będę mógł robić i tego. Pozostaną hantle. Albo pompki na poręczach, dają radę przy różnych problemach z dłonią, czy nadgarstkiem. Nie trzeba rozciągać paluchów i nadgarstka. Ten paliczek to uwalony na siatce? Bo raczej nie narciarsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 1 minutę temu, Chertan napisał: Albo pompki na poręczach, dają radę przy różnych problemach z dłonią, czy nadgarstkiem. Nie trzeba rozciągać paluchów i nadgarstka. Ten paliczek to uwalony na siatce? Bo raczej nie narciarsko. Tylko skąd ja poręcze wezmę. Tak, na siatce przy bloku. Dostałem strzał i kość nie wytrzymała przy przeproście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Kubis napisał: Tylko skąd ja poręcze wezmę. Tak, na siatce przy bloku. Dostałem strzał i kość nie wytrzymała przy przeproście. Można zakupić takie podstawkowe, nóżki i pałąk do opierania dłoni. https://www.decathlon.pl/browse/c0-sporty/c1-fitness-silownia/c3-uchwyty-do-pompek/_/N-1lm7l9d. Potem też się przydadzą bo pogłębiają ugięcie rąk. Edytowane 7 Lutego 2023 przez Chertan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 17 minut temu, Chertan napisał: Można zakupić takie podstawkowe, nóżki i pałąk do opierania dłoni. https://www.decathlon.pl/browse/c0-sporty/c1-fitness-silownia/c3-uchwyty-do-pompek/_/N-1lm7l9d. Potem też się przydadzą bo pogłębiają ugięcie rąk. Dzięki Tu działający link, 29 pln https://www.decathlon.pl/p/uchwyty-push-up-bars/_/R-p-311441?mc=8556754&c=Niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 I palec zrobiony 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 7.02.2023 o 09:17, Kubis napisał: Ja właśnie siedzę w poczekalni na ortopedii do kwalifikacji na wkręcenie śruby w palec, co zamyka definitywnie mój sezon. I narciarski i siatkarski (przerwa min. miesiąc). Byłem na RTG lewej dłoni w zeszłym tyg po glebie na CG. Kości całe na szczęście, kolory mam do teraz, i co istotne - zmieniają się na bieżąco. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Pojechałem do wód leczyć bark. Na dziś miałem zabiegi krioterapeutyczne. Wczoraj rozgrzewanie. Działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 07:44, star napisał: Pojechałem do wód leczyć bark. Na dziś miałem zabiegi krioterapeutyczne. Wczoraj rozgrzewanie. Działa. Dziś dodałem NLP i rozluźniło zatoki ach ta pseudoefrydyna a przy okazji bark mniej boli. Teraz kolega rehab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi