Marcos73 Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Cze Dzisiaj Gerlitzen, bo mamy pod nosem. Jak na ferie i weekend to ludzi umiarkowana ilość. Pogoda beznadziejna, tylko słońce i słońce😀. Śnieg jest, troszkę wiało na górze, lekki minus - ale da się żyć. Góra niezbyt duża, tras kilkanaście, ale ciekawe, rzekłbym niesztampowe. Fajnie można pojeździć poza trasą, muldy takie w sam raz do zabawy. Nam się podoba. Pojeżdżone że nogi bolą. pozdrawiam 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Cze Nassfeld today. Co pisać, szkoda ekranu. Full wypas. Ludzi sporo, ale się pogubili gdzieś. pozdrawiam 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 53 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Nassfeld today. Co pisać, szkoda ekranu. Full wypas. Ludzi sporo, ale się pogubili gdzieś. pozdrawiam Heady też wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 9 minut temu, Gabrik napisał: Heady też wziąłeś? A po co mu Heady?.. plama rządzi.. 🙂 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 57 minut temu, Gabrik napisał: Heady też wziąłeś? Nie, to byłby już stragan😀 Pozdrawiam słonecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Cze Porażka, nie ma sensu tu jeździć. pozdrawiam 5 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) 11 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Porażka, nie ma sensu tu jeździć. pozdrawiam Eeee no, odświętne wdzianko jest petarda 😀!!! Możesz w słoweńskim demo team jeździć 😉 Edytowane 9 Lutego 2023 przez Gabrik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 12 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Porażka, nie ma sensu tu jeździć. pozdrawiam Zaanektowała Ci połowica PX-y ?... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 33 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Porażka, nie ma sensu tu jeździć. pozdrawiam Widzę ..... i współczuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) 53 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Porażka, nie ma sensu tu jeździć. pozdrawiam To musi być prawdziwa trauma. Nie ma to jak Szczyrk, jest okazja do rozmów, można nawiązać nowe znajomości, człowiek nie czuje się tak samotnie. Edytowane 9 Lutego 2023 przez kordiankw 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Wczoraj byłem w Meander Ski - podobna ilość ludzi, słońce tylko tras mniej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 10 minut temu, kordiankw napisał: To musi być prawdziwa trauma. Nie ma to jak Szczyrk, jest okazja do rozmów, człowiek nie czuje się tak samotnie. To aktualne czy archiwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Gabrik napisał: To aktualne czy archiwa? Sprzed 20 minut. Edytowane 9 Lutego 2023 przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 18 minut temu, brachol napisał: Wczoraj byłem w Meander Ski - podobna ilość ludzi, słońce tylko tras mniej... Podobna do czego? Szczyrku czy Nassfeld? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 1 minutę temu, Lexi napisał: Podobna do czego? Szczyrku czy Nassfeld? Nassfeld, byłem od 12 do 16 cały czas na bieżąco. Za to dzisiaj w Lejowej spotkałem dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 21 minut temu, kordiankw napisał: To musi być prawdziwa trauma. Nie ma to jak Szczyrk, jest okazja do rozmów, można nawiązać nowe znajomości, człowiek nie czuje się tak samotnie. Ale milusio...aż sie łezka kręci w oku - jak tam byłem w PRLu ostatni raz tak nic sie nie zmieniło...tylko specjalnej kolejki dla górników pewnie już nie ma... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 1 minutę temu, brachol napisał: Nassfeld, byłem od 12 do 16 cały czas na bieżąco. Za to dzisiaj w Lejowej spotkałem dwie osoby. To sie @moruniek ucieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Teraz, Lexi napisał: Ale milusio...aż sie łezka kręci w oku - jak tam byłem w PRLu ostatni raz tak nic sie nie zmieniło...tylko specjalnej kolejki dla górników pewnie już nie ma... 🙂 Dla górników już nie ma, ale zawsze możesz sobie dokupić fast pass 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Teraz, Lexi napisał: To sie @moruniek ucieszy... Myślałem o Nim wczoraj, zgromadzili sporo śniegu z armatek na zaś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Teraz, kordiankw napisał: Dla górników już nie ma, ale zawsze możesz sobie dokupić fast pass 😄 Czyli tak jak kiedyś dla górników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 20 minut temu, brachol napisał: Czyli tak jak kiedyś dla górników. Kiedyś Urban (żeby nie powiedzieć że będzie gorzej) mówił: "jest lepiej niż będzie"......taki OT mi sie skojarzył.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 6 minut temu, Lexi napisał: Kiedyś Urban (żeby nie powiedzieć że będzie gorzej) mówił: "jest lepiej niż będzie"......taki OT mi sie skojarzył.. 🙂 Wersja kolegów zza wielkiej wody podoba mi się bardziej: ”The only easy day was yesterday” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 2 minuty temu, kordiankw napisał: Wersja kolegów zza wielkiej wody podoba mi się bardziej: ”The only easy day was yesterday” To wersja prawdziwych twardzieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 44 minuty temu, kordiankw napisał: Dla górników już nie ma, ale zawsze możesz sobie dokupić fast pass 😄 Ten fast ile dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) Pewnie drugie tyle, No chyba, że wykupisz nocleg w hotelu Gronie, którego właścicielem jest TMR, to masz w cenie karnetu. Edit. Znalazłem, dodatkowo 150 za dzień 😄 Edytowane 9 Lutego 2023 przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi