Figi Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Witam poszukiwany spokojny i mało uczęszczany stok koło żywca. Może być też coś po słowackiej stronie. Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 41 minut temu, Figi napisał: Witam poszukiwany spokojny i mało uczęszczany stok koło żywca. Może być też coś po słowackiej stronie. Dziękuję za odpowiedzi A gdzie to jest, bo nie znam takiej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figi Napisano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Gdzieś w Polsce 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Może chodzi o skup.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszmthd Napisano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 Żywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 @Adam ..DUCH jeździcie już w Zwardoniu? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 10 minut temu, lubeckim napisał: @Adam ..DUCH jeździcie już w Zwardoniu? 😉 Mateusz od 16.12. - ja na stacji będę 17 od rana...potem do świąt mnie nie ma i sezon szkoleniowy zaczynam 25.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Ok dzięki. Bardziej wolałem do tablicy bo Rachowiec spełnia kryteria autora: koło Żywca i spokojny 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Dzień dobry, z góry przepraszam za wpis na forum nie w temacie. Czy istnieje możliwość skontaktowania się z Panem prywatnie @Adam ..DUCH. Pozdrawiam, Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 On 12/5/2023 at 5:59 PM, Adam ..DUCH said: Mateusz od 16.12. - ja na stacji będę 17 od rana...potem do świąt mnie nie ma i sezon szkoleniowy zaczynam 25.12 Cześć, Czy plany na Rachowcu są niezmienne? Pytam bo ostatnie odwilże narobiły dużo złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Mała zmiana - jestem od jutra na stoku .....do samego końca mojego lub jego..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter33497 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Ja polecam stok czarny Groń Rzyki koło Andrychowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 26 minut temu, peter33497 napisał: Ja polecam stok czarny Groń Rzyki koło Andrychowa A czemuż to? Góra jakaś plaskata i krótka, dół też krótki z jedną ścianką. Dojazd busem bez opcji parkingu. Co takiego jest, że polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 21:38, Chertan napisał: A czemuż to? Góra jakaś plaskata i krótka, dół też krótki z jedną ścianką. Dojazd busem bez opcji parkingu. Co takiego jest, że polecasz? Osobiście też mogę polecić Czarny Groń i pewnie niejeden z użytkowników też. Świetnie przygotowane trasy, pod tym względem widać profesjonalizm,góra łagodna, dobra trasa do nauki dla dzieci z 6 osobową kanapą. Trasa czerwona o całkiem przyjemnym nachyleniu. Od niedawna możliwość objazdu czerwonej trasy tzw nartostradą. Wszystkie trasy dobrze oświetlone, przerwa na ratrakowanie przed jazdą wieczorną. Na dole poletko ćwiczebne z dobrą kadrą instruktorów. Stok ma swój mikroklimat,osłonięty od wiatru, stok północny, gdzie śnieg leży długo mimo niewielkiej wysokości. Busy jak dla mnie nie są problemem ,bo odjeżdżają na bieżąco. To nie jest stok na bicie kilometrów na nartach,ale na rodzinny wypad idealny,nie jest też mało uczęszczany. Z mało uczęszczanych w okolicy Żywca mogę polecić ski gruniki po słowackiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 44 minuty temu, bubol.T napisał: Osobiście też mogę polecić Czarny Groń i pewnie niejeden z użytkowników też. W dniu 9.01.2024 o 21:10, peter33497 napisał: Ja polecam stok czarny Groń Rzyki koło Andrychowa W dniu 4.02.2023 o 11:27, Figi napisał: Witam poszukiwany spokojny i mało uczęszczany stok Chyba Was koledzy trochę poniosła fantazja.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Cześć Hehe ciekawe... Byłem tam dziesiątki razy i NIGDY nie było tak jak na zdjęciu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia (edytowane) 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć Hehe ciekawe... Byłem tam dziesiątki razy i NIGDY nie było tak jak na zdjęciu. Pozdro Wiesz Mitku 2gi dzień Wa-wa feriuje.. 🙂 Zdravim Edytowane 14 Stycznia przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2 godziny temu, Lexi napisał: Chyba Was koledzy trochę poniosła fantazja.. Napisałem,że mało uczęszczany to on nie jest. Ale który stok jest w trakcie ferii? Wisła zawalona cała,Szczyrk wiadomo. Korbielów różnie. Tak jak pisałem czasem odjadę 10 minut z Korbielowa na ski gruniki, przyjemny kameralny stok, jazda z widokiem na Babią Górę,ceny niskie, na dole karczma z dobrym piwem , duży parking. https://www.ski-gruniky.sk/pl/?gclid=CjwKCAiAqY6tBhAtEiwAHeRopeZ23nFpI_whjBL6sHASf7toxv08ZnuZ5BDQmcgRMVjDmnAQabzIqRoC_AwQAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 3 minuty temu, bubol.T napisał: Napisałem,że mało uczęszczany to on nie jest. Ale który stok jest w trakcie ferii? Fakt nie doczytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi