KrzysiekK Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 6 godzin temu, Lexi napisał: Ale pomarańczowe za to wybaczają błędy... @Adam ..DUCH jakiego koloru były ,,moje,, ołówki ? 🤣🤣🤣🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 4 godziny temu, krzysiek92 napisał: Wiek 30 lat. Spasłem się trochę, to fakt xd. W takim razie poszukam Salomonów, A jeszcze czy jakbym znalazł takie Salomony tylko 170cm, też będą ok? chodzi mi by był ciut mniejszy promień skrętu. 5 cm nie zrobi różnicy, dogadaj się z Brunerem, ja mam od niego 3 pary nart. W bardzo dobrym stanie znajomi też brali ze 3. I inni z forum. Różnicę wydasz na szkolenie i będzie wypas. Będzie Pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 (edytowane) 4 godziny temu, krzysiek92 napisał: Dubel Edytowane 4 Lutego 2023 przez Chertan Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 6 godzin temu, star napisał: Dobrze gada tez polecam sam mam od niego fajne scott the Ski długość 180 przy wzroście 174 Też mam takie tylko inny rocznik, ostatnio mój syn 175cm wzrostu spróbował i nie chce mi ich oddać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 2 godziny temu, brachol napisał: Też mam takie tylko inny rocznik, ostatnio mój syn 175cm wzrostu spróbował i nie chce mi ich oddać. Nie dziwie się. Moje są ładne https://www.scott.pl/produkt/570/3441/Narty-The-Ski a twoje brzydale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 22 minuty temu, star napisał: a twoje brzydale Ale lepiej jeżdżą 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 43 minuty temu, Bruner79 napisał: Ale lepiej jeżdżą 😜 Bo titanal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 36 minut temu, star napisał: Bo titanal? 👍🏻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 16 minut temu, Bruner79 napisał: 👍🏻 A jaki to rocznik? https://www.scott.pl/produkt/16/2/narty-the-ski Tu tez niby titanal, a u mnie Carbon panie jak w moich skiturach, znaczy Nangach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 (edytowane) 9 godzin temu, star napisał: A jaki to rocznik? https://www.scott.pl/produkt/16/2/narty-the-ski Tu tez niby titanal, a u mnie Carbon panie jak w moich skiturach, znaczy Nangach. Ja mam te czerwone dlatego szybsze... Na twardym trzymają zadziwiająco dobrze. Edytowane 5 Lutego 2023 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 18 minut temu, brachol napisał: Ja mam te czerwone dlatego szybsze... Na twardym trzymają zadziwiająco dobrze. No moje aż tak nie. Raczej na mientkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi