Marcos73 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Cześć Dzisiaj byłem w krakowskim WindSporcie żelować buty, bo wkładki się nieco rozbiły po 2 sezonach. Zauważyłem nówki Nordica SLR za 1950 pln. Na tle reszty to wyglądało jak okazja życia. Może ktoś potrzebuje - to są - ostatnia para. Chyba w zestawie z Marker 14 xcell - tak było na metce - nie były założone. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 no to mastery do tego 😛 https://ski24.pl/narty-meskie/27694-25425-narty-sportowe-gigantowe-rossignol-hero-master-r22-worldcup-look-spx15-rockerace.html#/48-dlugosc_cm-175 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 16 godzin temu, nikon255 napisał: no to mastery do tego 😛 https://ski24.pl/narty-meskie/27694-25425-narty-sportowe-gigantowe-rossignol-hero-master-r22-worldcup-look-spx15-rockerace.html#/48-dlugosc_cm-175 Szybko poszedł, fajna kasa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 A mnie się takie kilka dni temu trafiły (170, R15) - nówki ze sklepu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 2 godziny temu, Chertan napisał: Szybko poszedł, fajna kasa była No i bardzo dobrze, bo spac w nocy nie moglem 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Zostały jeszcze 185 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Godzinę temu, Kaem napisał: A mnie się takie kilka dni temu trafiły (170, R15) - nówki ze sklepu: Brzydkie, nie pasują do mojego stroju😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 30 minut temu, labas napisał: Brzydkie, nie pasują do mojego stroju😜 Labas, qrde kiepsko ciuchy kupujesz! Otóż zawsze warto mieć niebieskie portki (vide ja) 🤪 W naturze deski prezentują się dużo bardziej ,,soczysto'', bo kolory są intensywne. Jak portki w odpowiednim odcieniu dokupisz, dam Ci je na 4 godziny ..... i Twoje komóry pójdą w kąt 😁😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Godzinę temu, Kubis napisał: Zostały jeszcze 185 😄 takie mam😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi