Marzenie Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Jakie narty DAMSKIE wybrać dla poczatkującej? Co brać pod uwagę? Wyjazd do Szczyrku a tam jest dużo tras narciarskich. Nie wiem czym różnią się te skiturowe, zjazdowe i te inne- no nie mam pojęcia. Czy są tutaj kobiety jeżdżące na nartach? Jak Wam idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Już pisałem - nie brudź tutaj, zrozumiano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 2 godziny temu, Mitek napisał: Już pisałem - nie brudź tutaj, zrozumiano? zapewne bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 3 godziny temu, Marzenie napisał: Jak Wam idzie? świetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi