bubol.T Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jak jest ? A tak,że zawsze coś nie tak Niby fajnie ,jeśli się trafi na super pogodę,co mi się udało dwa lata temu,a nie jest łatwo, to można być zadowolonym,ale zawsze jest tłok na trasach ,o godzinie 10-11 robią się już muldy,jak nie muldy, to kamienie i lód ,wiatr oczywiście obowiązkowo,Chopok nie jest zbyt udaną górą ,infrastrukturę ma oczywiście bardzo dobrą, ale położenie i ekspozycja, robią z niego górę bardzo podatną na zmienne warunki atmosferyczne. Najbardziej odpowiada mi południowa strona. Generalnie bardzo łatwo wrócić z Chopoka zniesmaczonym za sprawą wydania stosunkowo dużych pieniędzy na niepewny produkt .Ale chyba się powtarzam,bo wszystko zostało już napisane w tym temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,3tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 21 Lut Top użytkownicy w tym temacie 60 119 75 63 Popularne dni 1 Gru 18 8 Mar 16 6 Lut 13 11 Lis 13 Top użytkownicy w tym temacie Janica 60 odpowiedzi daro65_del 119 odpowiedzi Dany de Vino 75 odpowiedzi Jasiek. 63 odpowiedzi Popularne dni 1 Gru 2019 18 odpowiedzi 8 Mar 2013 16 odpowiedzi 6 Lut 2020 13 odpowiedzi 11 Lis 2012 13 odpowiedzi Popularne posty Harnaś 1 Stycznia 2023 Ocieplenie przyszło do Jasnej z pewnym opóźnieniem, więc całkiem dobrze sobie pojeździłem od czwartku do soboty. Warunki na czynnych trasach były całkiem przyzwoite, w sensie ilości śniegu, choć to ra RobertR 10 Grudnia 2021 i płatne parkingi https://www.jasna.sk/informacie/informacie/doprava-do-jasnej/parkoviska posiadacze sezonówek jeszcze za darmo grimson 10 Grudnia 2021 Wincyj piniedzy. Dodane grafiki m!xeR Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Co do warunków atmosferycznych, tłoku na stoku, muld i minerałów zgodzę sie w 100proc. :-) nie zgadzałem sie jedynie z kolejkami do wyciągów bo tych nie ma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Co do warunków atmosferycznych, tłoku na stoku, muld i minerałów zgodzę sie w 100proc. :-) nie zgadzałem sie jedynie z kolejkami do wyciągów bo tych nie ma :-) Zjedź między godziną 10-13 trasą 33 po południowej stronie ,która jest moim zdaniem najlepszą trasą na Chopoku i zobacz co się dzieje pod starym 3 osobowym krzesełkiem pod nową gondolką też postoisz, wyjazd z dołu na szczyt zajmie Ci co najmniej godzinę . A tak poza tym to kolejek może nie ma ,ale niestety kosztem wielkiego tłoku na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... frantic_1 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ....... nie zgadzałem sie jedynie z kolejkami do wyciągów bo tych nie ma :-) Nooo, w porównaniu z Białką to "mały pikuś" (ferie 20 luty 2013 r. Zahradky, ok. 11.30). Śniegu wtedy nie brakowało, nie tak jak w tym roku .... Pozdrawiam miłośników Chopoka i nie tylko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Kolejka na zdjęciu to 5 minut czekania do szarej 6-osobowej kanapy. W 2013 nie było wyciągu z Lucky poniżej Zahradek i karnety sporo tańsze 6 dni ze zniżka chyba 139€. W 2014 - 160€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alen59 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 hej Ekipa a znacie jakieś miesjcówki niedaleko kolejki gdzie akceptują zwierzęta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 poszukaj tutaj: http://www.pavcina-l...a.sk/ubytovanie To kilka km od dolnej stacji w Zahradkach, a stanowczo taniej i wybór większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... SkiForum Napisano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dyskusja o akcjach itp. przeniesiona do http://www.skiforum....cje-inwestycje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... micalab Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam Wybieram się na święta do Korbielowa, ale tam warunki są słabe..... Szukam jakieś innej opcji w okolicy , pomyślałem o "Chopoku" Był tam ktoś w ostatnim czasie ? Da się pojeżdzić ? Nigdy nie byłem na słowacji nie znam tych okolic (w Beskidy też jadę pierwszy raz) Nie chcę zmarnować tego tygodniowego wyjazdu Może ktoś ma też jakieś inne propozycję bliżej Korbielowa ? Z góry dziękuję i pozdrawiam S. Zupełnie jak ja, na razie jeszcze mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą, ale już czas zacząć szukać alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 cześć zastanawiam się czy nie pojechać do białki tatrzańskiej na jeden dzień z Korbielowa to jakieś 80 km Kubinska Hola i Rohace Spalena Dolina ,całkiem fajne ośrodki z Korbielowa około 50 km ,ale Kubinska nie chodzi,trochę dalej Ruzomberok i Donovaly, też brak śniegu,pozostają Rohace albo Chopok ten drugi daje raczej największe szanse na jakiekolwiek konkretne nartowanie ,bo Białki do takiego nie zaliczam. Szkoda ,bo Pilsko to na prawdę fajny spokojny ośrodek w sam raz na spokojne świąteczne zjazdy,ale ja nie widzę szans na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... harnaÅ› Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kiedy była taka oferta i jak to dokładnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bubol.T Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zapomniałam dodać, że szukam tanich noclegów Jeśli tanie, to splaiśmy kilka razy u pani Sylwii i było całkiem ok,czysto,ciepło i tanio ,właścicielka miła i bezproblemowa,resztę masz na PM http://www.slowackie...a-demanowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Michel Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jeździłem na Chopoku 26-28 stycznia. Warunki dobre, choć śniegu mniej niż np. w Karkonoszach. Zamknięte była m.in. czarna Majstrovska a także wszystkie Pomy od Zadne Derese po Kosodrevine i Zahradky. Dużym plusem tego ośrodka jest potężny i super wydajny system nowoczesnego zaśnieżania - 450 lanc śnieżnych, które w szybkim czasie potrafią pokryć trasy sztucznym śniegiem. Wielkich kolejek do wyciągów nie uświadczyłem - obszar Jasna-Chopok jest na tyle duży, żeby rozłożyć te tłumy na poszczególne części tego ośrodka. Udało mi się trafić na świetną pogodę 28.01, w poprzednich dwóch dniach na górze była mgła z widocznością 20 m. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 gdy będziesz miła dobrą widoczność, będziesz zadowolona weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jedź przez Dolny Kubin - dobra droga, zawsze czarna a dołożysz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie musisz mieć winiety żeby jechać tak jak napisałeś. My jechaliśmy w poniedziałek o 8 rano tą trasą. Była ośnieżona, ale przejezdna. Nawigacja pokazywała nam jakieś 25km bliżej niż przez Dolny Kubin. Jadąc na Dolny Kubin musiałbyś chyba ominąć drogę R3, która prawdopodobnie jest płatna.Na "R" chyba nie potrzeba winietek, a przynajmniej kiedyś tak było, że obowiązywały tylko na fragmencie autostrady z Rużomberoka do Mikulasza.Osobiście jednak zawsze wybierałem drogę przez góry (Zuberec). Bo widokowo ładniejsza, pusta i prawie cały czas teren niezabudowany, a przez Dolny Kubin: patatajnia przez wsie, wolne ciężarówki na podjazdach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 drogę przez Żuberec znam Kolega pytał o ta z mniejszym ryzykiem białego na nawierzchni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam kupiony skipass 5 dniowy normalnie w kasie na stoku, czy jest możliwość że za darmo wejde na ten skipass w ciagu tych 5 dni do Tatralandi? Tak jeżeli nie korzystasz z wyciągów. Masz do wyboru w danym dniu narty albo Tatralandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
m!xeR Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Co do warunków atmosferycznych, tłoku na stoku, muld i minerałów zgodzę sie w 100proc. :-) nie zgadzałem sie jedynie z kolejkami do wyciągów bo tych nie ma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Co do warunków atmosferycznych, tłoku na stoku, muld i minerałów zgodzę sie w 100proc. :-) nie zgadzałem sie jedynie z kolejkami do wyciągów bo tych nie ma :-) Zjedź między godziną 10-13 trasą 33 po południowej stronie ,która jest moim zdaniem najlepszą trasą na Chopoku i zobacz co się dzieje pod starym 3 osobowym krzesełkiem pod nową gondolką też postoisz, wyjazd z dołu na szczyt zajmie Ci co najmniej godzinę . A tak poza tym to kolejek może nie ma ,ale niestety kosztem wielkiego tłoku na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... frantic_1 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ....... nie zgadzałem sie jedynie z kolejkami do wyciągów bo tych nie ma :-) Nooo, w porównaniu z Białką to "mały pikuś" (ferie 20 luty 2013 r. Zahradky, ok. 11.30). Śniegu wtedy nie brakowało, nie tak jak w tym roku .... Pozdrawiam miłośników Chopoka i nie tylko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Kolejka na zdjęciu to 5 minut czekania do szarej 6-osobowej kanapy. W 2013 nie było wyciągu z Lucky poniżej Zahradek i karnety sporo tańsze 6 dni ze zniżka chyba 139€. W 2014 - 160€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alen59 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 hej Ekipa a znacie jakieś miesjcówki niedaleko kolejki gdzie akceptują zwierzęta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 poszukaj tutaj: http://www.pavcina-l...a.sk/ubytovanie To kilka km od dolnej stacji w Zahradkach, a stanowczo taniej i wybór większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... SkiForum Napisano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dyskusja o akcjach itp. przeniesiona do http://www.skiforum....cje-inwestycje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... micalab Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam Wybieram się na święta do Korbielowa, ale tam warunki są słabe..... Szukam jakieś innej opcji w okolicy , pomyślałem o "Chopoku" Był tam ktoś w ostatnim czasie ? Da się pojeżdzić ? Nigdy nie byłem na słowacji nie znam tych okolic (w Beskidy też jadę pierwszy raz) Nie chcę zmarnować tego tygodniowego wyjazdu Może ktoś ma też jakieś inne propozycję bliżej Korbielowa ? Z góry dziękuję i pozdrawiam S. Zupełnie jak ja, na razie jeszcze mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą, ale już czas zacząć szukać alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 cześć zastanawiam się czy nie pojechać do białki tatrzańskiej na jeden dzień z Korbielowa to jakieś 80 km Kubinska Hola i Rohace Spalena Dolina ,całkiem fajne ośrodki z Korbielowa około 50 km ,ale Kubinska nie chodzi,trochę dalej Ruzomberok i Donovaly, też brak śniegu,pozostają Rohace albo Chopok ten drugi daje raczej największe szanse na jakiekolwiek konkretne nartowanie ,bo Białki do takiego nie zaliczam. Szkoda ,bo Pilsko to na prawdę fajny spokojny ośrodek w sam raz na spokojne świąteczne zjazdy,ale ja nie widzę szans na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... harnaÅ› Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kiedy była taka oferta i jak to dokładnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bubol.T Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zapomniałam dodać, że szukam tanich noclegów Jeśli tanie, to splaiśmy kilka razy u pani Sylwii i było całkiem ok,czysto,ciepło i tanio ,właścicielka miła i bezproblemowa,resztę masz na PM http://www.slowackie...a-demanowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Michel Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jeździłem na Chopoku 26-28 stycznia. Warunki dobre, choć śniegu mniej niż np. w Karkonoszach. Zamknięte była m.in. czarna Majstrovska a także wszystkie Pomy od Zadne Derese po Kosodrevine i Zahradky. Dużym plusem tego ośrodka jest potężny i super wydajny system nowoczesnego zaśnieżania - 450 lanc śnieżnych, które w szybkim czasie potrafią pokryć trasy sztucznym śniegiem. Wielkich kolejek do wyciągów nie uświadczyłem - obszar Jasna-Chopok jest na tyle duży, żeby rozłożyć te tłumy na poszczególne części tego ośrodka. Udało mi się trafić na świetną pogodę 28.01, w poprzednich dwóch dniach na górze była mgła z widocznością 20 m. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 gdy będziesz miła dobrą widoczność, będziesz zadowolona weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jedź przez Dolny Kubin - dobra droga, zawsze czarna a dołożysz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie musisz mieć winiety żeby jechać tak jak napisałeś. My jechaliśmy w poniedziałek o 8 rano tą trasą. Była ośnieżona, ale przejezdna. Nawigacja pokazywała nam jakieś 25km bliżej niż przez Dolny Kubin. Jadąc na Dolny Kubin musiałbyś chyba ominąć drogę R3, która prawdopodobnie jest płatna.Na "R" chyba nie potrzeba winietek, a przynajmniej kiedyś tak było, że obowiązywały tylko na fragmencie autostrady z Rużomberoka do Mikulasza.Osobiście jednak zawsze wybierałem drogę przez góry (Zuberec). Bo widokowo ładniejsza, pusta i prawie cały czas teren niezabudowany, a przez Dolny Kubin: patatajnia przez wsie, wolne ciężarówki na podjazdach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 drogę przez Żuberec znam Kolega pytał o ta z mniejszym ryzykiem białego na nawierzchni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam kupiony skipass 5 dniowy normalnie w kasie na stoku, czy jest możliwość że za darmo wejde na ten skipass w ciagu tych 5 dni do Tatralandi? Tak jeżeli nie korzystasz z wyciągów. Masz do wyboru w danym dniu narty albo Tatralandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
frantic_1 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ....... nie zgadzałem sie jedynie z kolejkami do wyciągów bo tych nie ma :-) Nooo, w porównaniu z Białką to "mały pikuś" (ferie 20 luty 2013 r. Zahradky, ok. 11.30). Śniegu wtedy nie brakowało, nie tak jak w tym roku .... Pozdrawiam miłośników Chopoka i nie tylko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Kolejka na zdjęciu to 5 minut czekania do szarej 6-osobowej kanapy. W 2013 nie było wyciągu z Lucky poniżej Zahradek i karnety sporo tańsze 6 dni ze zniżka chyba 139€. W 2014 - 160€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alen59 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 hej Ekipa a znacie jakieś miesjcówki niedaleko kolejki gdzie akceptują zwierzęta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 poszukaj tutaj: http://www.pavcina-l...a.sk/ubytovanie To kilka km od dolnej stacji w Zahradkach, a stanowczo taniej i wybór większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... SkiForum Napisano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dyskusja o akcjach itp. przeniesiona do http://www.skiforum....cje-inwestycje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... micalab Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam Wybieram się na święta do Korbielowa, ale tam warunki są słabe..... Szukam jakieś innej opcji w okolicy , pomyślałem o "Chopoku" Był tam ktoś w ostatnim czasie ? Da się pojeżdzić ? Nigdy nie byłem na słowacji nie znam tych okolic (w Beskidy też jadę pierwszy raz) Nie chcę zmarnować tego tygodniowego wyjazdu Może ktoś ma też jakieś inne propozycję bliżej Korbielowa ? Z góry dziękuję i pozdrawiam S. Zupełnie jak ja, na razie jeszcze mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą, ale już czas zacząć szukać alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 cześć zastanawiam się czy nie pojechać do białki tatrzańskiej na jeden dzień z Korbielowa to jakieś 80 km Kubinska Hola i Rohace Spalena Dolina ,całkiem fajne ośrodki z Korbielowa około 50 km ,ale Kubinska nie chodzi,trochę dalej Ruzomberok i Donovaly, też brak śniegu,pozostają Rohace albo Chopok ten drugi daje raczej największe szanse na jakiekolwiek konkretne nartowanie ,bo Białki do takiego nie zaliczam. Szkoda ,bo Pilsko to na prawdę fajny spokojny ośrodek w sam raz na spokojne świąteczne zjazdy,ale ja nie widzę szans na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... harnaÅ› Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kiedy była taka oferta i jak to dokładnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bubol.T Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zapomniałam dodać, że szukam tanich noclegów Jeśli tanie, to splaiśmy kilka razy u pani Sylwii i było całkiem ok,czysto,ciepło i tanio ,właścicielka miła i bezproblemowa,resztę masz na PM http://www.slowackie...a-demanowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Michel Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jeździłem na Chopoku 26-28 stycznia. Warunki dobre, choć śniegu mniej niż np. w Karkonoszach. Zamknięte była m.in. czarna Majstrovska a także wszystkie Pomy od Zadne Derese po Kosodrevine i Zahradky. Dużym plusem tego ośrodka jest potężny i super wydajny system nowoczesnego zaśnieżania - 450 lanc śnieżnych, które w szybkim czasie potrafią pokryć trasy sztucznym śniegiem. Wielkich kolejek do wyciągów nie uświadczyłem - obszar Jasna-Chopok jest na tyle duży, żeby rozłożyć te tłumy na poszczególne części tego ośrodka. Udało mi się trafić na świetną pogodę 28.01, w poprzednich dwóch dniach na górze była mgła z widocznością 20 m. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 gdy będziesz miła dobrą widoczność, będziesz zadowolona weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jedź przez Dolny Kubin - dobra droga, zawsze czarna a dołożysz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie musisz mieć winiety żeby jechać tak jak napisałeś. My jechaliśmy w poniedziałek o 8 rano tą trasą. Była ośnieżona, ale przejezdna. Nawigacja pokazywała nam jakieś 25km bliżej niż przez Dolny Kubin. Jadąc na Dolny Kubin musiałbyś chyba ominąć drogę R3, która prawdopodobnie jest płatna.Na "R" chyba nie potrzeba winietek, a przynajmniej kiedyś tak było, że obowiązywały tylko na fragmencie autostrady z Rużomberoka do Mikulasza.Osobiście jednak zawsze wybierałem drogę przez góry (Zuberec). Bo widokowo ładniejsza, pusta i prawie cały czas teren niezabudowany, a przez Dolny Kubin: patatajnia przez wsie, wolne ciężarówki na podjazdach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 drogę przez Żuberec znam Kolega pytał o ta z mniejszym ryzykiem białego na nawierzchni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam kupiony skipass 5 dniowy normalnie w kasie na stoku, czy jest możliwość że za darmo wejde na ten skipass w ciagu tych 5 dni do Tatralandi? Tak jeżeli nie korzystasz z wyciągów. Masz do wyboru w danym dniu narty albo Tatralandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Robert32 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Kolejka na zdjęciu to 5 minut czekania do szarej 6-osobowej kanapy. W 2013 nie było wyciągu z Lucky poniżej Zahradek i karnety sporo tańsze 6 dni ze zniżka chyba 139€. W 2014 - 160€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alen59 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 hej Ekipa a znacie jakieś miesjcówki niedaleko kolejki gdzie akceptują zwierzęta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 poszukaj tutaj: http://www.pavcina-l...a.sk/ubytovanie To kilka km od dolnej stacji w Zahradkach, a stanowczo taniej i wybór większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dyskusja o akcjach itp. przeniesiona do http://www.skiforum....cje-inwestycje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micalab Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam Wybieram się na święta do Korbielowa, ale tam warunki są słabe..... Szukam jakieś innej opcji w okolicy , pomyślałem o "Chopoku" Był tam ktoś w ostatnim czasie ? Da się pojeżdzić ? Nigdy nie byłem na słowacji nie znam tych okolic (w Beskidy też jadę pierwszy raz) Nie chcę zmarnować tego tygodniowego wyjazdu Może ktoś ma też jakieś inne propozycję bliżej Korbielowa ? Z góry dziękuję i pozdrawiam S. Zupełnie jak ja, na razie jeszcze mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą, ale już czas zacząć szukać alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 cześć zastanawiam się czy nie pojechać do białki tatrzańskiej na jeden dzień z Korbielowa to jakieś 80 km Kubinska Hola i Rohace Spalena Dolina ,całkiem fajne ośrodki z Korbielowa około 50 km ,ale Kubinska nie chodzi,trochę dalej Ruzomberok i Donovaly, też brak śniegu,pozostają Rohace albo Chopok ten drugi daje raczej największe szanse na jakiekolwiek konkretne nartowanie ,bo Białki do takiego nie zaliczam. Szkoda ,bo Pilsko to na prawdę fajny spokojny ośrodek w sam raz na spokojne świąteczne zjazdy,ale ja nie widzę szans na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... harnaÅ› Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kiedy była taka oferta i jak to dokładnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bubol.T Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zapomniałam dodać, że szukam tanich noclegów Jeśli tanie, to splaiśmy kilka razy u pani Sylwii i było całkiem ok,czysto,ciepło i tanio ,właścicielka miła i bezproblemowa,resztę masz na PM http://www.slowackie...a-demanowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Michel Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jeździłem na Chopoku 26-28 stycznia. Warunki dobre, choć śniegu mniej niż np. w Karkonoszach. Zamknięte była m.in. czarna Majstrovska a także wszystkie Pomy od Zadne Derese po Kosodrevine i Zahradky. Dużym plusem tego ośrodka jest potężny i super wydajny system nowoczesnego zaśnieżania - 450 lanc śnieżnych, które w szybkim czasie potrafią pokryć trasy sztucznym śniegiem. Wielkich kolejek do wyciągów nie uświadczyłem - obszar Jasna-Chopok jest na tyle duży, żeby rozłożyć te tłumy na poszczególne części tego ośrodka. Udało mi się trafić na świetną pogodę 28.01, w poprzednich dwóch dniach na górze była mgła z widocznością 20 m. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 gdy będziesz miła dobrą widoczność, będziesz zadowolona weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jedź przez Dolny Kubin - dobra droga, zawsze czarna a dołożysz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie musisz mieć winiety żeby jechać tak jak napisałeś. My jechaliśmy w poniedziałek o 8 rano tą trasą. Była ośnieżona, ale przejezdna. Nawigacja pokazywała nam jakieś 25km bliżej niż przez Dolny Kubin. Jadąc na Dolny Kubin musiałbyś chyba ominąć drogę R3, która prawdopodobnie jest płatna.Na "R" chyba nie potrzeba winietek, a przynajmniej kiedyś tak było, że obowiązywały tylko na fragmencie autostrady z Rużomberoka do Mikulasza.Osobiście jednak zawsze wybierałem drogę przez góry (Zuberec). Bo widokowo ładniejsza, pusta i prawie cały czas teren niezabudowany, a przez Dolny Kubin: patatajnia przez wsie, wolne ciężarówki na podjazdach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 drogę przez Żuberec znam Kolega pytał o ta z mniejszym ryzykiem białego na nawierzchni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam kupiony skipass 5 dniowy normalnie w kasie na stoku, czy jest możliwość że za darmo wejde na ten skipass w ciagu tych 5 dni do Tatralandi? Tak jeżeli nie korzystasz z wyciągów. Masz do wyboru w danym dniu narty albo Tatralandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 cześć zastanawiam się czy nie pojechać do białki tatrzańskiej na jeden dzień z Korbielowa to jakieś 80 km Kubinska Hola i Rohace Spalena Dolina ,całkiem fajne ośrodki z Korbielowa około 50 km ,ale Kubinska nie chodzi,trochę dalej Ruzomberok i Donovaly, też brak śniegu,pozostają Rohace albo Chopok ten drugi daje raczej największe szanse na jakiekolwiek konkretne nartowanie ,bo Białki do takiego nie zaliczam. Szkoda ,bo Pilsko to na prawdę fajny spokojny ośrodek w sam raz na spokojne świąteczne zjazdy,ale ja nie widzę szans na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... harnaÅ› Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kiedy była taka oferta i jak to dokładnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bubol.T Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zapomniałam dodać, że szukam tanich noclegów Jeśli tanie, to splaiśmy kilka razy u pani Sylwii i było całkiem ok,czysto,ciepło i tanio ,właścicielka miła i bezproblemowa,resztę masz na PM http://www.slowackie...a-demanowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Michel Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jeździłem na Chopoku 26-28 stycznia. Warunki dobre, choć śniegu mniej niż np. w Karkonoszach. Zamknięte była m.in. czarna Majstrovska a także wszystkie Pomy od Zadne Derese po Kosodrevine i Zahradky. Dużym plusem tego ośrodka jest potężny i super wydajny system nowoczesnego zaśnieżania - 450 lanc śnieżnych, które w szybkim czasie potrafią pokryć trasy sztucznym śniegiem. Wielkich kolejek do wyciągów nie uświadczyłem - obszar Jasna-Chopok jest na tyle duży, żeby rozłożyć te tłumy na poszczególne części tego ośrodka. Udało mi się trafić na świetną pogodę 28.01, w poprzednich dwóch dniach na górze była mgła z widocznością 20 m. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 gdy będziesz miła dobrą widoczność, będziesz zadowolona weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jedź przez Dolny Kubin - dobra droga, zawsze czarna a dołożysz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie musisz mieć winiety żeby jechać tak jak napisałeś. My jechaliśmy w poniedziałek o 8 rano tą trasą. Była ośnieżona, ale przejezdna. Nawigacja pokazywała nam jakieś 25km bliżej niż przez Dolny Kubin. Jadąc na Dolny Kubin musiałbyś chyba ominąć drogę R3, która prawdopodobnie jest płatna.Na "R" chyba nie potrzeba winietek, a przynajmniej kiedyś tak było, że obowiązywały tylko na fragmencie autostrady z Rużomberoka do Mikulasza.Osobiście jednak zawsze wybierałem drogę przez góry (Zuberec). Bo widokowo ładniejsza, pusta i prawie cały czas teren niezabudowany, a przez Dolny Kubin: patatajnia przez wsie, wolne ciężarówki na podjazdach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 drogę przez Żuberec znam Kolega pytał o ta z mniejszym ryzykiem białego na nawierzchni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam kupiony skipass 5 dniowy normalnie w kasie na stoku, czy jest możliwość że za darmo wejde na ten skipass w ciagu tych 5 dni do Tatralandi? Tak jeżeli nie korzystasz z wyciągów. Masz do wyboru w danym dniu narty albo Tatralandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
harnaÅ› Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kiedy była taka oferta i jak to dokładnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zapomniałam dodać, że szukam tanich noclegów Jeśli tanie, to splaiśmy kilka razy u pani Sylwii i było całkiem ok,czysto,ciepło i tanio ,właścicielka miła i bezproblemowa,resztę masz na PM http://www.slowackie...a-demanowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Michel Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jeździłem na Chopoku 26-28 stycznia. Warunki dobre, choć śniegu mniej niż np. w Karkonoszach. Zamknięte była m.in. czarna Majstrovska a także wszystkie Pomy od Zadne Derese po Kosodrevine i Zahradky. Dużym plusem tego ośrodka jest potężny i super wydajny system nowoczesnego zaśnieżania - 450 lanc śnieżnych, które w szybkim czasie potrafią pokryć trasy sztucznym śniegiem. Wielkich kolejek do wyciągów nie uświadczyłem - obszar Jasna-Chopok jest na tyle duży, żeby rozłożyć te tłumy na poszczególne części tego ośrodka. Udało mi się trafić na świetną pogodę 28.01, w poprzednich dwóch dniach na górze była mgła z widocznością 20 m. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 gdy będziesz miła dobrą widoczność, będziesz zadowolona weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jedź przez Dolny Kubin - dobra droga, zawsze czarna a dołożysz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie musisz mieć winiety żeby jechać tak jak napisałeś. My jechaliśmy w poniedziałek o 8 rano tą trasą. Była ośnieżona, ale przejezdna. Nawigacja pokazywała nam jakieś 25km bliżej niż przez Dolny Kubin. Jadąc na Dolny Kubin musiałbyś chyba ominąć drogę R3, która prawdopodobnie jest płatna.Na "R" chyba nie potrzeba winietek, a przynajmniej kiedyś tak było, że obowiązywały tylko na fragmencie autostrady z Rużomberoka do Mikulasza.Osobiście jednak zawsze wybierałem drogę przez góry (Zuberec). Bo widokowo ładniejsza, pusta i prawie cały czas teren niezabudowany, a przez Dolny Kubin: patatajnia przez wsie, wolne ciężarówki na podjazdach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 drogę przez Żuberec znam Kolega pytał o ta z mniejszym ryzykiem białego na nawierzchni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam kupiony skipass 5 dniowy normalnie w kasie na stoku, czy jest możliwość że za darmo wejde na ten skipass w ciagu tych 5 dni do Tatralandi? Tak jeżeli nie korzystasz z wyciągów. Masz do wyboru w danym dniu narty albo Tatralandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok
Michel Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jeździłem na Chopoku 26-28 stycznia. Warunki dobre, choć śniegu mniej niż np. w Karkonoszach. Zamknięte była m.in. czarna Majstrovska a także wszystkie Pomy od Zadne Derese po Kosodrevine i Zahradky. Dużym plusem tego ośrodka jest potężny i super wydajny system nowoczesnego zaśnieżania - 450 lanc śnieżnych, które w szybkim czasie potrafią pokryć trasy sztucznym śniegiem. Wielkich kolejek do wyciągów nie uświadczyłem - obszar Jasna-Chopok jest na tyle duży, żeby rozłożyć te tłumy na poszczególne części tego ośrodka. Udało mi się trafić na świetną pogodę 28.01, w poprzednich dwóch dniach na górze była mgła z widocznością 20 m. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 gdy będziesz miła dobrą widoczność, będziesz zadowolona weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jedź przez Dolny Kubin - dobra droga, zawsze czarna a dołożysz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie musisz mieć winiety żeby jechać tak jak napisałeś. My jechaliśmy w poniedziałek o 8 rano tą trasą. Była ośnieżona, ale przejezdna. Nawigacja pokazywała nam jakieś 25km bliżej niż przez Dolny Kubin. Jadąc na Dolny Kubin musiałbyś chyba ominąć drogę R3, która prawdopodobnie jest płatna.Na "R" chyba nie potrzeba winietek, a przynajmniej kiedyś tak było, że obowiązywały tylko na fragmencie autostrady z Rużomberoka do Mikulasza.Osobiście jednak zawsze wybierałem drogę przez góry (Zuberec). Bo widokowo ładniejsza, pusta i prawie cały czas teren niezabudowany, a przez Dolny Kubin: patatajnia przez wsie, wolne ciężarówki na podjazdach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 drogę przez Żuberec znam Kolega pytał o ta z mniejszym ryzykiem białego na nawierzchni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam kupiony skipass 5 dniowy normalnie w kasie na stoku, czy jest możliwość że za darmo wejde na ten skipass w ciagu tych 5 dni do Tatralandi? Tak jeżeli nie korzystasz z wyciągów. Masz do wyboru w danym dniu narty albo Tatralandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok
Robert32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Czyli moge np 3 dni narty, potem 1 dzien Tatralandia i ostatni dzien znow narty? bo w sumie nigdzie nie moglem sie doszukac takiej informacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Mark Cane Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy ktoś sie orientuje czy można jeszcze jakoś sie załapać na promocje za 9 E/dzień po świetach z karta gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Będę jeździł na Chopoku od czwartku do soboty. Jak by ktoś się chciał spotkać to zapraszam na PW Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nowości na Chopoku na sezon 2015/2016 http://www.jasna.sk/...zony-2015-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van basten Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 filmik www.youtube.com/watch?v=UAExodBqabY Aż nie chce się wierzyć. Widać każdego może spotkać. Pytanie czy właściciele byli dobrze ubezpieczeni? I czy może dogadali się z nowym inwestorem, który szukał tam, tak atrakcyjnej lokalizacji. Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
keisyzrk Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A na Chopoku śnieżą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Promocje na karnety 1-dniowe! https://www.groupon....rskie-w-tatrach http://www.skionline...y-slowacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi