moruniek Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Po Polsku jeszcze komunikat o zamknięciu ośrodka do 26 marca. Po Słowacku już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja pierdziu... Zobaczcie jak on trzyma, jak nigdy! Żona mówi, że dlatego bo nas tam nie ma... i może tak być Nawet południe: A teraz HIT: Możliwy zjazd od szczytu po perking P2 na Biela Dlaczego... Za co... Obiecuje, że będę grzeczny... Tylko mnie wypuśćcie pliiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Otwierają Jasną, Tatrzańską i Szczyrbskie. Przedłużają sezonówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 No i...? Chyba przez zielona granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 No i...? No i... zaczynam kombinować Może uda mi się odkręcić urlop, który przesunąłem dzisiaj rano - a miałem 4-8.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 No i... zaczynam kombinować Może uda mi się odkręcić urlop, który przesunąłem dzisiaj rano - a miałem 4-8.05 A jak przejedziesz granicę? W Cieszynie ludzie przez most po pivo nie mogą a ty chcesz na narty... zastrzelą Cię, masz to jak w banku. Uznają za wroga narodu i zastrzelą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 A jak przejedziesz granicę? W Cieszynie ludzie przez most po pivo nie mogą a ty chcesz na narty... zastrzelą Cię, masz to jak w banku. Uznają za wroga narodu i zastrzelą! Wyjechać można. Nie trzeba mówić że na narty, można, że do pracy, a po powrocie 2 tygodnie kwarantanny. Mnie nie boli i tak mam home office. Muszę tylko sprawdzić, czy Słowacy mnie nie zatrzymają na kwarantannę, bo by się przedłużyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Wyjechać można. Nie trzeba mówić że na narty, można, że do pracy, a po powrocie 2 tygodnie kwarantanny. Mnie nie boli i tak mam home office. Muszę tylko sprawdzić, czy Słowacy mnie nie zatrzymają na kwarantannę, bo by się przedłużyło Napisz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Panna BasieÅ„ka Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Otwierają Jasną, Tatrzańską i Szczyrbskie. Przedłużają sezonówkę Hmm, ale na stronie jest napisane, że to jest otwarcie na sezon letni: "Od 1.mája otvárame letnú prevádzku lanoviek." "Lyžiarske zjazdovky a skialpinistické trate sú uzatovrené" Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Strzelać może nie będą, ale mogą zakazać wchodzenia na wyciągi z nartami. To już kiedyś przerabiałem w lecie na Kitzsteinhornie - śniegu opór, warunki bajeczne ale co z tego, jak nie pozwolili mi wjechać na górę z nartami. Za to z rowerem (pomimo śniegu leżącego na wysokości Alpincentrum) nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak było... A zanim ostatni wyjechał to pierwszy był pod kolejką a więc wyłączali na 5min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . Krzysztof, od jutra uruchamiamy kolejki linowe w Szczyrku! PRZEDŁUŻAMY WAŻNOŚĆ TWOJEJ SPRYTNEJ SEZONÓWKI NA OKRES 1.5. - 15.5. 2020. 1 maja startujemy z Gondolą A1 i Kanapą na Zbójnicką Kopę B5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . No zastanawiamy się z ekipą czy po trawie tak jak po igielicie Ale zostanę tradycyjnie przy grillu i pivie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk A jak tam człowieku dojedziesz? przez zieloną granicę... masakra Granice otworzą... może 15 czerwca! jak prezesiątko pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 No i... zaczynam kombinować Może uda mi się odkręcić urlop, który przesunąłem dzisiaj rano - a miałem 4-8.05 A jak przejedziesz granicę? W Cieszynie ludzie przez most po pivo nie mogą a ty chcesz na narty... zastrzelą Cię, masz to jak w banku. Uznają za wroga narodu i zastrzelą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 A jak przejedziesz granicę? W Cieszynie ludzie przez most po pivo nie mogą a ty chcesz na narty... zastrzelą Cię, masz to jak w banku. Uznają za wroga narodu i zastrzelą! Wyjechać można. Nie trzeba mówić że na narty, można, że do pracy, a po powrocie 2 tygodnie kwarantanny. Mnie nie boli i tak mam home office. Muszę tylko sprawdzić, czy Słowacy mnie nie zatrzymają na kwarantannę, bo by się przedłużyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Wyjechać można. Nie trzeba mówić że na narty, można, że do pracy, a po powrocie 2 tygodnie kwarantanny. Mnie nie boli i tak mam home office. Muszę tylko sprawdzić, czy Słowacy mnie nie zatrzymają na kwarantannę, bo by się przedłużyło Napisz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Panna BasieÅ„ka Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Otwierają Jasną, Tatrzańską i Szczyrbskie. Przedłużają sezonówkę Hmm, ale na stronie jest napisane, że to jest otwarcie na sezon letni: "Od 1.mája otvárame letnú prevádzku lanoviek." "Lyžiarske zjazdovky a skialpinistické trate sú uzatovrené" Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Strzelać może nie będą, ale mogą zakazać wchodzenia na wyciągi z nartami. To już kiedyś przerabiałem w lecie na Kitzsteinhornie - śniegu opór, warunki bajeczne ale co z tego, jak nie pozwolili mi wjechać na górę z nartami. Za to z rowerem (pomimo śniegu leżącego na wysokości Alpincentrum) nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak było... A zanim ostatni wyjechał to pierwszy był pod kolejką a więc wyłączali na 5min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . Krzysztof, od jutra uruchamiamy kolejki linowe w Szczyrku! PRZEDŁUŻAMY WAŻNOŚĆ TWOJEJ SPRYTNEJ SEZONÓWKI NA OKRES 1.5. - 15.5. 2020. 1 maja startujemy z Gondolą A1 i Kanapą na Zbójnicką Kopę B5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . No zastanawiamy się z ekipą czy po trawie tak jak po igielicie Ale zostanę tradycyjnie przy grillu i pivie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk A jak tam człowieku dojedziesz? przez zieloną granicę... masakra Granice otworzą... może 15 czerwca! jak prezesiątko pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 A jak przejedziesz granicę? W Cieszynie ludzie przez most po pivo nie mogą a ty chcesz na narty... zastrzelą Cię, masz to jak w banku. Uznają za wroga narodu i zastrzelą! Wyjechać można. Nie trzeba mówić że na narty, można, że do pracy, a po powrocie 2 tygodnie kwarantanny. Mnie nie boli i tak mam home office. Muszę tylko sprawdzić, czy Słowacy mnie nie zatrzymają na kwarantannę, bo by się przedłużyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Wyjechać można. Nie trzeba mówić że na narty, można, że do pracy, a po powrocie 2 tygodnie kwarantanny. Mnie nie boli i tak mam home office. Muszę tylko sprawdzić, czy Słowacy mnie nie zatrzymają na kwarantannę, bo by się przedłużyło Napisz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Panna BasieÅ„ka Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Otwierają Jasną, Tatrzańską i Szczyrbskie. Przedłużają sezonówkę Hmm, ale na stronie jest napisane, że to jest otwarcie na sezon letni: "Od 1.mája otvárame letnú prevádzku lanoviek." "Lyžiarske zjazdovky a skialpinistické trate sú uzatovrené" Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Strzelać może nie będą, ale mogą zakazać wchodzenia na wyciągi z nartami. To już kiedyś przerabiałem w lecie na Kitzsteinhornie - śniegu opór, warunki bajeczne ale co z tego, jak nie pozwolili mi wjechać na górę z nartami. Za to z rowerem (pomimo śniegu leżącego na wysokości Alpincentrum) nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak było... A zanim ostatni wyjechał to pierwszy był pod kolejką a więc wyłączali na 5min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . Krzysztof, od jutra uruchamiamy kolejki linowe w Szczyrku! PRZEDŁUŻAMY WAŻNOŚĆ TWOJEJ SPRYTNEJ SEZONÓWKI NA OKRES 1.5. - 15.5. 2020. 1 maja startujemy z Gondolą A1 i Kanapą na Zbójnicką Kopę B5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . No zastanawiamy się z ekipą czy po trawie tak jak po igielicie Ale zostanę tradycyjnie przy grillu i pivie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk A jak tam człowieku dojedziesz? przez zieloną granicę... masakra Granice otworzą... może 15 czerwca! jak prezesiątko pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Wyjechać można. Nie trzeba mówić że na narty, można, że do pracy, a po powrocie 2 tygodnie kwarantanny. Mnie nie boli i tak mam home office. Muszę tylko sprawdzić, czy Słowacy mnie nie zatrzymają na kwarantannę, bo by się przedłużyło Napisz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panna BasieÅ„ka Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Otwierają Jasną, Tatrzańską i Szczyrbskie. Przedłużają sezonówkę Hmm, ale na stronie jest napisane, że to jest otwarcie na sezon letni: "Od 1.mája otvárame letnú prevádzku lanoviek." "Lyžiarske zjazdovky a skialpinistické trate sú uzatovrené" Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Strzelać może nie będą, ale mogą zakazać wchodzenia na wyciągi z nartami. To już kiedyś przerabiałem w lecie na Kitzsteinhornie - śniegu opór, warunki bajeczne ale co z tego, jak nie pozwolili mi wjechać na górę z nartami. Za to z rowerem (pomimo śniegu leżącego na wysokości Alpincentrum) nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak było... A zanim ostatni wyjechał to pierwszy był pod kolejką a więc wyłączali na 5min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . Krzysztof, od jutra uruchamiamy kolejki linowe w Szczyrku! PRZEDŁUŻAMY WAŻNOŚĆ TWOJEJ SPRYTNEJ SEZONÓWKI NA OKRES 1.5. - 15.5. 2020. 1 maja startujemy z Gondolą A1 i Kanapą na Zbójnicką Kopę B5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . No zastanawiamy się z ekipą czy po trawie tak jak po igielicie Ale zostanę tradycyjnie przy grillu i pivie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk A jak tam człowieku dojedziesz? przez zieloną granicę... masakra Granice otworzą... może 15 czerwca! jak prezesiątko pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Oczywiście jeśli jest po czym jeździć, to chyba nie będą strzelać do narciarzy, którzy postanowią wykorzystać okazję... Strzelać może nie będą, ale mogą zakazać wchodzenia na wyciągi z nartami. To już kiedyś przerabiałem w lecie na Kitzsteinhornie - śniegu opór, warunki bajeczne ale co z tego, jak nie pozwolili mi wjechać na górę z nartami. Za to z rowerem (pomimo śniegu leżącego na wysokości Alpincentrum) nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak było... A zanim ostatni wyjechał to pierwszy był pod kolejką a więc wyłączali na 5min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . Krzysztof, od jutra uruchamiamy kolejki linowe w Szczyrku! PRZEDŁUŻAMY WAŻNOŚĆ TWOJEJ SPRYTNEJ SEZONÓWKI NA OKRES 1.5. - 15.5. 2020. 1 maja startujemy z Gondolą A1 i Kanapą na Zbójnicką Kopę B5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . No zastanawiamy się z ekipą czy po trawie tak jak po igielicie Ale zostanę tradycyjnie przy grillu i pivie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk A jak tam człowieku dojedziesz? przez zieloną granicę... masakra Granice otworzą... może 15 czerwca! jak prezesiątko pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
christof Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Na chopoku normalnie z nartami wchodzilismy rok lub dwa temu. Funitel latal co pol godzinki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak było... A zanim ostatni wyjechał to pierwszy był pod kolejką a więc wyłączali na 5min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Tylko co z tą granicą... Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . Krzysztof, od jutra uruchamiamy kolejki linowe w Szczyrku! PRZEDŁUŻAMY WAŻNOŚĆ TWOJEJ SPRYTNEJ SEZONÓWKI NA OKRES 1.5. - 15.5. 2020. 1 maja startujemy z Gondolą A1 i Kanapą na Zbójnicką Kopę B5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . No zastanawiamy się z ekipą czy po trawie tak jak po igielicie Ale zostanę tradycyjnie przy grillu i pivie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk A jak tam człowieku dojedziesz? przez zieloną granicę... masakra Granice otworzą... może 15 czerwca! jak prezesiątko pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Możesz zawsze pojechać sobie do Szczyrku . No zastanawiamy się z ekipą czy po trawie tak jak po igielicie Ale zostanę tradycyjnie przy grillu i pivie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 8 maja warunki umożliwiające zjazd na nartach z Chopoka do Priehyby i do Kosodreviny na stronę południową - fotorelacja na skiforum.sk A jak tam człowieku dojedziesz? przez zieloną granicę... masakra Granice otworzą... może 15 czerwca! jak prezesiątko pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok
Jasiek. Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 No właśnie mam najnowsze info jak wygląda przekraczanie granicy. Na granicy kontrola, rejestracja, nie zależnie od kontroli. Nakaz obowiązkowej kwarantanny 14 dni. Wskazujesz miejsce odbywania kwarantanny. Po kilku godzinach od przyjazdy na miejsce - kontrola policji! W związku z powyższym - Polecam wyjazd na Chopka PS. napiszcie jak było... PS2. info ze Slovaki jak dobrze pójdzie to baseny otworzą 3.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert32 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 https://www.narty.pl...xffyN6nj71q6Pz8 Miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
harnaÅ› Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli trzeba będzie mieć aktualny test PCR żeby pojechać na narty to sobie Słowacy sami będą szusować. Robienie testu przed każdym wypadem - po pierwsze płatny, po drugie krótko ważny, a u nas na pomorzu potrafią oddać po 4 albo 10 dniach. Jak wtedy wycyrklować ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 51 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
moruniek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W którymś z wątków, opisywałem przykład mojego znajomego. Pojechał do Egiptu. Na miejscu, na lotnisku szybki test. Wynik dodatni. Przesiedział 4 dni w hotelu na kwarantannie. Później zrobili mu test wymazowy. Tym razem wyszedł ujemny. Jego żona miała wynik ujemny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jest jeszcze jeden problem, Rezerwacje. Część apartamentów bierze zaliczkę (częściowo bezzwrotną). Jak zaplanować wyjazdy/rezerwacje skoro test ma być z 72h? Posiadacze sezonówek zazwyczaj z wyprzedzeniem planowali wyjazdy (przynajmniej my z daleka), a teraz jest problem z najbliższym wyjazdem Najpierw test, później rezerwacja? Będzie trudno i drogo. A może na skiturach przez zieloną? Ma to sens! Rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi