robertdr Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Jeśli ktoś byłby zainteresowany sezonówką + tatralandia w "starej" cenie to zapraszam do kontaktu pozdrawiam R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Tak, te też. To funitel "pod powierzchnią". Wrzucali zdjęcia z jakiś przeglądów i opisywali. O tym że nie będzie gondoli z Jasnej na ten sezon pisali już wcześniej gdzieś. A gdzie w Funitelu liny wchodzą pod posadzkę? Tak się zastanawiam? Byłem tam co prawda, tylko jakieś kilka set razy ale nie zauważyłem. Muszę chyba jeszcze raz pojechać Oficjalna mapa zimowa: PS. będę za 30 dni to pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 A gdzie w Funitelu liny wchodzą pod posadzkę? Tak się zastanawiam? Byłem tam co prawda, tylko jakieś kilka set razy ale nie zauważyłem. Muszę chyba jeszcze raz pojechać Na górnej stacji wchodzą pod posadzkę. Komentarz o tym że nie będzie gondoli z Jasnej na najbliższy sezon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moloo Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Dobra nie przepychajcie się czy wchodzą pod, nad czy do Funitela … te liny … Bo Wy tu "pierdołami" się zajmujecie a my już dwa noclegi mamy zarezerowowane : - 30.11 - 01.12 - 14.12 - 15.12 Byle by śnieg był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moloo Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Coś tam zaczyna się dziać ... ciekawe czy zdążą do 30.11 cokolwiek naśnieżyć ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Mają niezły sprzęt. Jeśli tylko temp. będą ok., to zdążą bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Aktualności z Chopoka "V piatok 30.11.2018 budú v stredisku Jasná premávať lanovky len pre peších návštevníkov (v úseku Biela Púť - Priehyba - Chopok - Kosodrevina - Krupová).Otvorenie lyžiarskej sezóny je v pláne 01.12.2018. Všetko záleží od snehových podmienok, ktoré aktuálne nie sú vhodné na lyžovanie. Oteplenie, ktoré prišlo nám momentálne nedovoľuje technicky zasnežovať. O otvorení sezóny budeme informovať počas najbližších dní." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Coś kombinują, bo od kilku dni akurat mrozy (zawsze w nocy) i zapowiedzi są, że będzie do końca listopada coraz zimniej. Zobaczymy... https://www.bergfex....na/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Coś kombinują, bo od kilku dni akurat mrozy (zawsze w nocy) i zapowiedzi są, że będzie do końca listopada coraz zimniej. Zobaczymy... https://www.bergfex....na/wetter/berg/ A jak sytuacja w Strbskim Plesie, tam nie ruszą szybciej w lepszych warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 "Počas víkendu 1.12. - 2.12.2018 otvárame tieto tieto zjazdovky ⛷️ ▶️Biela Púť (č. 13)▶️Pretekárska (č. 1) z Priehyby na Záhradky▶️Májová (č. 2) z Priehyby do Jasnej. Tieto zjazdovky majú aktuálne do 30 cm a podmienky na lyžovanie sú dobré a miestami obmedzené. Podmienky na lyžovanie sú však obmedzené a otvorenie zjazdovky zavisí od snehových podmienok." Na razie wycofali się z otwarcia południowej strony na ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 I tak dużo lepiej niż się to zapowiadało tydzień temu. Pogodę mają wymarzoną do naśnieżania i taka właśnie zapowiadana jest przez najbliższe dwa tygodnie. No, i najwyraźniej wzięli się do roboty! Jestem dobrej myśli... . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Od 21 do 24 stycznia wybieram się na Jasną. Podpowiedzcie prosze czy karnety kupić już teraz na 4 dni widzem, że przez gopass mogę mieć za pobajże 117euro. Jak to wygląda jeśli zakupię online karnet przysyłają mi pocztą czy mogę odebrać je na miejscu? Czy lepiej się wstrzymać i kupić na miejscu Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 V piatok 7.12.2018 plánujeme otvoriť zjazdovky aj na južnej strane Chopku: 33a Zjazdárska 34b Panoráma 31 Slnečná 34a Panoráma 36 Krupová Kamerki z południowej strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Już śmigają... Pogoda (temp.) dopisuje, więc jest szansa, że do przyszłego tygodnia otworzą jeszcze parę tras... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam, Mam pytanie do stałych bywalców Chopoka: czy jest szansa że po wekendzie zamkną część tras ze względu na mniejszy ruch w środku tygodnia? czy raczej co otworza w ten najbliższy wekend to w środku tygodnia również będzie otwarte? Z góry dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. To chciałem usłyszeć dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... broot Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie jestem w 100% pewien, ale raczej mają jedynie dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie ma i nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie ma i nigdy nie było są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 A gdzie w Funitelu liny wchodzą pod posadzkę? Tak się zastanawiam? Byłem tam co prawda, tylko jakieś kilka set razy ale nie zauważyłem. Muszę chyba jeszcze raz pojechać Na górnej stacji wchodzą pod posadzkę. Komentarz o tym że nie będzie gondoli z Jasnej na najbliższy sezon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moloo Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Dobra nie przepychajcie się czy wchodzą pod, nad czy do Funitela … te liny … Bo Wy tu "pierdołami" się zajmujecie a my już dwa noclegi mamy zarezerowowane : - 30.11 - 01.12 - 14.12 - 15.12 Byle by śnieg był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moloo Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Coś tam zaczyna się dziać ... ciekawe czy zdążą do 30.11 cokolwiek naśnieżyć ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Mają niezły sprzęt. Jeśli tylko temp. będą ok., to zdążą bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Aktualności z Chopoka "V piatok 30.11.2018 budú v stredisku Jasná premávať lanovky len pre peších návštevníkov (v úseku Biela Púť - Priehyba - Chopok - Kosodrevina - Krupová).Otvorenie lyžiarskej sezóny je v pláne 01.12.2018. Všetko záleží od snehových podmienok, ktoré aktuálne nie sú vhodné na lyžovanie. Oteplenie, ktoré prišlo nám momentálne nedovoľuje technicky zasnežovať. O otvorení sezóny budeme informovať počas najbližších dní." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Coś kombinują, bo od kilku dni akurat mrozy (zawsze w nocy) i zapowiedzi są, że będzie do końca listopada coraz zimniej. Zobaczymy... https://www.bergfex....na/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Coś kombinują, bo od kilku dni akurat mrozy (zawsze w nocy) i zapowiedzi są, że będzie do końca listopada coraz zimniej. Zobaczymy... https://www.bergfex....na/wetter/berg/ A jak sytuacja w Strbskim Plesie, tam nie ruszą szybciej w lepszych warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 "Počas víkendu 1.12. - 2.12.2018 otvárame tieto tieto zjazdovky ⛷️ ▶️Biela Púť (č. 13)▶️Pretekárska (č. 1) z Priehyby na Záhradky▶️Májová (č. 2) z Priehyby do Jasnej. Tieto zjazdovky majú aktuálne do 30 cm a podmienky na lyžovanie sú dobré a miestami obmedzené. Podmienky na lyžovanie sú však obmedzené a otvorenie zjazdovky zavisí od snehových podmienok." Na razie wycofali się z otwarcia południowej strony na ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 I tak dużo lepiej niż się to zapowiadało tydzień temu. Pogodę mają wymarzoną do naśnieżania i taka właśnie zapowiadana jest przez najbliższe dwa tygodnie. No, i najwyraźniej wzięli się do roboty! Jestem dobrej myśli... . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Od 21 do 24 stycznia wybieram się na Jasną. Podpowiedzcie prosze czy karnety kupić już teraz na 4 dni widzem, że przez gopass mogę mieć za pobajże 117euro. Jak to wygląda jeśli zakupię online karnet przysyłają mi pocztą czy mogę odebrać je na miejscu? Czy lepiej się wstrzymać i kupić na miejscu Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 V piatok 7.12.2018 plánujeme otvoriť zjazdovky aj na južnej strane Chopku: 33a Zjazdárska 34b Panoráma 31 Slnečná 34a Panoráma 36 Krupová Kamerki z południowej strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Już śmigają... Pogoda (temp.) dopisuje, więc jest szansa, że do przyszłego tygodnia otworzą jeszcze parę tras... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam, Mam pytanie do stałych bywalców Chopoka: czy jest szansa że po wekendzie zamkną część tras ze względu na mniejszy ruch w środku tygodnia? czy raczej co otworza w ten najbliższy wekend to w środku tygodnia również będzie otwarte? Z góry dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. To chciałem usłyszeć dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... broot Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie jestem w 100% pewien, ale raczej mają jedynie dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie ma i nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie ma i nigdy nie było są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moloo Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Dobra nie przepychajcie się czy wchodzą pod, nad czy do Funitela … te liny … Bo Wy tu "pierdołami" się zajmujecie a my już dwa noclegi mamy zarezerowowane : - 30.11 - 01.12 - 14.12 - 15.12 Byle by śnieg był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Coś tam zaczyna się dziać ... ciekawe czy zdążą do 30.11 cokolwiek naśnieżyć ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Mają niezły sprzęt. Jeśli tylko temp. będą ok., to zdążą bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Aktualności z Chopoka "V piatok 30.11.2018 budú v stredisku Jasná premávať lanovky len pre peších návštevníkov (v úseku Biela Púť - Priehyba - Chopok - Kosodrevina - Krupová).Otvorenie lyžiarskej sezóny je v pláne 01.12.2018. Všetko záleží od snehových podmienok, ktoré aktuálne nie sú vhodné na lyžovanie. Oteplenie, ktoré prišlo nám momentálne nedovoľuje technicky zasnežovať. O otvorení sezóny budeme informovať počas najbližších dní." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Coś kombinują, bo od kilku dni akurat mrozy (zawsze w nocy) i zapowiedzi są, że będzie do końca listopada coraz zimniej. Zobaczymy... https://www.bergfex....na/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Coś kombinują, bo od kilku dni akurat mrozy (zawsze w nocy) i zapowiedzi są, że będzie do końca listopada coraz zimniej. Zobaczymy... https://www.bergfex....na/wetter/berg/ A jak sytuacja w Strbskim Plesie, tam nie ruszą szybciej w lepszych warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 "Počas víkendu 1.12. - 2.12.2018 otvárame tieto tieto zjazdovky ⛷️ ▶️Biela Púť (č. 13)▶️Pretekárska (č. 1) z Priehyby na Záhradky▶️Májová (č. 2) z Priehyby do Jasnej. Tieto zjazdovky majú aktuálne do 30 cm a podmienky na lyžovanie sú dobré a miestami obmedzené. Podmienky na lyžovanie sú však obmedzené a otvorenie zjazdovky zavisí od snehových podmienok." Na razie wycofali się z otwarcia południowej strony na ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 I tak dużo lepiej niż się to zapowiadało tydzień temu. Pogodę mają wymarzoną do naśnieżania i taka właśnie zapowiadana jest przez najbliższe dwa tygodnie. No, i najwyraźniej wzięli się do roboty! Jestem dobrej myśli... . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Od 21 do 24 stycznia wybieram się na Jasną. Podpowiedzcie prosze czy karnety kupić już teraz na 4 dni widzem, że przez gopass mogę mieć za pobajże 117euro. Jak to wygląda jeśli zakupię online karnet przysyłają mi pocztą czy mogę odebrać je na miejscu? Czy lepiej się wstrzymać i kupić na miejscu Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 V piatok 7.12.2018 plánujeme otvoriť zjazdovky aj na južnej strane Chopku: 33a Zjazdárska 34b Panoráma 31 Slnečná 34a Panoráma 36 Krupová Kamerki z południowej strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Już śmigają... Pogoda (temp.) dopisuje, więc jest szansa, że do przyszłego tygodnia otworzą jeszcze parę tras... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam, Mam pytanie do stałych bywalców Chopoka: czy jest szansa że po wekendzie zamkną część tras ze względu na mniejszy ruch w środku tygodnia? czy raczej co otworza w ten najbliższy wekend to w środku tygodnia również będzie otwarte? Z góry dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. To chciałem usłyszeć dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... broot Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie jestem w 100% pewien, ale raczej mają jedynie dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie ma i nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie ma i nigdy nie było są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 "Počas víkendu 1.12. - 2.12.2018 otvárame tieto tieto zjazdovky ⛷️ ▶️Biela Púť (č. 13)▶️Pretekárska (č. 1) z Priehyby na Záhradky▶️Májová (č. 2) z Priehyby do Jasnej. Tieto zjazdovky majú aktuálne do 30 cm a podmienky na lyžovanie sú dobré a miestami obmedzené. Podmienky na lyžovanie sú však obmedzené a otvorenie zjazdovky zavisí od snehových podmienok." Na razie wycofali się z otwarcia południowej strony na ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 I tak dużo lepiej niż się to zapowiadało tydzień temu. Pogodę mają wymarzoną do naśnieżania i taka właśnie zapowiadana jest przez najbliższe dwa tygodnie. No, i najwyraźniej wzięli się do roboty! Jestem dobrej myśli... . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek08 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Od 21 do 24 stycznia wybieram się na Jasną. Podpowiedzcie prosze czy karnety kupić już teraz na 4 dni widzem, że przez gopass mogę mieć za pobajże 117euro. Jak to wygląda jeśli zakupię online karnet przysyłają mi pocztą czy mogę odebrać je na miejscu? Czy lepiej się wstrzymać i kupić na miejscu Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 V piatok 7.12.2018 plánujeme otvoriť zjazdovky aj na južnej strane Chopku: 33a Zjazdárska 34b Panoráma 31 Slnečná 34a Panoráma 36 Krupová Kamerki z południowej strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Już śmigają... Pogoda (temp.) dopisuje, więc jest szansa, że do przyszłego tygodnia otworzą jeszcze parę tras... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam, Mam pytanie do stałych bywalców Chopoka: czy jest szansa że po wekendzie zamkną część tras ze względu na mniejszy ruch w środku tygodnia? czy raczej co otworza w ten najbliższy wekend to w środku tygodnia również będzie otwarte? Z góry dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Z moich doświadczeń wynika, że nic nie zamykają, a raczej dokładają następne. Pozdr. To chciałem usłyszeć dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... broot Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie jestem w 100% pewien, ale raczej mają jedynie dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie ma i nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie ma i nigdy nie było są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
heniek08 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej zakupiłem skipasy na stronie gopass i dostałem 400 punktów ktoś się orientuję na co mogę je wymienić. I 2 pytanie jak się mniej więcej kształtują ceny na stoku gastronomia i w Lipnowski Mikulasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broot Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie jestem w 100% pewien, ale raczej mają jedynie dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie ma i nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie ma i nigdy nie było są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok
Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, wybieram się pierwszy raz na Chopok i mam pytanie, czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów? Nie ma i nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie ma i nigdy nie było są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Słowacja Jasna Chopok
MajkaW Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie ma i nigdy nie było są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Jasiek. Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 są jednorazowe bilety dla turystów - w dwie strony za jakieś 18-20 euro Zarombisty żart tylko mało śmieszny! PS. czytanie ze zrozumieniem, to materiał klas 1-3: " czy oprócz karnetów kilkudniowych można również zakupić godzinowe lub na ilość zjazdów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 52 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek08 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Od której godziny jest otwarty ośrodek. I czy na Słowacji można mieć narty w samochodzie czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi