Matik211 Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Z tym cennikiem to nie wiadomo. Oby nie było tak drogo jak na soszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trq Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Oby było tak tanio jak w Istebnej ; ) //Edit Całodniowy karnet 9-17 w Istebnej na Zagroniu 50zł Użytkownik trq edytował ten post 13 listopad 2009 - 06:57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Oby było tak tanio jak w Istebnej ; )a jaki był cennik w zeszłym sezonie? i gdzie? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freon Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 W sumie to sprawa jest prosta - jak się będą wygłupiać z ceną - to pozostaje jeszcze Cienków, Klepki, Siglany, Wisła to nie tylko Wróblonki:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Na Cieńkowie jeszcze niech zrobią krzesełko i bd git:D A co do ceny to zima jest tylko raz w roku xD Trzeba poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Poniżej artykuł z wczorajszej prasy o nowym wyciągu:http://katowice.gaze...ady_sniegu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freon Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No no...jestem pod wielkim wrażeniem....śniegu jeszcze nie ma a oni już gotowi:) Zapowiadają się cudowne ferie w Wiśle pozdr ps. i jeszcze jedno "Panie Boże chroń nasze kieszenie:)".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Cześć Pytałem "u źródła", ceny jeszcze nie ustalili albo nie chciał gość zdradzić . Obiecali podać na początku grudnia, będzie info na stronie www. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czy trasa jest trudniejsza od tej w Zagroniu?Jak słabo jeździsz (w profilu masz 3) i chcesz spokojnie pojeździć do radziłbym Istebną . Tam jest przede wszystkim szerzej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 mają nową stronkę ale ? Cennik Karnet 10 przejazdów: 30 zł Promocja: Codziennie w godzinach od 8 do 9, wyciąg jest bezpłatny *cennik ważny do 31.12.2009 :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trq Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Może nie mają jeszcze systemu pod karty czipowe i karnety czasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freon Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ehh koledzy...to cennik z poprzedniego sezonu - jak jeszcze funkcjonował orczyk... a stronka..wcale nie jest nowa.... oczekiwanie na cennik ciąg dalszy.. ps. na stronie stacji narciarskiej soszow są kamery online....widać jak cały czas naśnieżają stok - w piątek 18.12. rozpoczynają oficjalnie sezon.... no i dla porównania są tam ceny na ten sezon.....:eek: będzie bolało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trq Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jeśli stronka ma kilka dni i jest do Ciebie stara, to nie wiem ; p a w cenniku jest napisane, że ceny obowiązują do końca tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Są dwie strony - stara, ta pewnie nie będzie aktualizowana i nowa http://www.nowaosada.pl/PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freon Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zwracam honor:) rzeczywiście jest nowa stronka:) ale cennika jeszcze nie ma:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja sie tam chyba wybiore w niedziele. Albo na osade albo stożek to potem zdam relacje jak tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freon Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja będę tej zimy 3 raz na Nowej Osadzie....to jest nowa nartostrada - wcześniej jej nie było.... ...zastanawiam się tylko, którędy ją poprowadzono czy prawą stroną wyciągu - czy lewą. Proszę o info kolegów, którzy będą mieli możliwość pojeżdżenia już w ten weekend.... Ja niestety muszę czekać do ferii:( no ale mamy w 100licy na szczęście "górkę szczęśliwicką" - to troszeczkę pojeżdżę jak tylko dobrze ją naśnieżą pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ta trasa nr 2 może być gdzieś w lesie:D. Byłem tak ze 3 lata temu i była jakaś droga przez las, może to jest to Zmodernizowali na pewno poszerzyli i Osada się rozkręca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 wszystkie trasy na Nowej Osadzie pojawiły się na mapce na ich stronie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To tak jak mówiłem przez las to leciało, wykarczowali. Teraz fajnie bo bd naśnieżanie starczy że bd mróz to ze śniegiem nie bd problemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jak widać zrobili nową trasę i dobrze bez tego, ta jedna była by bardzo zatłoczona, ciekawe tylko jak się dostać na tą dwójkę może jakoś przez las?? Cennik do końca roku po starych cenach. To chyba najlepsza górka w Wiśle i okolicach. Jesli ktoś tam będzie to napiszcie czy jest wystarczająco dużo śniegu, bo niestety, jest tam sporo kamoli, jak warstwa śniegu jest za cienka. I poróbcie fotki bo te na stronie nie pokazują dobrze nowej trasy. Z kad wiesz ze cennik po starych cenach? Ja sie tam chyba w niedziele wybiore:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tam nie ma drugiej trasy przynajmniej dzisiaj jeszcze nie było ale górka przygotowana ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trq Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Za darmo dziś było do godziny 20.00 od chyba 16.00, stok dobrze przygotowany, kolejek od godziny 17.30 prawie nie było (może od 18.00, straciłem poczucie czasu). Ogólnie wypad na plus, cen nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Od jutra ma podobno byc karnet czasowy 3h za 45zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi