Mitek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 2 minuty temu, Bacek napisał: Oj tam, oj tam. A może tylko wzrok miał słaby? 😄 Cześć Raczej inne zmysły, bo przecież las na fototapecie zidentyfikował. 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 22 minuty temu, Mitek napisał: Cześć He he... bo z piciem jest tak samo jak z jeżdżeniem na nartach - trzeba umieć. A doświadczenie zbiera się latami. Pozdrowienia Cześć No, a ja tyle lat trenuję i nic. Narty i picie zawsze do odcięcia 🙂. Ale nie sikam po ścianach i pawi nie puszczam, bo dobry gospodarz nawet g..no do domu przyniesie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 17 minut temu, Marcos73 napisał: Cześć .........Ale nie sikam po ścianach i pawi nie puszczam, bo dobry gospodarz nawet g..no do domu przyniesie. pozdrawiam Cześć To właśnie objaw profesjonalizmu. I na zerwanym jeszcze ze dwie godziny pogadasz i żonę do domu odprowadzisz... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć To właśnie objaw profesjonalizmu. I na zerwanym jeszcze ze dwie godziny pogadasz i żonę do domu odprowadzisz... Pozdro Mitek Żonie czasami moja profeska to bokiem wychodzi, zawsze tak mówi, na szczęście dla mnie już po wybiciu korków:" wszyscy już poszli a ty quwa dalej siedzisz". Jak już ruszę to znowuż słyszę, "no quwa narty nawet w lecie". Z kilometra potrafię i 7 zrobić. Gadamy wówczas przez komórkę, bo r30 założone i nie słyszę jak idę pełnym skrętem. Na szczęście znam to tylko z opowiadań. Ile w tym prawdy, niestety nie wiem 🙂 pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Pod samą Kotelnicą parking faktycznie już płatny 30pln. Niżej darmowy. FISy niestety wyłączone, produkują tam wielkie hałdy śniegu. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 7 godzin temu, Bacek napisał: Pod samą Kotelnicą parking faktycznie już płatny 30pln. Niżej darmowy. FISy niestety wyłączone, produkują tam wielkie hałdy śniegu. Możesz napisać w którym miejscu kończą się płatne parkingi? Rozumiem, że ten na dole pod krzesłem nr 4 jest płatny, a te po prawej jak się dojeżdża też? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Te małe po prawej jeszcze darmowe. Szlaban jest po skręcie w prawo za straganami. Ale nie liczył bym że znajdziesz wolne. Wczoraj byłem tam po 19 i było pełno. W dzień pewnie jeszcze gorzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi