wickerman Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Witam ogólnie chciałem się dowiedzieć czy jest jakiś ski pass na wszystkie ośrodki w Białce i Bukowinie całodzienne ? Czy Ski Pass TATRY SUPER SKI obowiązuje nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 7 minut temu, wickerman napisał: Witam ogólnie chciałem się dowiedzieć czy jest jakiś ski pass na wszystkie ośrodki w Białce i Bukowinie całodzienne ? Czy Ski Pass TATRY SUPER SKI obowiązuje nadal? Tak, tatry super ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Cze Sprawdź sobie na stronie, które stacje obejmuje - nie wykorzystane karnety można zwrócić przed upływem terminu ważności (dany sezon i rodzaj sezonu wysoki/Top etc). Najlepiej kupić on-line. Ja mam karnet - więc tylko ładuje - karnety mam podpięte do konta. Nie kupować na dany dzień (można zwrócić - ale tylko przed upływem dnia na który został wykupiony) - tylko na dany sezon. Zwrot nie dotyczy karnetów wielodniowych już rozpoczętych (możliwy w określonych przypadkach - określone w regulaminie). Nie rozpoczęte można także zwrócić bezproblemowo. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wickerman Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Mam jeszcze pytanko . Czy parkingi przy stokach wszędzie są płatne? i ile płaci się za cały dzień.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 10 minut temu, wickerman napisał: Mam jeszcze pytanko . Czy parkingi przy stokach wszędzie są płatne? i ile płaci się za cały dzień.? Raczej bezpłatne - jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 9 minut temu, wickerman napisał: Mam jeszcze pytanko . Czy parkingi przy stokach wszędzie są płatne? i ile płaci się za cały dzień.? Z tego co mi wiadomo to tylko pod kotelnicą jest płatny i to nie cały, tylko najbliższy dolnej stacji, reszta chyba wszędzie Free. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wickerman Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Teraz, moruniek napisał: Raczej bezpłatne - jeszcze. pamietam ,że w tamty roku przy kaniówce chyba za darmo parkowałem przy Bani i Kotelnicy już płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Przy Kotelnicy na pewno sa też bezpłatne parkingi, w zasadzie większość z nich. Jak by co nie polecam parkingu pod Kotelnicą. To walka często z pyskówkami, no chyba że będziesz przed otwarciem stoku. Dużo mniej stresująco i bezproblemowo jest z drugiej strony z Kaniówki. Edytowane 26 Stycznia 2023 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wickerman Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 1 minutę temu, Bacek napisał: Przy Kotelnicy na pewno sa też bezpłatne parkingi, w zasadzie większość z nich. Jak by co nie polecam parkingu pod Kotelnicą. To walka często z pyskówkami, no chyba że będziesz przed otwarciem stoku. Dużo mniej stresująco i bezproblemowo jest z drugiej strony z Kaniówki. Pamiętam z tamtego roku jakoś ciasno przy Kotelnicy i wiem ,że nie mogłem jednego razu wyjechać bo nie mogłem znaleźć automatu by skasować bilet wyjazdu. Jest schowany za jakąś budką. Dzięki za sugestie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 W tamtym roku chyba tylko raz czy dwa parkowałem na Kotelnicy na nocne jazdy ale nic nie kasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wickerman Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Teraz, Bacek napisał: W tamtym roku chyba tylko raz czy dwa parkowałem na Kotelnicy na nocne jazdy ale nic nie kasowałem. bo tam jest z tego co widzę na planie 6 parkingów ja wiem ,że wjeżdżałem ten po lewej więc była bramka - przy termach dlatego chyba płaciłem. To myślę, że podjadę na Kaniówkę a kolejkami dojazdę i tak wszędzie bo widzę, że trasy otwarte. Zresztą i tak większość na Rusińskim spędzę tam mniejszy tłok. Przynajmniej był w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Z Rusińskiego nigdzie nie dojedziesz bo on jest niedołączony, były plany na orczyk w tamtą stronę ale jakoś chyba nie wypaliły. No chyba że coś w to lato otworzyli. A swoją drogą na Rusinie mnie jeszcze nie było i mam w planach na jeden dzień tam wyskoczyć. W tamtym roku wyskoczyłem na Koziniec ale przy poziomo padającym śniegu, sporo Białki wtedy powyłączali. Bez szału ale kolejek nie było, może i ze względu na pogodę. Z bliskich jeszcze Litwinka mi została Edytowane 26 Stycznia 2023 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 9 godzin temu, wickerman napisał: bo tam jest z tego co widzę na planie 6 parkingów ja wiem ,że wjeżdżałem ten po lewej więc była bramka - przy termach dlatego chyba płaciłem. To myślę, że podjadę na Kaniówkę a kolejkami dojazdę i tak wszędzie bo widzę, że trasy otwarte. Zresztą i tak większość na Rusińskim spędzę tam mniejszy tłok. Przynajmniej był w tamtym roku. To kiedy wpadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Ja zaczynam od niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 38 minut temu, Bacek napisał: Ja zaczynam od niedzieli. Od rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Pewnie tak, w sobotę wieczorem dojeżdżamy i załatwiamy bilety. Dużo was jest? Zawsze zbieramy grupę żeby dostać bilety ze zniżka 10%. W tym roku chyba z 6 osób nam brakuje jak wszyscy dojadą. Jak się chcesz dołączyć to da radę zorganizować. Braki w miejscu zakwaterowania najpierw będziemy próbowali zapełniać. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 4 minuty temu, Bacek napisał: Pewnie tak, w sobotę wieczorem dojeżdżamy i załatwiamy bilety. Dużo was jest? Zawsze zbieramy grupę żeby dostać bilety ze zniżka 10%. W tym roku chyba z 6 osób nam brakuje jak wszyscy dojadą. Jak się chcesz dołączyć to da radę zorganizować. Ja tylko na week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Nie ma znaczenia, mogą być i krótsze, nie muszą wszystkie być takie same, tyle że Ty pewnie od rana w sobotę będziesz potrzebował biletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 5 minut temu, Bacek napisał: Nie ma znaczenia, mogą być i krótsze, nie muszą wszystkie być takie same, tyle że Ty pewnie od rana w sobotę będziesz potrzebował biletu. Cześć W sobotę później niż na rano to chyba kupowanie czegokolwiek oprócz browaru jest bez sensu. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Karnet działa od wjazdu a nie od zakupu. Także w sobotę wieczorem jak najbardziej żeby w niedzielę rano zacząć. Przy okazji w ferie niedziele są zauważalnie luźniejsze. Poza tym są dwie szkoły Otwocka i Falenicka. Ja tam lubię na drugą turę startować o 18 bo na stokach zdecydowanie luźniej. Cięgiem to po 5 godzinach by mnie na noszach wynosili. Natomiast w dwóch turach rano i wieczorem to spokojnie do 7-8 h dociągam. Piwa to się w domu mogę napić, natomiast pagórków w domu za wielu nie mam. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 31 minut temu, Bacek napisał: Piwa to się w domu mogę napić, natomiast pagórków w domu za wielu nie mam. Bacek jak siekniesz więcej, to i Jurgów możesz w przedpokoju zobaczyć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Gabrik napisał: Bacek jak siekniesz więcej, to i Jurgów możesz w przedpokoju zobaczyć 😉 Cześć A nawet Alpy... 😉 A poważniej to ja Wam powiem, że dla mnie dużą przyjemnością jest usiąść sobie z piwem, już najeżdżonym będąc, pod stokiem i podelektować się samą atmosferą, oglądać jeżdżących, słuchać chrzęstu śniegu a jak jeszcze można z kimś fajnym pogadać... Pozdro Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) A potem wypadki chodzą po tych przedpokojach. Na imprezie u znajomej ktoś się tak zrobił że poszedł się odsikać do lasu. No i już potem miała na ścianie tylko górną część fototapety. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Bacek 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 4 minuty temu, Bacek napisał: A potem wypadki chodzą po tych przedpokojach. Na imprezie u znajomej ktoś się tak zrobił że poszedł się odsikać do lasu. No i już potem miała na ścianie tylko górną część fototapety. Cześć He he... bo z piciem jest tak samo jak z jeżdżeniem na nartach - trzeba umieć. A doświadczenie zbiera się latami. Pozdrowienia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Oj tam, oj tam. A może tylko wzrok miał słaby? 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi