Gabrik Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Kraj....planowanie itd. Kompleksowe doprowadzenie nart do idealnego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 27 minut temu, Gabrik napisał: Kraj....planowanie itd. Kompleksowe doprowadzenie nart do idealnego stanu. Awaria? Bo po tygodniu to smarowanie lub drobne ostrzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 10 minut temu, mig napisał: Awaria? Bo po tygodniu to smarowanie lub drobne ostrzenie... Migu szukam na przyszłość, aczkolwiek na tym wyjeździe gdzieś ślizg lekko dostał i jak patrzę, to na 5 z 6 par nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Piela, super serwis, skiperakcja, konig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 3 minuty temu, nikon255 napisał: Piela, super serwis, skiperakcja, konig Ty mi Nikon nie pisz kodem, tylko prostym przekazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Teraz, Gabrik napisał: Ty mi Nikon nie pisz kodem, tylko prostym przekazem Wez sie za jeżdżenie, a nie serwisowanie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 6 minut temu, nikon255 napisał: Wez sie za jeżdżenie, a nie serwisowanie 😁 Spokojna Twoja rozczochrana 😀, narta na koniec sezonu ma być tip top, bo mogę wpaść na pomysł zmienić na GS lub SL - FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 39 minut temu, Gabrik napisał: Ty mi Nikon nie pisz kodem, tylko prostym przekazem 50 minut temu, Gabrik napisał: ... i jak patrzę, to na 5 z 6 par nart. i kto tu używa kodu ? - na pięciu z sześciu ?, czy na piątej z sześciu ?. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 4 minuty temu, mlodzio napisał: i kto tu używa kodu ? - na pięciu z sześciu ?, czy na piątej z sześciu ?. 🙂 😀 ęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Gabrik napisał: Ty mi Nikon nie pisz kodem, tylko prostym przekazem Cześć A "Kraj... planowanie itd." - to nie kod? Jak chcesz to dam Ci namiar serwis, dobry serwis - priv jakby co. Piela - słuszna rada Nikona - lepszego nie znam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 3 godziny temu, Gabrik napisał: Spokojna Twoja rozczochrana 😀, narta na koniec sezonu ma być tip top, bo mogę wpaść na pomysł zmienić na GS lub SL - FIS Tez na to choruje. Wszystkie lepsze niz te ktore mam 😂 obiecalem sobie, ze nie zmieniam nart poki jakies sie nie skończą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 8 minut temu, nikon255 napisał: Tez na to choruje. Wszystkie lepsze niz te ktore mam 😂 obiecalem sobie, ze nie zmieniam nart poki jakies sie nie skończą. Mam dokładnie to samo postanowienie. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 40 minut temu, nikon255 napisał: Tez na to choruje. Wszystkie lepsze niz te ktore mam 😂 obiecalem sobie, ze nie zmieniam nart poki jakies sie nie skończą. Ja słucham rady @Bruner79 i będę tłukł Sztekle aż będę mógł się na forumowym zlocie pokazać.....ale, jak się trafi fajna i tańsza, to mogę złamać postanowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Czas też buty zmienić, przynajmniej moje..... były w planie na ten sezon ale Bruner wepchał się z nartami i klops, limit wyczerpany..... ;-))) 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 2 godziny temu, nikon255 napisał: Tez na to choruje. Wszystkie lepsze niz te ktore mam 😂 obiecalem sobie, ze nie zmieniam nart poki jakies sie nie skończą. To takie postanowienie noworoczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 9 minut temu, moruniek napisał: To takie postanowienie noworoczne ? Poprawiac skila, zamiast wymieniac sprzet 😛 narazie ciezko idzie. 0 dni na liczniku w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 3 minuty temu, nikon255 napisał: Poprawiac skila, zamiast wymieniac sprzet 😛 narazie ciezko idzie. 0 dni na liczniku w tym sezonie. Spokojnie, powolutku i do przodu. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Just now, nikon255 said: Poprawiac skila, zamiast wymieniac sprzet 😛 narazie ciezko idzie. 0 dni na liczniku w tym sezonie. Miałem takie ciche domniemanie, że nie byłeś w tym roku się pokłonić Matce Boskiej Zieleńskiej. Upatruję w tym nawet przyczyny, że sezon mamy jaki mamy 😛. Pojedź i wtedy zobaczymy czy coś się poprawi 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 3 minuty temu, SzymQ napisał: Miałem takie ciche domniemanie, że nie byłeś w tym roku się pokłonić Matce Boskiej Zieleńskiej. Upatruję w tym nawet przyczyny, że sezon mamy jaki mamy 😛. Pojedź i wtedy zobaczymy czy coś się poprawi 😄 Czego kopiesz lezacego... 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 19 godzin temu, Gabrik napisał: Kraj....planowanie itd. Kompleksowe doprowadzenie nart do idealnego stanu. Ja ostrzę w Sport-Rent w Wiśle (przy Cienkowie) i do tej pory nigdzie lepiej nie zrobili. Jak poprosisz żeby Ci naostrzyli na 87/05 bez żadnego tępienia to na pierwszym zjeździe przypomnisz sobie wszystkie przekleństwa, O ile dasz radę jechać. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Nie jęczeć, zima idzie, @nikon255 szykuj się coby jedynkę dołożyć przed tym zerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 48 minut temu, Spiochu napisał: Ja ostrzę w Sport-Rent w Wiśle (przy Cienkowie) i do tej pory nigdzie lepiej nie zrobili. Jak poprosisz żeby Ci naostrzyli na 87/05 bez żadnego tępienia to na pierwszym zjeździe przypomnisz sobie wszystkie przekleństwa, O ile dasz radę jechać. 😉 Nie chcę zaczynać tematu "kątów", bo jest drażliwy, a dwa do końca nie każdy wie jakie ma i czy mu tępili. Zatem temat jest mocno niesprecyzowany. Choć myślę, że lepiej niech zrobią jak trzeba i ewentualnie pokażą gdzie i jak stępić, gdyby człowiek nie dawał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Godzinę temu, Spiochu napisał: Ja ostrzę w Sport-Rent w Wiśle Piotrek, a myślałem że jesteś z Wrocławia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi