loockas Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Skuszony opiniami, że to najlepiej naśnieżona stacja w Beskidach, wybrałem się dzisiaj na BSA. Nie kłamali. Tzn nie mam pewności czy to najlepiej naśnieżona stacja, ale śniegu to tam jeszcze długo nie zabraknie. Na czarnej jest spokojnie z metr, co ładnie widać z kanapy. Co do tras - twarde i równe. Miejscami oblodzenia, ale od 8:30 do 11:30 nie widziałem by się te miejsca pogarszały. Omijać i będzie ok. Jeździłem po wszystkich trasach z wyjątkiem tej do nauki na górze - przygotowanie od rana bez zarzutów, o 11:00 wciąż dobrze. Delikatne odsypy przed tunelem ale to tam normalne. Ludzie tam mają jakiś dziwny zwyczaj hamowania prawie do zera i stawania w poprzek stoku - bywa niebezpiecznie. Jeździło mi się świetnie, ale trochę w tyłek dawał wiatr, miejscami bardzo silny. Temp odczuwalna to chyba z -20. Pierwszy raz w tym sezonie złamałem się i poszedłem do knajpy na herbatę O 11:30 powiedziałem pass, za zimno. Od ok 10:30 do kanapy robiły się już spore kolejki. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się na koniec sezonu takich tłumów. No właśnie... to miał być mój ostatni wypad w tym sezonie. Jeżdżę co niedzielę od połowy grudnia (z wyłączeniem świąt i nowego roku i chyba jednej niedzieli w styczniu). Dzisiaj miałem zakończyć, ale przez ten wiatr mam niedosyt Liczę, że jeszcze za tydzień uda się zaliczyć szybki wypad. Kilka fotek Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Potwierdzam to co przedmówca, byłem wczoraj - 24.03 na FreeSki i warunki jak na porę roku super. Jedynie na czarnej trochę oblodzenia, ale też dało radę pośmigać. Byłem do 15 i cały czas można było cisnąć na krawędziach. Pozytywnie zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 A na BSA produkcja śniegu idzie pełna parą, pomimo letnich temperatur: Niestety wody w zbiorniku też ubywa, oby wystarczyło do armatek w grudniu: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 https://www.facebook...28719990669700/ "Jest mroźno ❄❄❄, a to oznacza tylko jedno ➡➡➡ flota BSA pójdzie dzisiaj w nocy na pełnej ..... Możecie sami dokończyć " Ciekawe czy odpalą na przyszły weekend, nawet te 200 metrów XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 A dziś wygląda już tak: Aktualizacja ze strony FB Solisko Arena Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Klasa! Tak to powinno wyglądać. A w smr (celowo z małej) obudzą się przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 W poprzednim roku też było kilka dni mrozu w listopadzie. Następnie - chyba koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Klasa! Tak to powinno wyglądać. A w smr (celowo z małej) obudzą się przed świętami.Tylko suma tras na Beskidzie to jedna trasa SMR :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Tylko suma tras na Beskidzie to jedna trasa SMR :-) Duży ośrodek - duża kasa i możliwości, Nawet mają łatwiej bo jakby naśnieżali na full tylko połowę tras to i tak nikt by nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Karnet kosztuje tyle samo, niezależnie czy nasnieza 2 trasy czy wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... paw1 Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ktoś był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Ktoś był ? Byłem wczoraj i dzisiaj. Jest fajnie, nawet pojedyńcze kamyczki zbierali. Slizgałem się do 11. od 10 max stania 3 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pakotomasz Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam. Jak obecnie sytuacja na BSA, chodzi mi głównie o wieczorną jazdę? Wszystkie trasy będą otwarte? Tak w ogóle jest przewidziana przerwa na ratrakowanie stoku (nie mogę coś doczytać na stronie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziś BSA. Nie mam szczęścia do tego ośrodka, to moja druga w nim wizyta i drugi raz raczej słabo wypada. Dodam, że tym razem to nie jest ich wina. W Szczyrku zamknięte SMR oraz COS spowodował najazd narciarzy na BSA. Do tego przyszła odwilż i wiatr (kompletnie nieodczuwalny w BSA - nawet na górze). Napiszę o swoich subiektywnych odczuciach, w moich relacjach zawsze są one subiektywne. Cały ośrodek robi dobre wrażenie, nowoczesnej stacji narciarskiej. Niemniej jednak, jest to dla mnie stacja sztucznie zbudowana jakich wiele. Mamy wytyczone dwie trasy (przepraszam 3, niebieska z czerwoną tak się trochę przenikają wzajemnie). Fajny jest przejazd tunelem - urozmaicenie. Trasa czarna, raczej z tych "czarnych" w cudzysłowie, owszem ma nachylenie, ale solidnej trasy to jest może ze 400 metrów, garb i 200 metrów. To co mi najbardziej przeszkadzało to brak wydzielenia tras na dole taśmami przez co trzeba było uważać na ludzi jeżdżących w poprzek stoku, a jak chcesz się puścić na czarnej to przy tym tłumie, po prostu jest to niemożliwe bo możesz kogoś strzelić lub ktoś Ciebie. Śnieg dziś miękki, podchodzący wodą, warunki rano dobre, rzekłbym nawet bardzo dobre ale później to raczej takie wiosenne nartowanie. Płynna jazda do 9:30, później dramat, o 10:40 postanowiłem się ewakuować. Pomijając kolejki, tłum ludzi na trasach, to brakowało mi takiego klimatu z obcowania z dużą górą jaki znajduję na Skrzycznem, w SMR, Pilsku czy Kasprowym i innych miejscach o nieco dłuższych trasach. BSA BSA 2. BSA 3. BSA z góry. Kolejka do orczyków i widoczek. Widoczek. Kolejka po 9:30. Kolejka około 10:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz W poniedziałek na wieczorną na Skolnity się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. No właśnie, zrobiłem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No właśnie, zrobiłem to samo. Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Przecież wystarczy podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Nie doczytałeś, zamknięty Smr i cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Wczorajsza relacja z BSA (SMR zamknięte ze względu na wiatr, trzeba było gdzieś jechać, a że znajomi nigdy nie byli na BSA, to padło na ten ośrodek). Śnieg ciężki lub bardzo ciężki, kopny, później takie kartoflisko, dla większości jazda po muldach to nie jest ulubiona dyscyplina sportu, liczne odsypy, lodu jednak bardzo mało. Ludzi sporo, dużo szkółek wszelkiej maści, kolejki na maksimum do 10 minut stania. Temperatura około +15, to jednak za dużo na ten stok i bardzo szybka degradacja. Dziś zapraszam na relację z SMR we właściwym wątku Rano było jeszcze tak. Równo praktycznie tylko na górnym orczyku. I na zjeździe z kanapy. Jakieś drobne przecierki. Robiło się coraz gorzej - już tak po 10. Potem tylko kartoflisko. Kartoflisko cd. Niektórzy przegrywali walkę z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moloo Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mam do odstąpienia karnet 4 godzinny na BSA - za darmo. Dwa warunki : - odbiór karnetu osobiście - Bielsko - Biała - karnet jest już na moim e-skipassie i po wykorzystaniu chciałbym, żeby e-skipass do mnie wrócił. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Beskid × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 A dziś wygląda już tak: Aktualizacja ze strony FB Solisko Arena Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Klasa! Tak to powinno wyglądać. A w smr (celowo z małej) obudzą się przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 W poprzednim roku też było kilka dni mrozu w listopadzie. Następnie - chyba koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Klasa! Tak to powinno wyglądać. A w smr (celowo z małej) obudzą się przed świętami.Tylko suma tras na Beskidzie to jedna trasa SMR :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Tylko suma tras na Beskidzie to jedna trasa SMR :-) Duży ośrodek - duża kasa i możliwości, Nawet mają łatwiej bo jakby naśnieżali na full tylko połowę tras to i tak nikt by nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Karnet kosztuje tyle samo, niezależnie czy nasnieza 2 trasy czy wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... paw1 Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ktoś był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Ktoś był ? Byłem wczoraj i dzisiaj. Jest fajnie, nawet pojedyńcze kamyczki zbierali. Slizgałem się do 11. od 10 max stania 3 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pakotomasz Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam. Jak obecnie sytuacja na BSA, chodzi mi głównie o wieczorną jazdę? Wszystkie trasy będą otwarte? Tak w ogóle jest przewidziana przerwa na ratrakowanie stoku (nie mogę coś doczytać na stronie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziś BSA. Nie mam szczęścia do tego ośrodka, to moja druga w nim wizyta i drugi raz raczej słabo wypada. Dodam, że tym razem to nie jest ich wina. W Szczyrku zamknięte SMR oraz COS spowodował najazd narciarzy na BSA. Do tego przyszła odwilż i wiatr (kompletnie nieodczuwalny w BSA - nawet na górze). Napiszę o swoich subiektywnych odczuciach, w moich relacjach zawsze są one subiektywne. Cały ośrodek robi dobre wrażenie, nowoczesnej stacji narciarskiej. Niemniej jednak, jest to dla mnie stacja sztucznie zbudowana jakich wiele. Mamy wytyczone dwie trasy (przepraszam 3, niebieska z czerwoną tak się trochę przenikają wzajemnie). Fajny jest przejazd tunelem - urozmaicenie. Trasa czarna, raczej z tych "czarnych" w cudzysłowie, owszem ma nachylenie, ale solidnej trasy to jest może ze 400 metrów, garb i 200 metrów. To co mi najbardziej przeszkadzało to brak wydzielenia tras na dole taśmami przez co trzeba było uważać na ludzi jeżdżących w poprzek stoku, a jak chcesz się puścić na czarnej to przy tym tłumie, po prostu jest to niemożliwe bo możesz kogoś strzelić lub ktoś Ciebie. Śnieg dziś miękki, podchodzący wodą, warunki rano dobre, rzekłbym nawet bardzo dobre ale później to raczej takie wiosenne nartowanie. Płynna jazda do 9:30, później dramat, o 10:40 postanowiłem się ewakuować. Pomijając kolejki, tłum ludzi na trasach, to brakowało mi takiego klimatu z obcowania z dużą górą jaki znajduję na Skrzycznem, w SMR, Pilsku czy Kasprowym i innych miejscach o nieco dłuższych trasach. BSA BSA 2. BSA 3. BSA z góry. Kolejka do orczyków i widoczek. Widoczek. Kolejka po 9:30. Kolejka około 10:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz W poniedziałek na wieczorną na Skolnity się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. No właśnie, zrobiłem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No właśnie, zrobiłem to samo. Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Przecież wystarczy podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Nie doczytałeś, zamknięty Smr i cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Wczorajsza relacja z BSA (SMR zamknięte ze względu na wiatr, trzeba było gdzieś jechać, a że znajomi nigdy nie byli na BSA, to padło na ten ośrodek). Śnieg ciężki lub bardzo ciężki, kopny, później takie kartoflisko, dla większości jazda po muldach to nie jest ulubiona dyscyplina sportu, liczne odsypy, lodu jednak bardzo mało. Ludzi sporo, dużo szkółek wszelkiej maści, kolejki na maksimum do 10 minut stania. Temperatura około +15, to jednak za dużo na ten stok i bardzo szybka degradacja. Dziś zapraszam na relację z SMR we właściwym wątku Rano było jeszcze tak. Równo praktycznie tylko na górnym orczyku. I na zjeździe z kanapy. Jakieś drobne przecierki. Robiło się coraz gorzej - już tak po 10. Potem tylko kartoflisko. Kartoflisko cd. Niektórzy przegrywali walkę z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moloo Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mam do odstąpienia karnet 4 godzinny na BSA - za darmo. Dwa warunki : - odbiór karnetu osobiście - Bielsko - Biała - karnet jest już na moim e-skipassie i po wykorzystaniu chciałbym, żeby e-skipass do mnie wrócił. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Beskid × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Karnet kosztuje tyle samo, niezależnie czy nasnieza 2 trasy czy wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ktoś był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik10 Napisano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Ktoś był ? Byłem wczoraj i dzisiaj. Jest fajnie, nawet pojedyńcze kamyczki zbierali. Slizgałem się do 11. od 10 max stania 3 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pakotomasz Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam. Jak obecnie sytuacja na BSA, chodzi mi głównie o wieczorną jazdę? Wszystkie trasy będą otwarte? Tak w ogóle jest przewidziana przerwa na ratrakowanie stoku (nie mogę coś doczytać na stronie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziś BSA. Nie mam szczęścia do tego ośrodka, to moja druga w nim wizyta i drugi raz raczej słabo wypada. Dodam, że tym razem to nie jest ich wina. W Szczyrku zamknięte SMR oraz COS spowodował najazd narciarzy na BSA. Do tego przyszła odwilż i wiatr (kompletnie nieodczuwalny w BSA - nawet na górze). Napiszę o swoich subiektywnych odczuciach, w moich relacjach zawsze są one subiektywne. Cały ośrodek robi dobre wrażenie, nowoczesnej stacji narciarskiej. Niemniej jednak, jest to dla mnie stacja sztucznie zbudowana jakich wiele. Mamy wytyczone dwie trasy (przepraszam 3, niebieska z czerwoną tak się trochę przenikają wzajemnie). Fajny jest przejazd tunelem - urozmaicenie. Trasa czarna, raczej z tych "czarnych" w cudzysłowie, owszem ma nachylenie, ale solidnej trasy to jest może ze 400 metrów, garb i 200 metrów. To co mi najbardziej przeszkadzało to brak wydzielenia tras na dole taśmami przez co trzeba było uważać na ludzi jeżdżących w poprzek stoku, a jak chcesz się puścić na czarnej to przy tym tłumie, po prostu jest to niemożliwe bo możesz kogoś strzelić lub ktoś Ciebie. Śnieg dziś miękki, podchodzący wodą, warunki rano dobre, rzekłbym nawet bardzo dobre ale później to raczej takie wiosenne nartowanie. Płynna jazda do 9:30, później dramat, o 10:40 postanowiłem się ewakuować. Pomijając kolejki, tłum ludzi na trasach, to brakowało mi takiego klimatu z obcowania z dużą górą jaki znajduję na Skrzycznem, w SMR, Pilsku czy Kasprowym i innych miejscach o nieco dłuższych trasach. BSA BSA 2. BSA 3. BSA z góry. Kolejka do orczyków i widoczek. Widoczek. Kolejka po 9:30. Kolejka około 10:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz W poniedziałek na wieczorną na Skolnity się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. No właśnie, zrobiłem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No właśnie, zrobiłem to samo. Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Przecież wystarczy podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Nie doczytałeś, zamknięty Smr i cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Wczorajsza relacja z BSA (SMR zamknięte ze względu na wiatr, trzeba było gdzieś jechać, a że znajomi nigdy nie byli na BSA, to padło na ten ośrodek). Śnieg ciężki lub bardzo ciężki, kopny, później takie kartoflisko, dla większości jazda po muldach to nie jest ulubiona dyscyplina sportu, liczne odsypy, lodu jednak bardzo mało. Ludzi sporo, dużo szkółek wszelkiej maści, kolejki na maksimum do 10 minut stania. Temperatura około +15, to jednak za dużo na ten stok i bardzo szybka degradacja. Dziś zapraszam na relację z SMR we właściwym wątku Rano było jeszcze tak. Równo praktycznie tylko na górnym orczyku. I na zjeździe z kanapy. Jakieś drobne przecierki. Robiło się coraz gorzej - już tak po 10. Potem tylko kartoflisko. Kartoflisko cd. Niektórzy przegrywali walkę z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moloo Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mam do odstąpienia karnet 4 godzinny na BSA - za darmo. Dwa warunki : - odbiór karnetu osobiście - Bielsko - Biała - karnet jest już na moim e-skipassie i po wykorzystaniu chciałbym, żeby e-skipass do mnie wrócił. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Beskid
pakotomasz Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam. Jak obecnie sytuacja na BSA, chodzi mi głównie o wieczorną jazdę? Wszystkie trasy będą otwarte? Tak w ogóle jest przewidziana przerwa na ratrakowanie stoku (nie mogę coś doczytać na stronie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziś BSA. Nie mam szczęścia do tego ośrodka, to moja druga w nim wizyta i drugi raz raczej słabo wypada. Dodam, że tym razem to nie jest ich wina. W Szczyrku zamknięte SMR oraz COS spowodował najazd narciarzy na BSA. Do tego przyszła odwilż i wiatr (kompletnie nieodczuwalny w BSA - nawet na górze). Napiszę o swoich subiektywnych odczuciach, w moich relacjach zawsze są one subiektywne. Cały ośrodek robi dobre wrażenie, nowoczesnej stacji narciarskiej. Niemniej jednak, jest to dla mnie stacja sztucznie zbudowana jakich wiele. Mamy wytyczone dwie trasy (przepraszam 3, niebieska z czerwoną tak się trochę przenikają wzajemnie). Fajny jest przejazd tunelem - urozmaicenie. Trasa czarna, raczej z tych "czarnych" w cudzysłowie, owszem ma nachylenie, ale solidnej trasy to jest może ze 400 metrów, garb i 200 metrów. To co mi najbardziej przeszkadzało to brak wydzielenia tras na dole taśmami przez co trzeba było uważać na ludzi jeżdżących w poprzek stoku, a jak chcesz się puścić na czarnej to przy tym tłumie, po prostu jest to niemożliwe bo możesz kogoś strzelić lub ktoś Ciebie. Śnieg dziś miękki, podchodzący wodą, warunki rano dobre, rzekłbym nawet bardzo dobre ale później to raczej takie wiosenne nartowanie. Płynna jazda do 9:30, później dramat, o 10:40 postanowiłem się ewakuować. Pomijając kolejki, tłum ludzi na trasach, to brakowało mi takiego klimatu z obcowania z dużą górą jaki znajduję na Skrzycznem, w SMR, Pilsku czy Kasprowym i innych miejscach o nieco dłuższych trasach. BSA BSA 2. BSA 3. BSA z góry. Kolejka do orczyków i widoczek. Widoczek. Kolejka po 9:30. Kolejka około 10:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Na Soszowie w szczytowym momencie stało sie do krzesełka 2 minuty.Do orczyka ruch na bieżąco. Krzysztof trzeba było wpadać do Wisły. Warunki całkiem dobre jak na odwilż , przed 12 zaczął kropic deszcz W poniedziałek na wieczorną na Skolnity się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. No właśnie, zrobiłem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No właśnie, zrobiłem to samo. Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Przecież wystarczy podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Nie doczytałeś, zamknięty Smr i cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Wczorajsza relacja z BSA (SMR zamknięte ze względu na wiatr, trzeba było gdzieś jechać, a że znajomi nigdy nie byli na BSA, to padło na ten ośrodek). Śnieg ciężki lub bardzo ciężki, kopny, później takie kartoflisko, dla większości jazda po muldach to nie jest ulubiona dyscyplina sportu, liczne odsypy, lodu jednak bardzo mało. Ludzi sporo, dużo szkółek wszelkiej maści, kolejki na maksimum do 10 minut stania. Temperatura około +15, to jednak za dużo na ten stok i bardzo szybka degradacja. Dziś zapraszam na relację z SMR we właściwym wątku Rano było jeszcze tak. Równo praktycznie tylko na górnym orczyku. I na zjeździe z kanapy. Jakieś drobne przecierki. Robiło się coraz gorzej - już tak po 10. Potem tylko kartoflisko. Kartoflisko cd. Niektórzy przegrywali walkę z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moloo Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mam do odstąpienia karnet 4 godzinny na BSA - za darmo. Dwa warunki : - odbiór karnetu osobiście - Bielsko - Biała - karnet jest już na moim e-skipassie i po wykorzystaniu chciałbym, żeby e-skipass do mnie wrócił. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Beskid
moruniek Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja do nich miałem zawsze szczęście i było super. Pomijając sztuczność ośrodeczek milutki na cztery godzinki śmigania. To co pokazałeś na ostatniej fotce mnie przerasta niezależnie od długości tras. Odpinam wtedy dechy choć bym nie wiem jakie miał ciśnienie na jazdę. No właśnie, zrobiłem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No właśnie, zrobiłem to samo. Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Przecież wystarczy podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Nie doczytałeś, zamknięty Smr i cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Wczorajsza relacja z BSA (SMR zamknięte ze względu na wiatr, trzeba było gdzieś jechać, a że znajomi nigdy nie byli na BSA, to padło na ten ośrodek). Śnieg ciężki lub bardzo ciężki, kopny, później takie kartoflisko, dla większości jazda po muldach to nie jest ulubiona dyscyplina sportu, liczne odsypy, lodu jednak bardzo mało. Ludzi sporo, dużo szkółek wszelkiej maści, kolejki na maksimum do 10 minut stania. Temperatura około +15, to jednak za dużo na ten stok i bardzo szybka degradacja. Dziś zapraszam na relację z SMR we właściwym wątku Rano było jeszcze tak. Równo praktycznie tylko na górnym orczyku. I na zjeździe z kanapy. Jakieś drobne przecierki. Robiło się coraz gorzej - już tak po 10. Potem tylko kartoflisko. Kartoflisko cd. Niektórzy przegrywali walkę z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moloo Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mam do odstąpienia karnet 4 godzinny na BSA - za darmo. Dwa warunki : - odbiór karnetu osobiście - Bielsko - Biała - karnet jest już na moim e-skipassie i po wykorzystaniu chciałbym, żeby e-skipass do mnie wrócił. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Ali2 Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No właśnie, zrobiłem to samo. Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Przecież wystarczy podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Nie doczytałeś, zamknięty Smr i cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Wczorajsza relacja z BSA (SMR zamknięte ze względu na wiatr, trzeba było gdzieś jechać, a że znajomi nigdy nie byli na BSA, to padło na ten ośrodek). Śnieg ciężki lub bardzo ciężki, kopny, później takie kartoflisko, dla większości jazda po muldach to nie jest ulubiona dyscyplina sportu, liczne odsypy, lodu jednak bardzo mało. Ludzi sporo, dużo szkółek wszelkiej maści, kolejki na maksimum do 10 minut stania. Temperatura około +15, to jednak za dużo na ten stok i bardzo szybka degradacja. Dziś zapraszam na relację z SMR we właściwym wątku Rano było jeszcze tak. Równo praktycznie tylko na górnym orczyku. I na zjeździe z kanapy. Jakieś drobne przecierki. Robiło się coraz gorzej - już tak po 10. Potem tylko kartoflisko. Kartoflisko cd. Niektórzy przegrywali walkę z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moloo Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mam do odstąpienia karnet 4 godzinny na BSA - za darmo. Dwa warunki : - odbiór karnetu osobiście - Bielsko - Biała - karnet jest już na moim e-skipassie i po wykorzystaniu chciałbym, żeby e-skipass do mnie wrócił. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeszcze zapomniałeś wkleić swojej relacji na SO ;-) Przecież wystarczy podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Dziwne, dzisiaj przecież zmiana " turnusów ", powinno być pustawo... W Białce w sobotę tydzień temu tak właśnie było. Nie doczytałeś, zamknięty Smr i cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Wczorajsza relacja z BSA (SMR zamknięte ze względu na wiatr, trzeba było gdzieś jechać, a że znajomi nigdy nie byli na BSA, to padło na ten ośrodek). Śnieg ciężki lub bardzo ciężki, kopny, później takie kartoflisko, dla większości jazda po muldach to nie jest ulubiona dyscyplina sportu, liczne odsypy, lodu jednak bardzo mało. Ludzi sporo, dużo szkółek wszelkiej maści, kolejki na maksimum do 10 minut stania. Temperatura około +15, to jednak za dużo na ten stok i bardzo szybka degradacja. Dziś zapraszam na relację z SMR we właściwym wątku Rano było jeszcze tak. Równo praktycznie tylko na górnym orczyku. I na zjeździe z kanapy. Jakieś drobne przecierki. Robiło się coraz gorzej - już tak po 10. Potem tylko kartoflisko. Kartoflisko cd. Niektórzy przegrywali walkę z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mam do odstąpienia karnet 4 godzinny na BSA - za darmo. Dwa warunki : - odbiór karnetu osobiście - Bielsko - Biała - karnet jest już na moim e-skipassie i po wykorzystaniu chciałbym, żeby e-skipass do mnie wrócił. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi