wickerman Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Ostatnio jeździłem w Kurzętniku i ku mojemu zdziwieniu koleś jechał w samych butach narciarskich !!! Czy to są jakieś specjalne buty do ćwiczenia techniki? Koleś zapierdzielał jak w nartach. O co tu kaman? Widzieliście kiedyś takie cuda? Coś jak ten koleś Edytowane 13 Stycznia 2023 przez wickerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć To norma. Oczywiście ta lebiega była na podkładkach więc... słabizna. Ale warto znać historię i np. takiego Pama Jana Gnojka... pozdro Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 5 godzin temu, Mitek napisał: Cześć To norma. Oczywiście ta lebiega była na podkładkach więc... słabizna. Ale warto znać historię i np. takiego Pama Jana Gnojka... pozdro https://z-ne.pl/t,haslo,1469,gnojek_jan.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 No właśnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 https://www.instagram.com/reel/CnaHp6XrQO0/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wickerman Napisano 15 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 (edytowane) Człowiek się uczy całe życie , więc po co mi narty, a mogłem tylko kupić buty 😉 heheheh . Ciekawa historia tego Gnojka. Przy okazji planuję 30.01-05.02 Bukowina Tatrzańska jak ktoś będzie może się zobaczymy - w większości na Rusińskim stoku .Do zobaczenia na stokach według prognoz ma być troszkę mrozu może będzie dobrze. Ogólnie już sporo pojeździłem w Kurzej Górze tam zawsze produkują śnieg aczkolwiek w zeszłym tygodniu w weekend tylko 1 trasa i taśma warunki liche, ale lepsze to niż nic. Pozdrawiam !!! Edytowane 15 Stycznia 2023 przez wickerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 @Mitek czy on robi to dobrze? 😄 https://www.instagram.com/reel/CnoDB71r7IP/?utm_source=ig_web_copy_link 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Cześć No niestety, specjalistą od jazdy na butach nie jestem ale też mi się tak zdarzało. Jak jeździsz dobrze na nartach to nie sprawia trudności - sam zobacz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi