Lexi Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 1 godzinę temu, mig napisał: Lodowa góra Sie zdecydujcie Zwardoń czy Harbutowice..... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Wiem.... Już się YR zmieniło: Pt po poł spory plus. Sobota: 7-13 deszcz 3.6, wiatr 7. W nocy sb/nd mróz. Niedziela: do 13 mróz potem mały plus. Słonecznie. Tu jest aktualny wykres: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Kurcze golić się czy nie golić o to jest pytanie......bo płaszcz trenerski mam???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 W ramach treningu byłem wieczorem na BSA. W trakcie dnia temperatura na Jaworzynie Skrzyczneńskiej wzrosła powyżej zera. Tak samo na górnej stacji BSA, która jest preszło 100 metrów niżej niż Jaworzyna. Jak przyjechałem na miejsce, to wg tamtejszej stacji na górnej stacji było +1 a na dolnej +4. W trakcie jazdy na górze spadło chyba do zera ale zaczęło też mocniej wiać. Na początku na stoku było ledwo 5, może 6 osób oprócz mnie 🙂 W trakcie jazdy w porywach do 20 🙂 Warunki raczej mocno przeciętne, co normalne przy tej temperaturze. Śnieg miękki o konsystencji piasku albo cukru pudru. Co jasne szybko się porobiły spore muldy, zwłaszcza w środkowej części trasy i w okolicach tunelu. Pojeździłem dwie godziny, potem wróciłem do domu, bo jak na mój tryb dnia to i tak późna pora (wstaję codziennie o 5 rano 😄 ) . Niestety coś mi się wydaje, że po jutrzejszym obfitym deszczy to się może skończyć spotkaniem w domenie wyłącznie towarzyskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Kurcze golić się czy nie golić o to jest pytanie......bo płaszcz trenerski mam???? Ja, jak sie nie ogolę, to mnie kominiarka szczypie i ciągnie... Przyzwyczaiłem się. A Ty rób jak uważasz.... 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) Dzisiaj rano stacja na Skrzycznem (na szczycie) pokazuje na zielono), co oznacza temperaturę powyżej zera 😕 Wieje też silny wiatr z SW. Edytowane 9 Marca 2023 przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 9 godzin temu, KrzysiekK napisał: mnie kominiarka szczypie i ciągnie A to bydle...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 No to w Bielsku zaczelo teraz dosc konkretnie padac 😞 Ale moze juz nie bede sial defetyzmu, bo mnie rzycia na pek kijkow od nart nadziejecie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Pasowałoby, żeby @Adam ..DUCH się wypowiedział po południu jaki jest stan stoku i czy jest szansa na jazdę na weekend. Ja nie ukrywam, że chcę pojeździć. Bar dodatkowo 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) Liczę na film. Bawcie się dobrze. http://www.youtube.com/watch?v=Jj00dAxWmo0 Edytowane 9 Marca 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Cześć Kochani, pojeździć da się zawsze tym bardziej jak stok jest/był przygotowywany tak, że przestańcie p.....ć koledzy Drodzy. My jutro jedziemy rano Rybelek powiedział, ze o 7.00, ale jakoś w to nie wierzę, wiec może o 8.00. Ja już nie jeżdżę szybko bo jestem już taki stary, boli mnie biodro i ręka i noga a.. no i kręgosłup, więc będziemy pewnie gdzieś koło 13.00. Pozdro 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 25 minut temu, Mitek napisał: bo jestem już taki stary Co Ty nie powiesz.. 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Co Ty nie powiesz.. 😜 Zawsze twierdził, że wiek to stan umysłu 🙂 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 8 minut temu, Marcos73 napisał: Zawsze twierdził, że wiek to stan umysłu 🙂 pozdrawiam Podpuszcza...wiec dajmy sie podpuścić.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Rany …co za marudzenie… deszcz i słońce na zmianę do zobaczenia 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Cze Patrzyłem na kamerkę w Zwardoniu, stok wygląda ............. słabo. Informacja na stronce o 1 m pokrywie jest mocno nieaktualna 🙂 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze Patrzyłem na kamerkę w Zwardoniu, stok wygląda ............. słabo. Informacja na stronce o 1 m pokrywie jest mocno nieaktualna 🙂 pozdrawiam Ale tyle co napisali na FB że czynne normalnie w weekend więc chyba da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 5 minut temu, KrzysiekK napisał: Ale tyle co napisali na FB że czynne normalnie w weekend więc chyba da rade. W sobotę nawet śnieg ma padać https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-3079931/Poland/Silesia/Powiat żywiecki/Zwardoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) Cześć Hmmm. Ja tam na kamerkach widzę pokryty śniegiem przygotowany i PUSTY!!! stok oraz chodzący wyciąg. Dla mnie ideał. Może to inny Zwardoń...? Pozdro Edytowane 9 Marca 2023 przez Mitek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 5 minut temu, Mitek napisał: PUSTY!!! stok oraz chodzący wyciąg Cze Ale to już nieaktualne - nie chodzi - stąd pusty 🙂 pozdro ps. - Byle wytrzymał do soboty - w jako takim stanie. Bo póki co to pogoda barowa - co też nie jest złą opcją - zaoszczędzimy na karnetach, bo za 8 dych to się już można nieźle zrobić 😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Teraz, Marcos73 napisał: Cze Ale to już nieaktualne - nie chodzi - stąd pusty 🙂 pozdro ps. - Byle wytrzymał do soboty - w jako takim stanie. Bo póki co to pogoda barowa - co też nie jest złą opcją - zaoszczędzimy na karnetach, bo za 8 dych to się już można nieźle zrobić 😉. ZwardońSki 1 godz. · Ważne informacje. Dziś z powodu silnego wiatru działamy tylko do 12:00. Poniżej rozkład jazdy na najbliższe dni: Piątek 9:00 - 21:00 Sobota 12:00 - 21:00 Niedziela 9:00 - 18:00 Poniedziałek-czwartek nieczynne. O planach na następny weekend poinformujemy Was za kilka dni. Dbajcie o sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 11 minut temu, Lexi napisał: ZwardońSki 1 godz. · Ważne informacje. Dziś z powodu silnego wiatru działamy tylko do 12:00. Poniżej rozkład jazdy na najbliższe dni: Piątek 9:00 - 21:00 Sobota 12:00 - 21:00 Niedziela 9:00 - 18:00 Poniedziałek-czwartek nieczynne. O planach na następny weekend poinformujemy Was za kilka dni. Dbajcie o sobie. Czyli koniec sezonu zbliża się nieubłaganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Moi drodzy, za tunelem w Milówce jest inny wymiar, wszelkie prognozy nie mają zastosowania. 2 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 10 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Kochani, pojeździć da się zawsze tym bardziej jak stok jest/był przygotowywany tak, że przestańcie p.....ć koledzy Drodzy. My jutro jedziemy rano Rybelek powiedział, ze o 7.00, ale jakoś w to nie wierzę, wiec może o 8.00. Ja już nie jeżdżę szybko bo jestem już taki stary, boli mnie biodro i ręka i noga a.. no i kręgosłup, więc będziemy pewnie gdzieś koło 13.00. Pozdro Ja ruszę z Podkarpacia tak ok 10 ... @.Beata., rozumiem że wyro w pensjonacie mam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 No ba… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi