Lexi Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 W dniu 26.02.2023 o 16:03, Kubis napisał: Alternatywnie możecie powbijać swoje kijki @.Beata. nie mogę sie na razie z nikim umawiać na 100% bo nie znam dnia ani godziny - czekam aż żona zdecyduje kiedy przyleci z Poznania (chce ją odebrać z lotniska).. więc nie moge ani samemu rezerwować a tym bardziej umawiać sie z kimkolwiek na "współspanie" - zwłaszcza że nie wiem czy @KrzysiekK kopie przez sen czy nie......ja nie kopie ale chrapie.. :)... (Poza tym Krzysztof napisał że zna @Adam ..DUCH, @Mitek i @moruniek z przyjemnością ...nie wiem jak to rozumieć.. 😉 ) Tak czy siak sie zamelduje - zawsze na narty wożę namiot ... tak na wszelki wypadek jakby nie było gdzie spać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 19 godzin temu, .Beata. napisał: @KrzysiekK i @Lexi będziecie współ… w jednym pokoju? ze śniadaniami…dla Krzyśka? (chyba będziesz jedyny na tych śniadaniach) Ktoś jeszcze chętny? @moruniek Krzyś a Ty? Beatko Ja też przyjadę, a co, sob/niedziela 1 nocleg ale na bogato. Ale weź mi 2 x obiadokolację + 2 x śniadanie (szlachta się bawi na koszta nie patrzy), niech reszcie burczy w brzuchach 🙂. Pewnie glebę będą gryźć na stoku, albo po 2 głębszych w sobotę wieczorem odpadną 🙂 pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 8 minut temu, Marcos73 napisał: Beatko Ja też przyjadę, a co, sob/niedziela 1 nocleg ale na bogato. Ale weź mi 2 x obiadokolację + 2 x śniadanie (szlachta się bawi na koszta nie patrzy), niech reszcie burczy w brzuchach 🙂. Pewnie glebę będą gryźć na stoku, albo po 2 głębszych w sobotę wieczorem odpadną 🙂 pozdrawiam Podobają mi się nastroje przed spotkaniem... @Lexi, nie bój, też chrapię, a reszta bez obaw 🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 @Marcos73 1. Nie mam brzucha. 2. Na stoku nie ma gleby, za śniegiem jakoś nie przepadam. 3. Jestem bardzo ekonomiczna - po dwóch głębszych, nawet obżarta, i tak będzie wleczone. 4. Z obiadokolacją bym się wstrzymała. Pokątnie wiem, iż po jazdach, w Swojskich, planowane jest szerokie omawianie szeroko pojętych „warsztatów narciarskich”. Mniemam, że przy posiłku i popitku, zwłaszcza, że przebywać tam będzie Szymek. Mam pomysł, żeby Was Panowie umieścić w jednym pokoju na poddaszu. Tym największym. Choć nie wiem, czy wszyscy chrapiecie, uważam że będzie dla Was bezpieczniej. Chrapanie zza ściany na przykład u mnie wzbudza agresję, a bozia raczy wiedzieć o reakcjach innych pensjonariuszy 😉 Czy macie coś przeciwko? Chciałabym jutro zamknąć temat noclegów, ewentualni last - minutowcy kwaterować będą się sami. Jeśli macie jakieś uwagi/wskazówki to proszę. Rozumiem też, że @KrzysiekK jednak będziesz jadał śniadania… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 (edytowane) Beatko Ja mogę byle gdzie i z byle kim, nawet z Tobą😀, chociaż Ty to nie byle kto, No i Mążu byłby delikatnie mówiąc niepocieszony. pozdrawiam ps. Jak będziemy na poddaszu, to znowu będzie z cyklu „Jak zdobyłem Everest”. Edytowane 27 Lutego 2023 przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 A kto powiedział, że będzie Mężu? 😁😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 28 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: @Marcos73 1. Nie mam brzucha. 2. Na stoku nie ma gleby, za śniegiem jakoś nie przepadam. 3. Jestem bardzo ekonomiczna - po dwóch głębszych, nawet obżarta, i tak będzie wleczone. 4. Z obiadokolacją bym się wstrzymała. Pokątnie wiem, iż po jazdach, w Swojskich, planowane jest szerokie omawianie szeroko pojętych „warsztatów narciarskich”. Mniemam, że przy posiłku i popitku, zwłaszcza, że przebywać tam będzie Szymek. Mam pomysł, żeby Was Panowie umieścić w jednym pokoju na poddaszu. Tym największym. Choć nie wiem, czy wszyscy chrapiecie, uważam że będzie dla Was bezpieczniej. Chrapanie zza ściany na przykład u mnie wzbudza agresję, a bozia raczy wiedzieć o reakcjach innych pensjonariuszy 😉 Czy macie coś przeciwko? Chciałabym jutro zamknąć temat noclegów, ewentualni last - minutowcy kwaterować będą się sami. Jeśli macie jakieś uwagi/wskazówki to proszę. Rozumiem też, że @KrzysiekK jednak będziesz jadał śniadania… Noclegi rezerwuj, jedzenia jeszcze nie. Masz racje że Swojskimi. Pójdziemy tam gadać, jeść się zechce, pic też, potem kto będzie jadł w Zgodzie!? Trzeba to przemyśleć. No chyba że po powrocie do Zgody poprawka jedzeniowa i dalej siedzimy...to bardzo możliwe ... Jak nikt nie będzie jadł śniadania tylko wszyscy pojdą rano na stok to ja nie będę siedział na śniadaniu jak książę tylko chce zjeść z ludźmi jak człowiek ..pewnie na stoku... więc jak nie jemy to grupowo... Nie mam takich impreatywow że muszę coś wtedy a wtedy. Ja się dopasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 6 godzin temu, Marcos73 napisał: ps. Jak będziemy na poddaszu, to znowu będzie z cyklu „Jak zdobyłem Everest”. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 W dniu 26.02.2023 o 15:32, .Beata. napisał: Dla tych, co spinać nie umią 😉 662 284 141 Pani Ania Cześć Beata, teraz dopiero zobaczyłem pomyliłaś numer. 662 864 141 to prawidłowy jakby co. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Beata, teraz dopiero zobaczyłem pomyliłaś numer. 662 864 141 to prawidłowy jakby co. Pozdro Faktycznie... przepraszam za wprowadzenie w błąd, ostatnio miewam jakieś dziwne problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 20 godzin temu, .Beata. napisał: Faktycznie... przepraszam za wprowadzenie w błąd, ostatnio miewam jakieś dziwne problemy... Naprawimy ten problem w Zwardoniu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Naprawimy ten problem w Zwardoniu. https://www.instagram.com/reel/CmfeckCoa4T/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 😉 Drodzy moi, noclegi klepnięte. Póki co bez posiłków, najpóźniej w środę mam zgłosić ilość posiłków. @Marcos73 jeśli jesteś zdecydowany na sobotnią obiadokolację i niedzielne śniadanie, to zaraz to ogarnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 9 minut temu, .Beata. napisał: https://www.instagram.com/reel/CmfeckCoa4T/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 😉 Drodzy moi, noclegi klepnięte. Póki co bez posiłków, najpóźniej w środę mam zgłosić ilość posiłków. @Marcos73 jeśli jesteś zdecydowany na sobotnią obiadokolację i niedzielne śniadanie, to zaraz to ogarnę. Beatko, dzięki, widzę, że wszyscy są przeciwni - więc nie będę się wygłupiał - zjemy coś na stoku. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 (edytowane) W sumie dopiero teraz trafiłem na ten wątek. W sumie o dobrej porze 🙂 Nie mam daleko z B-B także jeżeli znajdzie się miejscen to zaglądnę na niezobowiązujący wieczór w piątek, na kilka godzin 🙂 Całą sobotę mam zajętą (no chyba, że jescze będę o siłąch żeby wieczorem zaglądnąć) a niedziela to już pewnie za późno. @Mitek będziemy mieli okazję przegadać temat latania 😉 Edytowane 3 Marca 2023 przez lubeckim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 1 godzinę temu, lubeckim napisał: W sumie dopiero teraz trafiłem na ten wątek. W sumie o dobrej porze 🙂 Nie mam daleko z B-B także jeżeli znajdzie się miejscen to zaglądnę na niezobowiązujący wieczór w piątek, na kilka godzin 🙂 Całą sobotę mam zajętą (no chyba, że jescze będę o siłąch żeby wieczorem zaglądnąć) a niedziela to już pewnie za późno. @Mitek będziemy mieli okazję przegadać temat latania 😉 Ja tam wolę pogadać o 100km/h głową do przodu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 20 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Ja tam wolę pogadać o 100km/h głową do przodu...... Skeleton? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 2 godziny temu, lubeckim napisał: W sumie dopiero teraz trafiłem na ten wątek. W sumie o dobrej porze 🙂 Nie mam daleko z B-B także jeżeli znajdzie się miejscen to zaglądnę na niezobowiązujący wieczór w piątek, na kilka godzin 🙂 Całą sobotę mam zajętą (no chyba, że jescze będę o siłąch żeby wieczorem zaglądnąć) a niedziela to już pewnie za późno. @Mitek będziemy mieli okazję przegadać temat latania 😉 Ooo super by było!!! Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 14 godzin temu, lubeckim napisał: W sumie dopiero teraz trafiłem na ten wątek. W sumie o dobrej porze 🙂 Nie mam daleko z B-B także jeżeli znajdzie się miejscen to zaglądnę na niezobowiązujący wieczór w piątek, na kilka godzin 🙂 Całą sobotę mam zajętą (no chyba, że jescze będę o siłąch żeby wieczorem zaglądnąć) a niedziela to już pewnie za późno. @Mitek będziemy mieli okazję przegadać temat latania 😉 Jak to mówią: „ co miałeś zrobić dziś, zrób pojutrze…będziesz miał dwa dni wolnego!” 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 22 godziny temu, Marcos73 napisał: Skeleton? pozdrawiam No jest taki kolega na SF co "zryty beret ma" a jeszce zamyka się z trzema kolegami do budy dla psa i też ok setki pomyka.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 (edytowane) A co to za impreza się szykuje? Edytowane 4 Marca 2023 przez .Beata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Pewnie dla jakiejś szkoły albo klubu. Może się Adam wypowie. Bardziej mnie martwi pogoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 17 minut temu, KrzysiekK napisał: Pewnie dla jakiejś szkoły albo klubu. Może się Adam wypowie. Bardziej mnie martwi pogoda. Może zmień apkę na bardziej optymistyczna, z jakiej korzystasz? U nas we Wrocku śnieg z rana, jak się podkuruje to może jutro Pec dla odmiany, dziś tylko relacje zaległa wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 8 godzin temu, .Beata. napisał: A co to za impreza się szykuje? 24 minuty temu, KrzysiekK napisał: Pewnie dla jakiejś szkoły albo klubu. Może się Adam wypowie. Bardziej mnie martwi pogoda. Nie brzmi to optymistycznie (i jedno i drugie).....może chociaż knajpy będą otwarte.. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 (edytowane) 18 minut temu, Lexi napisał: Nie brzmi to optymistycznie (i jedno i drugie).....może chociaż knajpy będą otwarte.. 😉 U nas wieje... tylko knajpa:-) https://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/kralovehradecky/pec-pod-snezkou-509/ myślałem ze hyde ale doczytałem tytuł wątku dla twardzieli już się z niego wynoszę pozdrawia naczelny miekiszon sf i bawcie się mimo wszystko dobrze, w sumie to ludzie tworzą takie imprezy reszta to didaskalia Edytowane 5 Marca 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 48 minut temu, star napisał: Może zmień apkę na bardziej optymistyczna, z jakiej korzystasz? U nas we Wrocku śnieg z rana, jak się podkuruje to może jutro Pec dla odmiany, dziś tylko relacje zaległa wrzuciłem. Apka YR.... Dość trafna. Norweski instytut meteorologiczny czy coś .... Najwyższa trafność to chyba standardowo... 3 dni przed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi