Skocz do zawartości

SF zabawa na całego - zebranie twardzielek/twardzieli

Adam ..DUCH

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał:

Generalnie ja sobie planuję w szkole "X" - "wolne na żądanie"  na 11 i 12 marzec - w tym terminie będę do dyspozycji dla użytkowników SF. Nie to że odpoczywam ale muszę albo bym chciał poużerać się z angulacją i separacją, krawędzią i tym podobnymi pierdołami. Będę naciskał na kierownictwo na ustawienie SL - takie...takie coś około 20 tyczek - z rana - tak 9 do góra 11.. W tym czasie do dyspozycji będą dwie pary ołówków męskich i jedna para damskich, (serwisant jak zobaczy krawędzie to się załamie - milusi kolor Atomic ARC),  ponadto GS 1998 r 26 - na specjalne życzenie krawędzie mogę zrobić ala Herman Maier....będzie zabawa......

Wieczorem proponuję miłą pogawędkę w Swojskich Klimatach 

Adam, pytanie: nie takie bez sensu jak się wydaje - śnieg swój - czy organizator zapewnia 🙂

pozdrawiam

ps. Może jutro podjadę do Zwardonia - mam imprezę w Górce, ale nie wiem, bo w robocie siedzę i zj...ny jestem. A pogoda też daje w dupę.

• Haha 3

49 minut temu, Marcos73 napisał:

Adam, pytanie: nie takie bez sensu jak się wydaje - śnieg swój - czy organizator zapewnia 🙂

pozdrawiam

ps. Może jutro podjadę do Zwardonia - mam imprezę w Górce, ale nie wiem, bo w robocie siedzę i zj...ny jestem. A pogoda też daje w dupę.

Jeśli swój, to odpowiedzialność organizatora się rozpłynie 

• Like 1

7 godzin temu, Adam ..DUCH napisał:

Generalnie ja sobie planuję w szkole "X" - "wolne na żądanie"  na 11 i 12 marzec - w tym terminie będę do dyspozycji dla użytkowników SF. Nie to że odpoczywam ale muszę albo bym chciał poużerać się z angulacją i separacją, krawędzią i tym podobnymi pierdołami. Będę naciskał na kierownictwo na ustawienie SL - takie...takie coś około 20 tyczek - z rana - tak 9 do góra 11.. W tym czasie do dyspozycji będą dwie pary ołówków męskich i jedna para damskich, (serwisant jak zobaczy krawędzie to się załamie - milusi kolor Atomic ARC),  ponadto GS 1998 r 26 - na specjalne życzenie krawędzie mogę zrobić ala Herman Maier....będzie zabawa......

To już lepiej wytargać z szafy DH 212cm i dłuższe, wrażenia będą niezapomniane 🙂

4 minuty temu, grimson napisał:

95% nie jeździło na narcie powyżej 2m długości, więc atrakcja może być przednia.

Ja się pytam czy Ty jeździłeś, bo Ty poruszyłeś ten temat. Na czym inni jeździli to mnie nie obchodzi bo się nie sadzą tak jak Ty.

Pozdro

• Haha 1

23 hours ago, Adam ..DUCH said:

Challenge accepted! 

Sidewalle podcięte, krawędzie ogolone, ślizgi wyprasowane, a kwatera klepnięta. Całą rodziną zgłaszamy chęć udziału w zabawie! 

Do wypowiedzenia się w temacie nominuję @KrzysiekK 🙂

• Like 1

Teraz, Chertan napisał:

To będziemy z Wami na odległość, duchem. Jedziemy wtedy w Alpy z kilkoma forumowiczami. 

By nie przeszkadzać w terminach, i nie robić już zamieszania - moze 4,5, i lepiej jeszcze 6ty/03 "Spotkanie Odrzuconych" .... 😉 gdzie? na Mosornym?, może Chopok? Szczyrk? dla mnie dowolne miejsce.

Pomimo, że nie nominowana, podrzucam może rozwiązanie problemu terminu. A mianowicie - zamknięcie stoku tego 4 wcale nie musi być katastrofą, bo jakby Ci co od piątku będą się integrować się wyśpią i zdążą wyprowadzić się ze ewentualnego stanu, tudzież zajęcia dowolne w grupach,  a Ci, co przyjadą w sobotę - bez spiny zdążą i żadna ( z wyjątkiem tej piątkowej) atrakcja ich nie minie… Fajnie by było zlecieć się godną miejsca i gospodarza ekipą 😉 Pytanie, czy Adamowi to ewentualnie pasuje

Edytowane przez .Beata.

12 godzin temu, .Beata. napisał:

Pomimo, że nie nominowana, podrzucam może rozwiązanie problemu terminu. A mianowicie - zamknięcie stoku tego 4 wcale nie musi być katastrofą, bo jakby Ci co od piątku będą się integrować się wyśpią i zdążą wyprowadzić się ze ewentualnego stanu, tudzież zajęcia dowolne w grupach,  a Ci, co przyjadą w sobotę - bez spiny zdążą i żadna ( z wyjątkiem tej piątkowej) atrakcja ich nie minie… Fajnie by było zlecieć się godną miejsca i gospodarza ekipą 😉 Pytanie, czy Adamowi to ewentualnie pasuje

Nie róbmy tak proszę. Ja rozumiem że alko, że pogadać, ale mając knajpę na górze, wyciąg do gadania i śnieg do jeżdżenia ....to ta opcja dużo lepsza niż zamknięty stok... 

Ja jestem wstępnie na tak na termin z propozycji @Adam ..DUCH

14 godzin temu, mig napisał:

Spotkanie Odrzuconych" ....

Czyli dla takich "wykluczonych"... a jeśliby jeszcze jakieś termy w okolicy to można by zrobić tradycyjne "topienie marzanny".... marzannę by sie wybrało spośród forumowiczów - co nie Beata?... 🙂

• Haha 1

12 minut temu, Lexi napisał:

Czyli dla takich "wykluczonych"... a jeśliby jeszcze jakieś termy w okolicy to można by zrobić tradycyjne "topienie marzanny".... marzannę by sie wybrało spośród forumowiczów - co nie Beata?... 🙂

Zdecydowanie, szczególnie po propozycji zorganizowania spotkania narciarskiego w dniu zamknięcia stoku .... Pfff

🤣

😂 @Lexi niestety nie nadaję się na Marzannę ( jeśli to miałeś na myśli) - sama się topię, żadna atrakcja, No chyba że…mam słabość do ratowników 😉

@KrzysiekK po pierwsze - stok zamknięty jest tylko do 12-tej (to tylko 3 pierwsze godzinki), po drugie - nie wiem co to za zawody i kto je organizuje, ale biorąc pod uwagę w miarę spontaniczny charakter spotkania - można na tymże spontanie narobić bałaganu i spróbować wpakować się na nie jako kontr-grupa lub przynajmniej kibicować , i po trzecie - ktoś we wcześniejszych postach poddał w wątpliwość wagę śniegu na tym spotkaniu, więc… 

to tylko luźne przemyślenia 

• Like 1