Chertan Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 A w sumie to czytam z łezką, u nas na miniwyjeździe forumowym w Austrii bywało żywiołowo. Szkoda, że się ponakładały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 9 minut temu, Chertan napisał: A w sumie to czytam z łezką, u nas na miniwyjeździe forumowym w Austrii bywało żywiołowo. Szkoda, że się ponakładały. Szkoda, bo przekrój pogodowy był i ekipa jak dzwon. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 11 hours ago, Lexi said: Wszystko przez to że nie zastosowałeś utrwalacza.. w fotografii cz/b był to tiosiarczan sodu jeśli dobrze pamiętam...w narciarstwie to inny związek chemiczny - dostępny powszechniej znacznie.. 🙂 Ajtam ajtam. W czasach kiedy mieszkałem jescze w Rzeszowie to myśmy mieli to: Oryginalne wyłącznie z trójnożnym misiem i produkcji Pektowin Jasło. Tera panie to już takich nie robio. O 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Żeby nie było: nie mam urlopu, nie mogę i lub jestem gdzieś indziej, ustalmy konkretny termin, zapiszmy go w kalendarzu i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 2 godziny temu, .Beata. napisał: Żeby nie było: nie mam urlopu, nie mogę i lub jestem gdzieś indziej, ustalmy konkretny termin, zapiszmy go w kalendarzu i już. Rozwiń bo nie wiem o co chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 21 minutes ago, KrzysiekK said: Rozwiń bo nie wiem o co chodzi Miałeś wrzucić w chmurę, a nie puszczać chmury. Zwyczajem kolegi Stara, dedykuję Ci piosenkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 6 minut temu, SzymQ napisał: Miałeś wrzucić w chmurę, a nie puszczać chmury. Zwyczajem kolegi Stara, dedykuję Ci piosenkę. Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi .. w chmure puszczone, poszedł mail. Pf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 28 minutes ago, KrzysiekK said: Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi .. w chmure puszczone, poszedł mail. Pf Oj Krzyśku co Ty taki rozkojarzony jesteś? 🙂 Beata proponuje ustalenie terminu zawczasu, żeby osoby które chcą wpaść na zlot wiedziały od razu i nie planowały kolidujących wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 2 minuty temu, SzymQ napisał: Oj Krzyśku co Ty taki rozkojarzony jesteś? 🙂 Beata proponuje ustalenie terminu zawczasu, żeby osoby które chcą wpaść na zlot wiedziały od razu i nie planowały kolidujących wyjazdów. No tak właśnie! Już myślałam, że napisałam nie dość zrozumiale… ja też jestem jeszcze jedną nogą na narcie w Zwardoniu 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Idzie wiosna, lato, może jakaś powtórka rowerowo/kajakowo/towarzyska ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 (edytowane) 53 minuty temu, moruniek napisał: Idzie wiosna, lato, może jakaś powtórka rowerowo/kajakowo/towarzyska ? Koledzy, wymiatacie na rowerach że ja to wam mogę koła pompować .... Jak już, to trzeba bardzo przemyśleć ten spot co by wyrównać szanse .... Edytowane 14 Marca 2023 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 58 minut temu, SzymQ napisał: Oj Krzyśku co Ty taki rozkojarzony jesteś? 🙂 Beata proponuje ustalenie terminu zawczasu, żeby osoby które chcą wpaść na zlot wiedziały od razu i nie planowały kolidujących wyjazdów. Eh... Jutro na późno, wieczór wolny mam... Poważnie muszę tłumaczyć dlaczego nie kumam? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 12 godzin temu, Chertan napisał: .............u nas na miniwyjeździe forumowym w Austrii bywało żywiołowo. ....... Nieeee...to u nas spokojnie i bardzo kulturalnie....umówiliśmy sie że na następnym "zlocie" przejdziemy na "ty". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 (edytowane) Cześć Wyjazd imprezowo geologiczny: Czarna lub Biała Nida na jednodniowy spływik - jakieś 15 km np. Czarna na trasie Bizoręda- Mosty Rajdzik rowerowy po obrzeżeniu mezozoicznym Gór Świętokrzyskich - trasa na czuja tak 100-110km fajnej nienerwowej jazdy teren asfalt pół/na pół po niedużych górkach. Baza w ECEG: Europejskie Centrum Edukacji Geologicznej - WITAMY (uw.edu.pl) To rejon gdzie wszyscy mniej więcej będą mieć tyle samo do przejechania a pewnie nie wszyscy byli i znają. Pozdro Edytowane 15 Marca 2023 przez Mitek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 10 godzin temu, moruniek napisał: Idzie wiosna, lato, może jakaś powtórka rowerowo/kajakowo/towarzyska ? Proszzzz…mówisz i masz…. Bardziej towarzyski niż rowerowy i kajakowy, ale dowolność zajęć w grupach. Boże Ciało, tj od środy do sobota/niedziela, baza w okolicach Milicza pod Wrockiem, spływ przez park Krajobrazowy Baryczy - Baryczą do koloru - do wyboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Boże Ciało to niestety Pomorska 500. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 5 minut temu, Mitek napisał: Boże Ciało to niestety Pomorska 500. Pozdro Ten termin jest niestety nieprzestawialny… ale będę trzymać kciuki za Was. Rybelek też będzie walczyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Cześć Tak oczywiście. Jadę z dziewczynami bo jedzie jeszcze nasz przyjaciółka Ania, która w zeszłym roku przejechała Pomorską sama! Mamy już wszystko przyklepane a w zeszłym roku musieliśmy zrezygnować w ostatniej chwili więc teraz już musimy. Świetny pomysł z tą Baryczą bo to piękne rejony a nam zupełnie rowerowo nieznane - no tylko z relacji i wytyczeń Wujota. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 33 minuty temu, Mitek napisał: Świetny pomysł z tą Baryczą Cze Mam nadzieję, że nie chodzi o Barycz w Krakowie 😉, tam raczej to nie jest ładnie. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Mam nadzieję, że nie chodzi o Barycz w Krakowie 😉, tam raczej to nie jest ładnie. pozdrawiam Ale jakie doznania zapachowe.. 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Na tą chwilę Krzysiek i Beata przesłali co mogli (jak film trwający 1 min może Ważyć 1,2G??? - Krzysiek opamiętaj się???🤣). Jeżeli ktoś coś jeszcze ma to dajcie - [email protected].. 25.03 jadę do sanatorium więc coś tam popełnię????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 47 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Na tą chwilę Krzysiek i Beata przesłali co mogli (jak film trwający 1 min może Ważyć 1,2G??? - Krzysiek opamiętaj się???🤣). Jeżeli ktoś coś jeszcze ma to dajcie - [email protected].. 25.03 jadę do sanatorium więc coś tam popełnię????? A widziałeś jaka jakość ? No 🙂 Ciekaw jestem efektu. Odpoczywaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: A widziałeś jaka jakość ? No 🙂 Ciekaw jestem efektu. Odpoczywaj. Ustroń czeka.....cały czas podziwiałem piramidy no i do piramidy jadę......Jedziesz na wycieczkę do Egiptu i widzisz???? basen....ja jadę do ustronia i widzę piramidy......???...kolejny raz Spalena Dolina na zakończenie sezonu poszła pa..pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: ...kolejny raz Spalena Dolina na zakończenie sezonu poszła pa..pa... Nie ma czego żałować, ja przy pięknej pogodzie będąc bez dzieci (dostałem dzień wolnego), postanowiłem tam podjechać. Zobaczywszy korek zawróciłem na Meander. Kilka osób również zawracało. Teraz będą budować niebieska trasę, będzie jeszcze więcej ludzi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Milicz i okolice - bardzo dobra propozycja. Byłem na ślubie brata (jego żona pochodzi z okolic) i się swego czasu dość mocno zdziwiłem. Zawsze omijałem, a to bardzo fajna miejscówka. Świętokrzyskie - również. Mazowieckie - jakby co, to pod koniec sierpnia wprasza się do mnie @Marcos73 więc jakiś grill będzie, trasy rowerowe znam, jeziora też do ogarnięcia, bardziej jednak pod SUP-a. Jakby ktoś chciał się podłączyć ? Serdecznie zapraszam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi