star Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 22 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Sprawozdanie: dzień trzeci Pogoda - dzwon, warunek - dzwon, pewien 11 letni młodzian ustawiony do normalnej jazdy, SL - dzwon (dosłownie), kwaśnica - dzwon, kajakowe opowieści - dzwon, co na kwaterze nie wiem ale Ania z Julką przyszły po Was na narciochy i Ania stwierdziła "dzieci grzeczne były"???? Kochani - bardzo ale to bardzo dziękuję ale nie ma tak kolorowo Muszę 1. Wyrównać śmig do poziomu Mitka 2. Uruchomić kolana w krótkim ciętym do poziomu Marka 3. Faktycznie wyzerować grafik tak abym Wam mógł poświęcić więcej czasu na stoku 4. Przeprosić Igę że kompletnie zepsułem temat - ciężko nadrobić zaufanie ale solennie obiecuję że się postaram Bardzo dziękuję za spotkanie.......było fantastycznie..... Co zrobiłeś Idze. A mówiłem, ze te instruktory to socjopaty;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Melduje że jestem już w domu, a kot Lusiek tak się ocierał z radości, że chce mi nogi połamać... Więcej jak się ogarnę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 3 godziny temu, grimson napisał: Petycja o opisanie fotki, kto gdzie stoi Od lewej Mitek, Marek, Beata, Ela, Rybelek, Krzysiek, Marek, Adam, Iga, Szymek, Aneta ........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 26 minut temu, star napisał: Co zrobiłeś Idze. A mówiłem, ze te instruktory to socjopaty;-) Co było w Zwardoniu zostaje w Zwardoniu...... 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) 59 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Sprawozdanie: dzień trzeci Pogoda - dzwon, warunek - dzwon, pewien 11 letni młodzian ustawiony do normalnej jazdy, SL - dzwon (dosłownie), kwaśnica - dzwon, kajakowe opowieści - dzwon, co na kwaterze nie wiem ale Ania z Julką przyszły po Was na narciochy i Ania stwierdziła "dzieci grzeczne były"???? Kochani - bardzo ale to bardzo dziękuję ale nie ma tak kolorowo Muszę 1. Wyrównać śmig do poziomu Mitka 2. Uruchomić kolana w krótkim ciętym do poziomu Marka 3. Faktycznie wyzerować grafik tak abym Wam mógł poświęcić więcej czasu na stoku 4. Przeprosić Igę że kompletnie zepsułem temat - ciężko nadrobić zaufanie ale solennie obiecuję że się postaram Bardzo dziękuję za spotkanie.......było fantastycznie..... Z mojej strony gratulacje dla inicjatora tak zacnego spotkania @Adam ..DUCH. Fotki, opisy i co najważniejsze miny na zdjęciach udowadniają, ze było warto! Korci mnie żeby na następne spotkanie przynajmniej wbić na 1 dzień. Edytowane 12 Marca 2023 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 2 minuty temu, grimson napisał: Z mojej strony gratulacje dla inicjatora tak zacnego spotkania @Adam ..DUCH. Fotki, opisy i co najważniejsze miny na zdjęciach udowadniają, ze było warto! Korci mnie żeby na następne spotkanie przynajmniej wbić na 1 dzień. Lubudubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 19 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Od lewej Mitek, Marek, Beata, Ela, Rybelek, Krzysiek, Marek, Adam, Iga, Szymek, Aneta ........ Najlepsza czapka - Mitek. Proszę o kontynuacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Teraz, star napisał: Lubudubu. Niech będzie nawet i prezes naszego klubu. Chodzi o to, ze mało kto obecnie wychodzi z jakakolwiek inicjatywa. Tym bardziej na forach, które powoli wymieraja. Wiec tym bardziej czapki z głów, ze udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Teraz, grimson napisał: Niech będzie nawet i prezes naszego klubu. Chodzi o to, ze mało kto obecnie wychodzi z jakakolwiek inicjatywa. Tym bardziej na forach, które powoli wymieraja. Wiec tym bardziej czapki z głów, ze udało się. Myśle podobnie. Oczywiście Mitek tez spiritus... movens i kolejne spotkanie udane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 21 godzin temu, mig napisał: Bawcie się fajnie...ja też sprobuje- szkoda ze beż Was.. Migu, gdzieś Ty chłopie pojechał? Tylko przyjechałem w sobotę naznaczony ręką Boga i rozpętało się piekło, takie śnieżenie turbo. W niedzielę już tak. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Jest mała prośba - zdjęcia które robiliście proszę przesłać w oryginale na adres [email protected]. Zbiorę wszytko do kupy i każdemu prześlę pełny zestaw. W tym momencie nominuję Krzyśka do roli forumowego reportera....🤣 i od siebie dodam że zamiast @KrzysiekK powinno być Krzysiek65???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 18 minut temu, Marcos73 napisał: Migu, gdzieś Ty chłopie pojechał? Tylko przyjechałem w sobotę naznaczony ręką Boga i rozpętało się piekło, takie śnieżenie turbo. W niedzielę już tak. pozdrawiam CałyZwardoń dziś rano zasypało. Droga dojazdowa do pensjonatu pokryła się żywym lodem z posypką śniegową na tyle zakamuflowaną, że nawet Lexi temat musiał organoleptycznie ogarniać ... i ogarnął. Dobrze że nie miał kasku, bo by rozwalił... Padł blady strach na samą myśl o zjeżdżaniu stamtąd. Stromizna zacna. Po wstępnym ogarnięciu górnego parkingu i opracowaniu planu działań dalszych postanowiliśmy zjeżdżać z góry i zaraz skręcać w lewo w drogę poprzeczną, która była płaska i pokryta ,,grzecznym śniegiem,, ... Wielkie dzięki dla Marka, który wytyczył szlak zjeżdżając swoim vw. Marku, już mówiłem... Cojones gigantyczne. Dzięki. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 1 minutę temu, Adam ..DUCH napisał: Jest mała prośba - zdjęcia które robiliście proszę przesłać w oryginale na adres [email protected]. Zbiorę wszytko do kupy i każdemu prześlę pełny zestaw. W tym momencie nominuję Krzyśka do roli forumowego reportera....🤣 i od siebie dodam że zamiast @KrzysiekK powinno być Krzysiek65???? Adam, to może jak osiągnę ten wiek... 🤣 Muszę przemyśleć jak to zrobić. Zdjęcia to pikuś. Ale filmy z GP to potężna masa bajtow. To 60fps i rozdzielczość ile fabryka.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: Adam, to może jak osiągnę ten wiek... 🤣 Muszę przemyśleć jak to zrobić. Zdjęcia to pikuś. Ale filmy z GP to potężna masa bajtow. To 60fps i rozdzielczość ile fabryka.... Krzysiek daj w chmurę...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 21 minut temu, KrzysiekK napisał: CałyZwardoń dziś rano zasypało. Droga dojazdowa do pensjonatu pokryła się żywym lodem z posypką śniegową na tyle zakamuflowaną, że nawet Lexi temat musiał organoleptycznie ogarniać ... i ogarnął. Dobrze że nie miał kasku, bo by rozwalił... Padł blady strach na samą myśl o zjeżdżaniu stamtąd. Stromizna zacna. Po wstępnym ogarnięciu górnego parkingu i opracowaniu planu działań dalszych postanowiliśmy zjeżdżać z góry i zaraz skręcać w lewo w drogę poprzeczną, która była płaska i pokryta ,,grzecznym śniegiem,, ... Wielkie dzięki dla Marka, który wytyczył szlak zjeżdżając swoim vw. Marku, już mówiłem... Cojones gigantyczne. Dzięki. Szczęśliwemu posiadaczowi Golfa dedykuje film... ew drugi poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 14 minut temu, star napisał: Szczęśliwemu posiadaczowi Golfa dedykuje film... ew drugi poniżej No wiesz co... ?! Dla hondziarza nic nie masz ? Jest najkrótszy 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Cześć Dziękujemy wszystkim. Było absolutnie zajebiście. Warunki drugiego dnia były najlepszymi w jakich jeździłem chyba od pięciu lat. Rozmowy...Ludzie...Bajka! Pozdro 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 2 hours ago, star said: Co zrobiłeś Idze. A mówiłem, ze te instruktory to socjopaty;-) Ja tylko powiem o sobie. Adam docenił mój brak dynamiki dość szorstkim komentarzem i udzielił nagany za jazdę na wstecznym. Szczerze mówiąc, aż się zastanawiam czy by może nart na deskę nie zamienić... P. S. Wpadaj koniecznie na kolejną edycję tej imprezy, bo Zwardoń na koniec sezonu jest jak Karowa na koniec Barbórki 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 34 minuty temu, SzymQ napisał: Ja tylko powiem o sobie. Adam docenił mój brak dynamiki dość szorstkim komentarzem i udzielił nagany za jazdę na wstecznym. Szczerze mówiąc, aż się zastanawiam czy by może nart na deskę nie zamienić... P. S. Wpadaj koniecznie na kolejną edycję tej imprezy, bo Zwardoń na koniec sezonu jest jak Karowa na koniec Barbórki 🙂 @star... Chciałem Cię poznać .. szkoda że nie wyszło. Za rok poprosze.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 37 minut temu, Mitek napisał: Cześć Dziękujemy wszystkim. Było absolutnie zajebiście. Warunki drugiego dnia były najlepszymi w jakich jeździłem chyba od pięciu lat. Rozmowy...Ludzie...Bajka! Pozdro Fajnie się Ciebie słucha ... Szczególnie że słuchajac Ciebie coś sobie każdy przypomni, na moment wyłączy ( przeprosi ) Mitka, powie swoje, a Mitek kontynuuje bez zająknięcia swój wątek bez fochów... 🙂 Ewa, pozdrowienia ... Fajna jazda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus82 Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Pięknie się prezentujecie! Kiedyś na tym stoku jeździłem, gdy był na nim wyciąg orczykowy... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 33 minuty temu, SzymQ napisał: Ja tylko powiem o sobie. Adam docenił mój brak dynamiki dość szorstkim komentarzem i udzielił nagany za jazdę na wstecznym. 🙂 Szymek to nie jest tak......jest tak że moim zdaniem i jest to zdanie które tobie powtarzam od całkowitego początku naszych forumowych dyskusji i praktyki na stoku - szerokie pod butem narty zostaw sobie do zabawy...jak chcesz osiągnąć postęp zastąp zabawę na ciężką pracę którą niewątpliwie uprościsz sobie nartami "normalnymi" tu tłumaczenie "nie mam takich butów" przepraszam szorstko będzie - "jakich" - buty do jazdy trasowej są jedne - to mogą być "halbki" sznurowane albo Koflach-y do kolan - ten sprzęt łączy jedno - zapniesz do każdej narty trasowej - każde inne to fanaberia - oferta była prosta od ołówków i pierwotnych carwingów GS do rasowych WC GS, dalej SL z rocznika 2005 do SL współczesnych a po drodze każda inna normalna narta.......Aneta ogarnia temat na komórkach SL....no to jest temat do przemyśleń...?????. Przepraszam że szorstko ale ...tak mi się wydaje że lepszej okazji to "testowania" nie było......a i do tego Sławek na stoku (kolega Marka) który tyłem jeździ lepiej niż 90 proc narciarzy przodem????. Prosiłeś mnie o dynamikę - nic tak dynamiki nie uczy jak prosty SL - ot taka sztuczka Adama...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) A i jeszcze dopowiem - jest bardzo niewiele ( jedna) ewolucji w których nie używa się kijków w kontekście ich wbijania...??? Edytowane 12 Marca 2023 przez Adam ..DUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) 25 minutes ago, Adam ..DUCH said: Szymek to nie jest tak......jest tak że moim zdaniem i jest to zdanie które tobie powtarzam od całkowitego początku naszych forumowych dyskusji i praktyki na stoku - szerokie pod butem narty zostaw sobie do zabawy...jak chcesz osiągnąć postęp zastąp zabawę na ciężką pracę którą niewątpliwie uprościsz sobie nartami "normalnymi" tu tłumaczenie "nie mam takich butów" przepraszam szorstko będzie - "jakich" - buty do jazdy trasowej są jedne - to mogą być "halbki" sznurowane albo Koflach-y do kolan - ten sprzęt łączy jedno - zapniesz do każdej narty trasowej - każde inne to fanaberia - oferta była prosta od ołówków i pierwotnych carwingów GS do rasowych WC GS, dalej SL z rocznika 2005 do SL współczesnych a po drodze każda inna normalna narta.......Aneta ogarnia temat na komórkach SL....no to jest temat do przemyśleń...?????. Przepraszam że szorstko ale ...tak mi się wydaje że lepszej okazji to "testowania" nie było......a i do tego Sławek na stoku (kolega Marka) który tyłem jeździ lepiej niż 90 proc narciarzy przodem????. Prosiłeś mnie o dynamikę - nic tak dynamiki nie uczy jak prosty SL - ot taka sztuczka Adama...... Przyjmuję do wiadomości 🙂 Po rozważeniu wszystkich za i przeciw, zostaję przy wygodnych butach i zabawkowych nartach (przynajmniej na okres wakacyjny) 🙂 Edytowane 12 Marca 2023 przez SzymQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 20 minut temu, SzymQ napisał: Przyjmuję do wiadomości 🙂 Po rozważeniu wszystkich za i przeciw, zostaję przy wygodnych butach i zabawkowych nartach (przynajmniej na okres wakacyjny) 🙂 Cytując kartkę z szkoły "Ja to szanuję....."🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi