grimson Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Godzinę temu, star napisał: Masz ładne kolorowe narty, gustowne pastele, a męskich nie było? Kruca bomba tylko takie pasuja do moich żółtych spodni narciarskich. Niech bieda patrzy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) 4 godziny temu, grimson napisał: Kruca bomba tylko takie pasuja do moich żółtych spodni narciarskich. Niech bieda patrzy: Kolorowy ptak. PS jebać biedę Edytowane 10 Marca 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Dotarłem. Pada. Tyle z nart dzisiaj... 4 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) 21 minut temu, SzymQ napisał: Dotarłem. Pada. Tyle z nart dzisiaj... ja bym poszedł z buta choćby i kilkanaście metrów, choć i ta forma rozrywki wygląda zachęcająco, ile jechałeś z Lasku? Mi pozostaje lektura polecana przez Mitka z pozdrowieniem dla wszystkich w szczególności Beaty Edytowane 10 Marca 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 28 minutes ago, star said: ja bym poszedł z buta choćby i kilkanaście metrów, choć i ta forma rozrywki wygląda zachęcająco, ile jechałeś z Lasku? Mi pozostaje lektura polecana przez Mitka z pozdrowieniem dla wszystkich w szczególności Beaty 4h. Rozrywce się nie poddaję, bo jutro od rana na stok :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Sprawozdanie: dzień pierwszy Uczestnicy dopisali: Beata, Ela, Mitek, Rybelek, Marek, Mateusz, Krzysiek, Szymek z rodziną (dojechał ale na stok nie zdążył). Pogoda do popołudnia słoneczna, śnieg ciężki marcowy. Troszkę porad jakieś tam mini szkolenia, słowem bardzo fajny dzień narciarski....Po południu pompa z nieba spowodowała przed wczesne apre ski w którym z przyczyn zawodowych uczestniczyć nie mogłem ale obserwowałem z zazdrością. Jutro łuki płużne na ocenę......... aaaaaaaaa.....zapomniałem Mitek uraczył mnie mega prezentem.....korki wybija....powoli dobijam do 200 cm - zostało jeszcze 2 cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Bawcie się dobrze... buuuu ;-(( ☺️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Miłej zabawy, właśnie wracam z pacy. Jedni muszą pracować by odpoczywać mogli inni 😉. Wypijcie za moje zdrowie 🍺. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 minut temu, moruniek napisał: Miłej zabawy, właśnie wracam z pacy. Jedni muszą pracować by odpoczywać mogli inni 😉. Wypijcie za moje zdrowie 🍺. Browar Namysłów to dobry browar- na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 8 minut temu, moruniek napisał: Miłej zabawy, właśnie wracam z pacy. Jedni muszą pracować by odpoczywać mogli inni 😉. Wypijcie za moje zdrowie 🍺. Masz to u mnie jak w banku........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) Lista toastów za zdrowie: 1. Moruniek 2. Grimson ale tylko Namysłów 3. Mig (Michał - szkoda że Cię nie ma...) 4. Star - bym zapomniał - przepraszam.... 5. Paweł....wiesz że zawsze miejsce się u mnie dla Ciebie znajdzie - nawet Iwona pytała czy będziesz?? 6.??????? Edytowane 10 Marca 2023 przez Adam ..DUCH 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Lista toastów za zdrowie: 1. Moruniek 2. Grimson ale tylko Namysłów 3. Mig (Michał - szkoda że Cię nie ma...) 4. ?????? Pięknie śmigam prawie codziennie koło miasta Namysłów, jadąc do i z pracy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 8 minut temu, grimson napisał: Pięknie śmigam prawie codziennie koło miasta Namysłów, jadąc do i z pracy: No to wychodzi 4 h w jedną stronę + 1h jazdy na nartach "znaczy w robocie" + 4h w drugą stronę to się Panie Kolego prawie w "dniówce" mieścisz....moim zdaniem masz "bardzo dobre połączenie" - góra 22.50 jesteś z powrotem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 13 minut temu, Adam ..DUCH napisał: No to wychodzi 4 h w jedną stronę + 1h jazdy na nartach "znaczy w robocie" + 4h w drugą stronę to się Panie Kolego prawie w "dniówce" mieścisz....moim zdaniem masz "bardzo dobre połączenie" - góra 22.50 jesteś z powrotem...... O 23 wracałem na nocleg do Legnicy po nocnych jazdach na CG, jak jeszcze tam pracowałem. Połączenie idealne: 470km autem, z tym z domu do pracy 172km z samego rana, na stok i z powrotem to dodatkowe 149kmx2. Na stoku 4 godz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 8 godzin temu, Chertan napisał: Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. Pozdrowienia dla Jara i ekipy... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 8 godzin temu, Chertan napisał: Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. Pozdro - dziś 109 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 W Zwardon Ski ruch na stoku już jest, tyczki rozstawione. Forumowicze już na nogach? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 8 godzin temu, Chertan napisał: Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. Zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 13 minut temu, grimson napisał: W Zwardon Ski ruch na stoku już jest, tyczki rozstawione. Forumowicze już na nogach? To chyba dla dzieciaków te tyczki czy na jakieś zawody ale nie sf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Teraz, star napisał: To chyba dla dzieciaków te tyczki czy na jakieś zawody ale nie sf @Adam ..DUCHwspominal, ze lokalne Nadleśnictwo organizuje event na tyczkach. Na fotce widać po lewej stronie na dole właśnie ich zadaszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Będą robić wodzenie niedźwiedzia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Na wczorajsze toasty się nie załapałem, ale może dzisiaj ktoś coś wypije. W Poznaniu deszcze ze śniegiem, piękna marcowa pogoda. Bawcie się dobrze i bez kontuzji. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 24 minuty temu, brachol napisał: Na wczorajsze toasty się nie załapałem, ale może dzisiaj ktoś coś wypije. W Poznaniu deszcze ze śniegiem, piękna marcowa pogoda. Bawcie się dobrze i bez kontuzji. Dzisiaj pewnie będzie powtórka z integracji, więc jest szansa na toasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 9 minut temu, grimson napisał: Dzisiaj pewnie będzie powtórka z integracji, więc jest szansa na toasty. Na razie zadymka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi