grimson Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 27 minut temu, .Beata. napisał: Moi drodzy, za tunelem w Milówce jest inny wymiar, wszelkie prognozy nie mają zastosowania. Kto się integruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 20 minut temu, .Beata. napisał: Moi drodzy, za tunelem w Milówce jest inny wymiar, wszelkie prognozy nie mają zastosowania. Cześć Czyli Barbados??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Przyda się na rano.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Ten wątek zaczyna wzbudzać moje przerażenie ..... 😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 1 hour ago, .Beata. said: Moi drodzy, za tunelem w Milówce jest inny wymiar, wszelkie prognozy nie mają zastosowania. No przy tak suto zastawionym stole to faktycznie śnieg nie będzie potrzebny 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 42 minuty temu, mig napisał: Przyda się na rano.... Cześć Dla mnie hardkor Michał ale Rybelek zatwierdził. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 37 minut temu, KrzysiekK napisał: Ten wątek zaczyna wzbudzać moje przerażenie ..... 😱 Cześć Czyli nie przeraża Cię już prognoza - a to pozytyw. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 42 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Dla mnie hardkor Michał ale Rybelek zatwierdził. Pozdro Kobiety po tym 8 marcia nabywają jakąś niezwykłą moc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) Cześć My nie obchodzimy takich idiotycznych świąt. Po prostu tacy jesteśmy. Zastanów się, święto bo masz 175cm wzrostu, albo święto bo masz siostrę. Kojarzy się komuną i świętem hutnika itd. ale (nie znam historii tego święta a nie chce mi się szukać) na milę pachnie to odwiecznym pomiataniem kobiet podszytym religijnymi podtekstami i chęcią stworzenia iluzji: O zróbmy im święto, niech raz w roku coś maja i pyski zamkną. Tak jakby zrobić święto krów - raz na rok nie będzie uboju. Szacunek i uwielbienie jest aktualne cały rok i dla każdego. Tak jak z Walentynkami... Nie dajmy z siebie robić debili. Pozdro Pozdro Edytowane 10 Marca 2023 przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Dzień dobry… 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 34 minuty temu, .Beata. napisał: Dzień dobry… Gdzie jest śnieg?! U mnie na Mazowszu biało, bo w nocy znowu poprószyło, a ja leczę przeziebienie zamiast od wczoraj śmigać na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 43 minuty temu, kordiankw napisał: Gdzie jest śnieg?! U mnie na Mazowszu biało, bo w nocy znowu poprószyło, a ja leczę przeziebienie zamiast od wczoraj śmigać na nartach. Ja dopiero co wyleczyłem. Lodz odmeldowuje sie. Tez biało. Wczoraj wieczorem bajkowy spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, .Beata. napisał: Dzień dobry… Czyli że buty i plecak trza brać ...raczki chyba tylko dla picu.. ps.... to Ty nie na stoku.. 🙂 Edytowane 10 Marca 2023 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 12 godzin temu, .Beata. napisał: Moi drodzy, za tunelem w Milówce jest inny wymiar, wszelkie prognozy nie mają zastosowania. Beatko My na to mówimy „Narnia”. Faktycznie za tunelem wkracza się do innego świata. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 A w Zwardoniu leje ...... 🙂 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 28 minut temu, Marcos73 napisał: A w Zwardoniu leje ...... 🙂 snieg nabiera kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 A ja się zastanawiam po co te dzieciaczki mają te żółte kamizelki odblaskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 9 minut temu, grimson napisał: snieg nabiera kolorów. Nie jest źle - sam też jeździłeś po piasku 🙂, pamiętam nawet zdjęcie. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: A w Zwardoniu leje ...... 🙂 Piękne wiosenne nartowanie. Zazdroszczę. Pozdrawiam. Udanej zabawy życzę. Tunel do Narni. Edytowane 10 Marca 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 39 minut temu, Marcos73 napisał: Nie jest źle - sam też jeździłeś po piasku 🙂, pamiętam nawet zdjęcie. pozdrawiam Mówisz - masz, narty zniknęły w piachu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 2 minuty temu, grimson napisał: Mówisz - masz, narty zniknęły w piachu: Cze Ale to nie to - toż to cukier, było takie - narty na stojaku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 16 minut temu, star napisał: Piękne wiosenne nartowanie. Zazdroszczę. Pozdrawiam. Udanej zabawy życzę. Tunel do Narni. Aż tak to chyba nie będzie. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 18 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Ale to nie to - toż to cukier, było takie - narty na stojaku. pozdrawiam Et voila! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 55 minut temu, grimson napisał: Et voila! Masz ładne kolorowe narty, gustowne pastele, a męskich nie było? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 @Adam ..DUCH brać szutrówki, ale ładne są - amerykanskie, nawet dam Ci się kolnąć jak będziesz chciał, nawet wszystkim dam tylko nie Beacie, bo nie będzie chciała oddać 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi