mig Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 11 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Ustroń czeka.....cały czas podziwiałem piramidy no i do piramidy jadę......Jedziesz na wycieczkę do Egiptu i widzisz???? basen....ja jadę do ustronia i widzę piramidy......???...kolejny raz Spalena Dolina na zakończenie sezonu poszła pa..pa... Weź narty...Swego czasu jeździłem z Goczalkowic do Szczyrku... kwiecień był... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Jest ktoś już na CG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 21 minut temu, KrzysiekK napisał: Jest ktoś już na CG? Ja się melduje na CG: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 16 minut temu, grimson napisał: Ja się melduje na CG: A jesteś tam może z Mitkiem ? Masz z Nim kontakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 21 minut temu, KrzysiekK napisał: A jesteś tam może z Mitkiem ? Masz z Nim kontakt ? Są dwie CG: jedna koło Kłodzka, gdzie teraz jestem z familia na nartach weekendowych. Oraz CG niedaleko Zakopanego- tam buszuje Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Czarny Gron w Rzykach to nie Czarna Góra ani ta koło Stronia Śląskiego ani Czarna Góra-Koziniec. A Mitek jest w Czarnym Groniu. Czasami lepiej milczeć 😄 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky_luke Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 11 minut temu, grimson napisał: .. CG niedaleko Zakopanego... 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Chodzi mi o Mitka w Czarnym Groniu... No ok, wsiąkł. A sprawę mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 12 minut temu, lucky_luke napisał: 🤔 Et voila, tutaj trasa z jednej CG na druga CG. Jakby nie patrzeć, ta druga jest koło Zakopca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 15 minut temu, kordiankw napisał: Czarny Gron w Rzykach to nie Czarna Góra ani ta koło Stronia Śląskiego ani Czarna Góra-Koziniec. A Mitek jest w Czarnym Groniu. Czasami lepiej milczeć 😄 . To są w takim razie trzy CG😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, grimson napisał: To są w takim razie trzy CG😁 Dupa dupa dupa jak mawia filozof narodowy Ferdynand K , wystarczy w internetach poczytać że istnieje coś innego jak Czarna Góra 😂 Mitek pisze o tym kilka miesięcy ,trzeba być kompletnym kretynem żeby tak dać dupy jednym wpisem 🤣Świat nie kończy się na czarnej górze przynajmniej niektórym... Edytowane 17 Marca 2023 przez Mikoski 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 5 godzin temu, Mikoski napisał: Dupa dupa dupa jak mawia filozof narodowy Ferdynand K , wystarczy w internetach poczytać że istnieje coś innego jak Czarna Góra 😂 Mitek pisze o tym kilka miesięcy ,trzeba być kompletnym kretynem żeby tak dać dupy jednym wpisem 🤣Świat nie kończy się na czarnej górze przynajmniej niektórym... Naucz się j.polskiego amebo. Zaczelo się od skrótu CG, z czego są dwa ośrodki o tej nazwie w PL. Do tego doszedl trzeci skrot CG od Czarny Gron. Bez pozdrowienia debilu. Naprawdę masz z tego radość? Żal dupe ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Jprd Panowie ..... A ja chciałem tylko karnety na Grupę Pingwina opylić... Eh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Na rozluźnienie atmosfery: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 PIT-stop i cd w wątku o CG, ja na gorze po prawej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 8 godzin temu, KrzysiekK napisał: Chodzi mi o Mitka w Czarnym Groniu... No ok, wsiąkł. A sprawę mam ... https://www.skiforum.pl/topic/62564-miting-czarny-gron-032023/?tab=comments#comment-711093 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 14 godzin temu, grimson napisał: To są w takim razie trzy CG😁 Wychodzi na to, że Google wszystkiego nie wie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi