Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Cześć Ja rezerwuję jutro w Zgodzie pokój dwuosobowy bo na razie tylko we dwójkę ale może się zmienić bo Amelka właśnie wraca regionalnych w Białce i może będzie chciała jechać. Damy radę. Bez jedzenia bo my rano w ogóle nie jemy a później się coś zarzeźbi na wyciągu. Pozdro Edytowane 26 Lutego 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Cześć Aha, jakieś zawody są - nie jadę. Pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) @.Beata. dla mnie 1 jednoosobowy, albo z kimś. Z jedzeniem. PT/SB i SB/ND. Dzięki. Edytowane 26 Lutego 2023 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Aha, jakieś zawody są - nie jadę. Pozdro Cześć No co się dziwisz. Jedziesz, płacisz za paliwo, za kwaterę, za karnet a tu połowa stoku zajęta. Po prostu skandal. Ja płacę i wymagam, a czy stok, ta druga polowa zapewni mi komfort taki jak na całej szerokości??? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 39 minut temu, Mitek napisał: Cześć No co się dziwisz. Jedziesz, płacisz za paliwo, za kwaterę, za karnet a tu połowa stoku zajęta. Po prostu skandal. Ja płacę i wymagam, a czy stok, ta druga polowa zapewni mi komfort taki jak na całej szerokości??? Pozdro Na Zwardoniu wtedy są zawody? Miały być tyczki tylko dla nas .... Z rana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 24 minuty temu, KrzysiekK napisał: Na Zwardoniu wtedy są zawody? Miały być tyczki tylko dla nas .... Z rana Cześć A po co mi tyczki jak nie umiem na nich jeździć?? Lepsze jest wrogiem dobrego. Jeszcze każą sobie dopłacić za tyczki po których nie chcę jeździć... Mówię Ci to skandal. I tak jest wszędzie. Jeszcze śnieg ma padać... Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Dla tych, co spinać nie umią 😉 662 864 141 Pani Ania Edytowane 1 Marca 2023 przez .Beata. błąd! 😳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: @.Beata. dla mnie 1 jednoosobowy, albo z kimś. Z jedzeniem. PT/SB i SB/ND. Dzięki. Ja podobnie.... (bez jedzenia.... odchudzam sie - choć ciężko 3 dni wytrzymać) 😉 Edytowane 26 Lutego 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 57 minut temu, Mitek napisał: Jeszcze każą sobie dopłacić za tyczki po których nie chcę jeździć... Proponuje żeby każdy przywiózł swoją tyczkę.... taniej będzie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Proponuje żeby każdy przywiózł swoją tyczkę.... taniej będzie 🙂 Alternatywnie możecie powbijać swoje kijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć A po co mi tyczki jak nie umiem na nich jeździć?? Lepsze jest wrogiem dobrego. Jeszcze każą sobie dopłacić za tyczki po których nie chcę jeździć... Mówię Ci to skandal. I tak jest wszędzie. Jeszcze śnieg ma padać... Pozdro Mitku, Adam mówił że załatwi tyczki nam, i kto będzie chciał to może sobie jezdzic. Natomiast te zawody Leśnikow to mnie zaskoczyły i też bym nie chciał... Może poczekajmy aż się Adam odezwie. @.Beata.Pani Ania z kolei mówiła że Ty ogarniasz i do Ciebie zgłaszać 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 5 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Aha, jakieś zawody są - nie jadę. Pozdro No i wykrakałeś....kra...kra. Niestety nie jestem w stanie nad wszystkim zapanować. 11.03.2023r stok został zarezerwowany do godz. 11. przez Lasy Państwowe w celu organizacji zawodów, więc oficjalnie z naciskiem na oficjalnie do 11 "cywile" wstępu nie mają. "Leśnicy" zwyczajowo idą na pełnym wypasie - tak więc kuchnia polowa, namioty i oczywiście 2 przejazdy GS - ustalę czy w ramach opłaty startowej (temat nie zależny ode mnie) można wystartować. @Mitek wie że zawody nie przeszkadzają a myślę że realne zestawienie z czasem i skrętem wymuszonym nieco może do parteru sprowadzić......... Do tego w tym terminie wbija się na szybko organizowany kurs PI - zacisk jest i to całkiem fajny ot taki narciarski.... W związku z zaistniałą sytuacją jutro gadam z szefem o możliwości zdecydowanie większej zniżce na karnety oraz dogadam temat SL-a na niedzielę z rana.....tu nie ukrywam że osoby zainteresowane wierceniem musiały by wstać nieco wcześniej. PS SL w rozstawie ok 10 m w linii spadku stoku (płytki) z jednym przelotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Cześć Nie było zamiarem aby moje wygłupy tak się zakończyły. 😉 Jak pamiętam to są fajnie zrobione zawody i miło będzie koło nich znowu być. Im chyba organizuje to ktoś z zewnątrz, z tego co pamiętam. Ja chętnie pomogę w zwijaniu a jak da redę przejechać to tylko wartość dodana. Adaś ja nawet nie muszę jeździć, tym bardziej, że nie do końca będę mógł... Pozdro Edytowane 26 Lutego 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus82 Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: PS SL w rozstawie ok 10 m w linii spadku stoku (płytki) z jednym przelotem Z markerami 2 m od tyczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) 12 minut temu, Plus82 napisał: Z markerami 2 m od tyczki. Biorąc pod uwagę ostatnie zawody "beskidzkie nadzieje" w krosie (kombi racing)to te 2 metry to o 1 metr za późno - stary bajka - jak te dzieciaki pomykały w NW między sekcjami.....bajka......schemat ruchowy wypracowany przez trenerów do perfekcji. Edytowane 26 Lutego 2023 przez Adam ..DUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: No i wykrakałeś....kra...kra. Niestety nie jestem w stanie nad wszystkim zapanować. 11.03.2023r stok został zarezerwowany do godz. 11. przez Lasy Państwowe w celu organizacji zawodów, więc oficjalnie z naciskiem na oficjalnie do 11 "cywile" wstępu nie mają. "Leśnicy" zwyczajowo idą na pełnym wypasie - tak więc kuchnia polowa, namioty i oczywiście 2 przejazdy GS - ustalę czy w ramach opłaty startowej (temat nie zależny ode mnie) można wystartować. @Mitek wie że zawody nie przeszkadzają a myślę że realne zestawienie z czasem i skrętem wymuszonym nieco może do parteru sprowadzić......... Do tego w tym terminie wbija się na szybko organizowany kurs PI - zacisk jest i to całkiem fajny ot taki narciarski.... W związku z zaistniałą sytuacją jutro gadam z szefem o możliwości zdecydowanie większej zniżce na karnety oraz dogadam temat SL-a na niedzielę z rana.....tu nie ukrywam że osoby zainteresowane wierceniem musiały by wstać nieco wcześniej. PS SL w rozstawie ok 10 m w linii spadku stoku (płytki) z jednym przelotem Cześć Taki SL nie spełnia przepisów FIS. Ja uważam, że trzeba ustawić pełen SL, tylko wcześniej zadbaj, żeby zlali stok wodą jak w Courchevel na GSie. Fajna byłaby jazda.... na dupie. 😉 Pozdro PS Właśnie odebrałem Amelkę z pociągu zdała PI techniczny 34,5/40 więc chyba nieźle. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 39 minut temu, Mitek napisał: Cześć Taki SL nie spełnia przepisów FIS. Ja uważam, że trzeba ustawić pełen SL, tylko wcześniej zadbaj, żeby zlali stok wodą jak w Courchevel na GSie. Fajna byłaby jazda.... na dupie. 😉 Pozdro PS Właśnie odebrałem Amelkę z pociągu zdała PI techniczny 34,5/40 więc chyba nieźle. Gratulacje dla Amelki! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Cześć Dzięki w imieniu Amelki tym bardziej, że w tym roku była przed obozem na nartach dokładnie 2h (dwie godziny). Ale do Zwardonia jak na razie jechać nie chce - ale wiesz - młoda to głupia po prostu. Beata czy Ty to koordynujesz czy mam rezerwować sam np. powołując się na Ciebie (bo ja już wysłałem maila - parę razy już tam spałem) czy po prostu rezerwować samemu? My będziemy w piątek raczej wcześnie - w sensie chcemy jeszcze złapać dzienne jazdy... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Mitek, skoro wysłałeś tam maila to dokończ rezerwację, możesz o mnie wspomnieć, żeby Pani Ania wiedziała o jaką akcję chodzi. Będziesz z Rybelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Cześć OK. Jak się odezwie to napiszę że jesteśmy razem i żeby zaopatrzyła bar... 😉 Tak Rybelek też chce jechać bo my w tym sezonie postawiliśmy narty wszystkim dzieciom a sami zerówka. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 @KrzysiekK i @Lexi będziecie współ… w jednym pokoju? ze śniadaniami…dla Krzyśka? (chyba będziesz jedyny na tych śniadaniach) Ktoś jeszcze chętny? @moruniek Krzyś a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 42 minuty temu, .Beata. napisał: @KrzysiekK i @Lexi będziecie współ… w jednym pokoju? ze śniadaniami…dla Krzyśka? (chyba będziesz jedyny na tych śniadaniach) Ktoś jeszcze chętny? @moruniek Krzyś a Ty? Cześć A Krakusy, a Gabrik - mogę go nawet zabrać. No chyba, że Krzyśka Moruńka będę wiózł... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Dzięki w imieniu Amelki tym bardziej, że w tym roku była przed obozem na nartach dokładnie 2h (dwie godziny). Ale do Zwardonia jak na razie jechać nie chce - ale wiesz - młoda to głupia po prostu. Beata czy Ty to koordynujesz czy mam rezerwować sam np. powołując się na Ciebie (bo ja już wysłałem maila - parę razy już tam spałem) czy po prostu rezerwować samemu? My będziemy w piątek raczej wcześnie - w sensie chcemy jeszcze złapać dzienne jazdy... Pozdro Mitek, pogubiłem się. Chcesz rezerwować u Beaty w Zwardoniu a jednocześnie piszesz że do Zwardonia nie jedziesz. Dobra, zatrybiłem. Amelki nie będzie. Edytowane 26 Lutego 2023 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Cześć Wybaczcie ale nagrałem sobie (nie mogłem oglądać) - konkurs skoków mieszanych. Wspaniałe zawody!!! POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 10 godzin temu, .Beata. napisał: @KrzysiekK i @Lexi będziecie współ… w jednym pokoju? ze śniadaniami…dla Krzyśka? (chyba będziesz jedyny na tych śniadaniach) Ktoś jeszcze chętny? @moruniek Krzyś a Ty? Z ludzi z forum z przyjemnością znam @Adam ..DUCH, @Mitek i @moruniek. Chętnie poznam nowe osoby. Jeśli nikt nie je śniadań, to nie ma sensu bym jadł w pensjonacie ja. Zje się na stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi