Marcos73 Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: razem będziemy w Swoijskich, a potem sie każdy rozjedzie do swojego noclegu. Krzysiu, skąd Ty jesteś? Przecież to utopia 🙂, chyba że konno, bo koń zawsze trafi do domu. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) Toż o tym pisałam… Edytowane 21 Lutego 2023 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Oj dobra dobra... Ja to celuje bardziej w luźne warsztaty narciarskie a pozostałe aspekty przy okazji ... 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Oj dobra dobra... Ja to celuje bardziej w luźne warsztaty narciarskie a pozostałe aspekty przy okazji ... 🤣 Już byś tyle nie męczył Adama. Wyraźnie napisał że bierze wolne na żadanie.... ;-)). A strategia "luźnych warsztatów " jest właśnie omawiana. Serce boli, bo będę 1000km dalej.... Edytowane 21 Lutego 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 2 godziny temu, mig napisał: Już byś tyle nie męczył Adama. Wyraźnie napisał że bierze wolne na rzadanie.... ;-)). A strategia "luźnych warsztatów " jest właśnie omawiana. Serce boli, bo będę 1000km dalej.... Michale, wydaje mi się jednak, że na żądanie 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) Siadł i wstydził się... Edytowane 21 Lutego 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Czy nie powinniśmy podsumować kto w ogóle realnie się wybiera? Ja będę. Jak rozumiem będą też @.Beata. @KrzysiekK i @Mitek. @mig i @Chertan nie dadzą rady. Zakładam, że @Marcos73 i @Mikoski też nie mogą :(. A jak @moruniek, @Lexi? Jeśli kogoś nie wymieniłem, a się wybiera to też poprosimy o informację. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) 12 minut temu, SzymQ napisał: Czy nie powinniśmy podsumować kto w ogóle realnie się wybiera? Ja będę. Jak rozumiem będą też @.Beata. @KrzysiekK i @Mitek. @mig i @Chertan nie dadzą rady. Zakładam, że @Marcos73 i @Mikoski też nie mogą :(. A jak @moruniek, @Lexi? Jeśli kogoś nie wymieniłem, a się wybiera to też poprosimy o informację. W tym terminie ja i Chertan będziemy na alpejskim ski safari w dużych i zatłoczonych ośrodkach 😉 w następny weekend planuję być na Czarnym Groniu. Edytowane 21 Lutego 2023 przez Mikoski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 17 minut temu, SzymQ napisał: Czy nie powinniśmy podsumować kto w ogóle realnie się wybiera? Ja będę. Jak rozumiem będą też @.Beata. @KrzysiekK i @Mitek. @mig i @Chertan nie dadzą rady. Zakładam, że @Marcos73 i @Mikoski też nie mogą :(. A jak @moruniek, @Lexi? Jeśli kogoś nie wymieniłem, a się wybiera to też poprosimy o informację. @nikon255... A co z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 9 godzin temu, SzymQ napisał: Czy nie powinniśmy podsumować kto w ogóle realnie się wybiera? Ja będę. Jak rozumiem będą też @.Beata. @KrzysiekK i @Mitek. @mig i @Chertan nie dadzą rady. Zakładam, że @Marcos73 i @Mikoski też nie mogą :(. A jak @moruniek, @Lexi? Jeśli kogoś nie wymieniłem, a się wybiera to też poprosimy o informację. Cze Ja nie wiem czy dam radę na 2 dni, mam masę roboty. W jakiś dzień wpadnę, ale nie wiem czy sobota czy niedziela. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 9 godzin temu, SzymQ napisał: Czy nie powinniśmy podsumować kto w ogóle realnie się wybiera? Ja będę. Jak rozumiem będą też @.Beata. @KrzysiekK i @Mitek. @mig i @Chertan nie dadzą rady. Zakładam, że @Marcos73 i @Mikoski też nie mogą :(. A jak @moruniek, @Lexi? Jeśli kogoś nie wymieniłem, a się wybiera to też poprosimy o informację. W moim wypadku to zbyt odległy termin żeby powiedzieć cokolwiek na 100%... W każdym razie wybieram się... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamyilLoset Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 To naprawdę świetna sprawa! Szkoda, że moja praca nie pozwala mi wyjść z biura na dłużej niż jeden dzień, a nie mogę powiedzieć, że stać mnie na taki urlop. Od dawna myślę o tym, żeby zrobić kurs https://goit.global/pl/course/, zmienić dziedzinę pracy i móc pracować z każdego miejsca na świecie z własnym grafikiem. Mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 11 godzin temu, KrzysiekK napisał: @nikon255... A co z Tobą? Ciezko Panie 😞 w ogóle ciezko gdzies sie wybrac. Dzieciaczki musza troche podrosnąć 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Godzinę temu, nikon255 napisał: Ciezko Panie 😞 w ogóle ciezko gdzies sie wybrac. Dzieciaczki musza troche podrosnąć 🙂 Znam temat. U mnie w pracy nie można człowieka na narty wyciągnąć. Wszyscy karmiący 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: Znam temat. U mnie w pracy nie można człowieka na narty wyciągnąć. Wszyscy karmiący 😄 No to się bierze te dzieci i karmiących i jedzie. Jakoś się pogodzić da, a że nie jest to lekkie to już inna sprawa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 2 minuty temu, Chertan napisał: No to się bierze te dzieci i karmiących i jedzie. Jakoś się pogodzić da, a że nie jest to lekkie to już inna sprawa. Ma się rozumieć ! Sam się zastanawiam czy na zlot jednak nie wziąć Natki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Znam temat. U mnie w pracy nie można człowieka na narty wyciągnąć. Wszyscy karmiący 😄 Jakbyś mieszkał w Poznaniu to mnie byś wyciągnął... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 22 godziny temu, brachol napisał: Jakbyś mieszkał w Poznaniu to mnie byś wyciągnął... No Krzyśkiem nie jestem, wyciągać na siłę też nie będę, lecz jeśli chcesz, to nie widzę problemu - miejsce w aucie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 1 godzinę temu, .Beata. napisał: No Krzyśkiem nie jestem, wyciągać na siłę też nie będę, lecz jeśli chcesz, to nie widzę problemu - miejsce w aucie jest Na ten akurat weekend to raczej nie będę mógł jechać tzn muszę raczej być w Poznaniu w niedzielę, ale zobaczymy jak się sprawy ułożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Koledzy, koleżanki, piszcie proszę jakie macie plany noclegowe na spot w Zwardoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 (edytowane) W swojskich nie ma wolnych noclegów, pani Ania w Zgodzie może mieć wolne spanie( jej syn chce coś zorganizować w tym czasie) i ewentualnie prosi o ilość osób, formułę noclegu (śniadanie, obiad, obiadokolacja) i terminy - jak najszybciej Edytowane 25 Lutego 2023 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: W swojskich nie ma wolnych noclegów, pani Ania w Zgodzie może mieć wolne spanie( jej syn chce coś zorganizować w tym czasie) i ewentualnie prosi o ilość osób, formułę noclegu (śniadanie, obiad, obiadokolacja) i terminy - jak najszybciej No to by działać. Dla mnie jak wiecie wydarzeniem jest wyprawa kolejka na Kasprowy ( vide kiedyś mój opis i komentarze że to nie Tybet 🤣 ) więc ja się do spinania nie nadaje ... Wiesz może @.Beata. jakie tam są te noclegi? Iluosobowe pokoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 @KrzysiekK Krzysiu, to się nie spinaj, choć nie za bardzo kumam o co biega z tą spiną 🙃 Nie znam wszystkich pokoi. Jest wystarczająco, ciepło, czysto, smacznie i prze-sympatycznie, aneks kuchenny na pięterku. Jest też domek, zdaje się 10 os. https://www.zgoda-zwardon.pl W każdym razie, najprawdopodobniej będę od czwartku… czy w Zgodzie? - zależy od Was, bliżej do stoku będę miała z Halki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 8 godzin temu, .Beata. napisał: @KrzysiekK Krzysiu, to się nie spinaj, choć nie za bardzo kumam o co biega z tą spiną 🙃 Nie znam wszystkich pokoi. Jest wystarczająco, ciepło, czysto, smacznie i prze-sympatycznie, aneks kuchenny na pięterku. Jest też domek, zdaje się 10 os. https://www.zgoda-zwardon.pl W każdym razie, najprawdopodobniej będę od czwartku… czy w Zgodzie? - zależy od Was, bliżej do stoku będę miała z Halki. Hm... ,,Spinanie w całość,, 😉 Myślałem o tym, że będąc wszyscy w jednym pensjonacie asper ski można uprawiać w sposób komfortowy, następnie poczłapać do pokoju na zasłużony........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 proszzzz… tak wygląda sytuacja w Zgodzie a tak na stoku z rana decydujcie się na coś ludzie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi