Marcos73 Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 29 minut temu, Lexi napisał: Jak będziesz pewnie sie zjawie ale raczej nie w weekend... choć na butach bywam tam i w niedziele czasem :).... Ty, tylko kompotu nie pij, bo go ostatnio mocno odchorowałeś 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Cześć Ja pewnie jeździć normalnie jeszcze nie będę mógł ale spróbuję się pojawić... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Generalnie ja sobie planuję w szkole "X" - "wolne na żądanie" na 11 i 12 marzec - w tym terminie będę do dyspozycji dla użytkowników SF. Nie to że odpoczywam ale muszę albo bym chciał poużerać się z angulacją i separacją, krawędzią i tym podobnymi pierdołami. Będę naciskał na kierownictwo na ustawienie SL - takie...takie coś około 20 tyczek - z rana - tak 9 do góra 11.. W tym czasie do dyspozycji będą dwie pary ołówków męskich i jedna para damskich, (serwisant jak zobaczy krawędzie to się załamie - milusi kolor Atomic ARC), ponadto GS 1998 r 26 - na specjalne życzenie krawędzie mogę zrobić ala Herman Maier....będzie zabawa...... Wieczorem proponuję miłą pogawędkę w Swojskich Klimatach Adam, pytanie: nie takie bez sensu jak się wydaje - śnieg swój - czy organizator zapewnia 🙂 pozdrawiam ps. Może jutro podjadę do Zwardonia - mam imprezę w Górce, ale nie wiem, bo w robocie siedzę i zj...ny jestem. A pogoda też daje w dupę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 49 minut temu, Marcos73 napisał: Adam, pytanie: nie takie bez sensu jak się wydaje - śnieg swój - czy organizator zapewnia 🙂 pozdrawiam ps. Może jutro podjadę do Zwardonia - mam imprezę w Górce, ale nie wiem, bo w robocie siedzę i zj...ny jestem. A pogoda też daje w dupę. Jeśli swój, to odpowiedzialność organizatora się rozpłynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 7 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Generalnie ja sobie planuję w szkole "X" - "wolne na żądanie" na 11 i 12 marzec - w tym terminie będę do dyspozycji dla użytkowników SF. Nie to że odpoczywam ale muszę albo bym chciał poużerać się z angulacją i separacją, krawędzią i tym podobnymi pierdołami. Będę naciskał na kierownictwo na ustawienie SL - takie...takie coś około 20 tyczek - z rana - tak 9 do góra 11.. W tym czasie do dyspozycji będą dwie pary ołówków męskich i jedna para damskich, (serwisant jak zobaczy krawędzie to się załamie - milusi kolor Atomic ARC), ponadto GS 1998 r 26 - na specjalne życzenie krawędzie mogę zrobić ala Herman Maier....będzie zabawa...... Wieczorem proponuję miłą pogawędkę w Swojskich Klimatach To już lepiej wytargać z szafy DH 212cm i dłuższe, wrażenia będą niezapomniane 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Adam.... zrób to tydzień wcześniej.... 🙏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 10 minut temu, mig napisał: Adam.... zrób to tydzień wcześniej.... 🙏 Patrze za okno - tydzień wcześniej jeszcze mokro będzie.. a tak to już kwiatki bedą kwitły ..;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 7 godzin temu, grimson napisał: To już lepiej wytargać z szafy DH 212cm i dłuższe, wrażenia będą niezapomniane 🙂 A jeździłeś kiedyś na takich nartach? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Patrze za okno - tydzień wcześniej jeszcze mokro będzie.. a tak to już kwiatki bedą kwitły ..;) Przecież główna cześć imprezy i tak będzie pod dachem.... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 1 godzinę temu, Mitek napisał: A jeździłeś kiedyś na takich nartach? Pozdro 95% nie jeździło na narcie powyżej 2m długości, więc atrakcja może być przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 4 minuty temu, grimson napisał: 95% nie jeździło na narcie powyżej 2m długości, więc atrakcja może być przednia. Ja się pytam czy Ty jeździłeś, bo Ty poruszyłeś ten temat. Na czym inni jeździli to mnie nie obchodzi bo się nie sadzą tak jak Ty. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 2 godziny temu, mig napisał: Adam.... zrób to tydzień wcześniej.... 🙏 Że wybierasz się Ty taki i odwagi do tego Ischgl …?😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 46 minut temu, .Beata. napisał: Że wybierasz się Ty taki i odwagi do tego Ischgl …?😉 Nieco bardziej na południe. Poprzednie terminy diabli wzięli... (ci z NFZ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) . Edytowane 18 Lutego 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 23 hours ago, Adam ..DUCH said: Generalnie ja sobie planuję w szkole "X" - "wolne na żądanie" na 11 i 12 marzec - w tym terminie będę do dyspozycji dla użytkowników SF. Nie to że odpoczywam ale muszę albo bym chciał poużerać się z angulacją i separacją, krawędzią i tym podobnymi pierdołami. Będę naciskał na kierownictwo na ustawienie SL - takie...takie coś około 20 tyczek - z rana - tak 9 do góra 11.. W tym czasie do dyspozycji będą dwie pary ołówków męskich i jedna para damskich, (serwisant jak zobaczy krawędzie to się załamie - milusi kolor Atomic ARC), ponadto GS 1998 r 26 - na specjalne życzenie krawędzie mogę zrobić ala Herman Maier....będzie zabawa...... Wieczorem proponuję miłą pogawędkę w Swojskich Klimatach Challenge accepted! Sidewalle podcięte, krawędzie ogolone, ślizgi wyprasowane, a kwatera klepnięta. Całą rodziną zgłaszamy chęć udziału w zabawie! Do wypowiedzenia się w temacie nominuję @KrzysiekK 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 37 minut temu, SzymQ napisał: Challenge accepted! Sidewalle podcięte, krawędzie ogolone, ślizgi wyprasowane, a kwatera klepnięta. Całą rodziną zgłaszamy chęć udziału w zabawie! Do wypowiedzenia się w temacie nominuję @KrzysiekK 🙂 Wrzuciłem termin na tył głowy z uczuciem podekscytowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 9 godzin temu, mig napisał: Adam.... zrób to tydzień wcześniej.... 🙏 Michał nie da rady 04 zawody stok do 12 zamknięty......Nie upchnę nie ma szans..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 25 minutes ago, KrzysiekK said: Wrzuciłem termin na tył głowy z uczuciem podekscytowania. Wprost emanuje entuzjazm z Twojej wypowiedzi, ale zapomniałeś kogoś nominować 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Michał nie da rady 04 zawody stok do 12 zamknięty......Nie upchnę nie ma szans..... To będziemy z Wami na odległość, duchem. Jedziemy wtedy w Alpy z kilkoma forumowiczami. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Teraz, Chertan napisał: To będziemy z Wami na odległość, duchem. Jedziemy wtedy w Alpy z kilkoma forumowiczami. By nie przeszkadzać w terminach, i nie robić już zamieszania - moze 4,5, i lepiej jeszcze 6ty/03 "Spotkanie Odrzuconych" .... 😉 gdzie? na Mosornym?, może Chopok? Szczyrk? dla mnie dowolne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) Pomimo, że nie nominowana, podrzucam może rozwiązanie problemu terminu. A mianowicie - zamknięcie stoku tego 4 wcale nie musi być katastrofą, bo jakby Ci co od piątku będą się integrować się wyśpią i zdążą wyprowadzić się ze ewentualnego stanu, tudzież zajęcia dowolne w grupach, a Ci, co przyjadą w sobotę - bez spiny zdążą i żadna ( z wyjątkiem tej piątkowej) atrakcja ich nie minie… Fajnie by było zlecieć się godną miejsca i gospodarza ekipą 😉 Pytanie, czy Adamowi to ewentualnie pasuje Edytowane 18 Lutego 2023 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 12 godzin temu, .Beata. napisał: Pomimo, że nie nominowana, podrzucam może rozwiązanie problemu terminu. A mianowicie - zamknięcie stoku tego 4 wcale nie musi być katastrofą, bo jakby Ci co od piątku będą się integrować się wyśpią i zdążą wyprowadzić się ze ewentualnego stanu, tudzież zajęcia dowolne w grupach, a Ci, co przyjadą w sobotę - bez spiny zdążą i żadna ( z wyjątkiem tej piątkowej) atrakcja ich nie minie… Fajnie by było zlecieć się godną miejsca i gospodarza ekipą 😉 Pytanie, czy Adamowi to ewentualnie pasuje Nie róbmy tak proszę. Ja rozumiem że alko, że pogadać, ale mając knajpę na górze, wyciąg do gadania i śnieg do jeżdżenia ....to ta opcja dużo lepsza niż zamknięty stok... Ja jestem wstępnie na tak na termin z propozycji @Adam ..DUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 14 godzin temu, mig napisał: Spotkanie Odrzuconych" .... Czyli dla takich "wykluczonych"... a jeśliby jeszcze jakieś termy w okolicy to można by zrobić tradycyjne "topienie marzanny".... marzannę by sie wybrało spośród forumowiczów - co nie Beata?... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 12 minut temu, Lexi napisał: Czyli dla takich "wykluczonych"... a jeśliby jeszcze jakieś termy w okolicy to można by zrobić tradycyjne "topienie marzanny".... marzannę by sie wybrało spośród forumowiczów - co nie Beata?... 🙂 Zdecydowanie, szczególnie po propozycji zorganizowania spotkania narciarskiego w dniu zamknięcia stoku .... Pfff 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 😂 @Lexi niestety nie nadaję się na Marzannę ( jeśli to miałeś na myśli) - sama się topię, żadna atrakcja, No chyba że…mam słabość do ratowników 😉 @KrzysiekK po pierwsze - stok zamknięty jest tylko do 12-tej (to tylko 3 pierwsze godzinki), po drugie - nie wiem co to za zawody i kto je organizuje, ale biorąc pod uwagę w miarę spontaniczny charakter spotkania - można na tymże spontanie narobić bałaganu i spróbować wpakować się na nie jako kontr-grupa lub przynajmniej kibicować , i po trzecie - ktoś we wcześniejszych postach poddał w wątpliwość wagę śniegu na tym spotkaniu, więc… to tylko luźne przemyślenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi