.Beata. Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 A czy możemy określić termin tego spotkania? - urlopy trzeba by wypisać… Adam - jak wygląda frekwencja zaraz po feriach? - o ile ostatnia grupa feryjna w ogóle będzie miała śnieg…a biorąc pod uwagę to co mamy za oknem, w marcu może być już tak jak jest teraz… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 W ubiegłym roku w marcu były lepsze warunki do jazdy niż na początku zimy. Dla przykładu tak wyglądała Golgota w Szczyrku 10 marca: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Jaki termin zlotu? Jak sobota wchodzi w grę, to mogę wpaść z krainy ziemniaka na 1 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 11:17, kordiankw napisał: W ubiegłym roku w marcu były lepsze warunki do jazdy niż na początku zimy. Dla przykładu tak wyglądała Golgota w Szczyrku 10 marca: Ostatnie dwa sezony marzec był bardzo śnieżny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Dobre warunki w marcu szczególnie na początku są od kilku już lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 10:58, .Beata. napisał: A czy możemy określić termin tego spotkania? - urlopy trzeba by wypisać… Adam - jak wygląda frekwencja zaraz po feriach? - o ile ostatnia grupa feryjna w ogóle będzie miała śnieg…a biorąc pod uwagę to co mamy za oknem, w marcu może być już tak jak jest teraz… Marzec to w ZW martwy sezon - wstępnie drugie weekend marca...ale czy przy takim spotkaniu śnieg jest ważny???? skoczymy do SKI Park Rajcza i rolki....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 10:58, .Beata. napisał: o ile ostatnia grupa feryjna w ogóle będzie miała śnieg…a biorąc pod uwagę to co mamy za oknem, w marcu może być już tak jak jest teraz… Poczekaj poczekaj znajdę ci film z kwietnia - cuda się dzieją uwierz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Jak dacie znać wcześniej to dam radę przyjechać. Tylko nie wiem, czy młody Moruniek mi odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Przyszło mi do głowy, żeby może odwiedzić Skolnitego. Patrzę na kamerki, a czerwona zamknięta. Zaglądam na FB, a tam komentarze o kamieniach na niebieskiej. Nie rozpieszcza obecna zima. Ten zlot to się chyba jednak skończy na narciarskiej dyskusji przy zimnym piwie 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Będę od jutra w okolicy. Spradzę "namacalnie" warunki... może Jawornik? (Kiczera lub Soszów...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 W Zwardoniu warunek chyba całkiem dobry (z kamer tak wynika) tylko frekwencja jakby nie za duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Na tą chwilę jesteśmy zasypani po pachy. Na parkingu o 9 10 aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Żałuję, że nie mam wolnego 😞. W weekendy dalej tłumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Szkoda, że ten Zwardoń nie jest bliżej, na jeden dzień nie ma jak jechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 11 godzin temu, brachol napisał: Szkoda, że ten Zwardoń nie jest bliżej, na jeden dzień nie ma jak jechać. To jedź na trzy ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: To jedź na trzy ..... Na razie nie dam rady, ale kto wie co się podzieje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 On 1/12/2023 at 10:10 PM, Adam ..DUCH said: Kochani powiem tak ....kompletnie nie zmuszony zastanawiam się nad "forumowym" zebraniem na terenie SN ZW ZKI pt. "tańce hulanki i swawole". Co jestem w stanie załatwić: 1. Noclegi w pensjonacie "ZGODA" - prowadzi nasz "ratrakowiec" Adam Fiedor.....warunki "normalne", ceny negocjowalne, "dupna" wspólna kuchnia, fantastyczna gospodyni, przeurocza córka gospodyni - Julka (będzie z dziewczyny świetny instruktor i w mojej głowie ta sprawa), swojskie wyroby i te grzeczne i te nie grzeczne 2. Karnety - myślę że w dobrej cenie - tak myślę roboczo 50 dyszek cały dzień 3. Opieka nad dzieciakami - tu upustu niestety nie mogę zapewnić ale za to personel już tak. I tak mi się zdaje na granicy pewności że "mały wyciąg" w gratisie 4. Porady techniczne z mojej strony - a ja chętnie czegoś nowego się nauczę Termin: marzec 2023 Czy klaruje się jakaś konkretna data? Szykuje się konkurencyjna impreza w Rzykach, a na dwóch zlotach nie zjawię się na pewno 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) 43 minuty temu, SzymQ napisał: Czy klaruje się jakaś konkretna data? Szykuje się konkurencyjna impreza w Rzykach, a na dwóch zlotach nie zjawię się na pewno 😄 „ Wstępnie drugi weekend marca” cytując Adama Edytowane 14 Lutego 2023 przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 5 minutes ago, .Beata. said: „ Wstępnie drugi weekend marca” cytując Adama No tak. Pytanie czy owo wstępnie jest już wiążące... Trzeba przyznać, że przy tym, co Mitek zawarł w jednym poście, to organizacja zlotu w Zwadroniu, w całości wygląda na razie bardzo "wstępnie" 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Generalnie ja sobie planuję w szkole "X" - "wolne na żądanie" na 11 i 12 marzec - w tym terminie będę do dyspozycji dla użytkowników SF. Nie to że odpoczywam ale muszę albo bym chciał poużerać się z angulacją i separacją, krawędzią i tym podobnymi pierdołami. Będę naciskał na kierownictwo na ustawienie SL - takie...takie coś około 20 tyczek - z rana - tak 9 do góra 11.. W tym czasie do dyspozycji będą dwie pary ołówków męskich i jedna para damskich, (serwisant jak zobaczy krawędzie to się załamie - milusi kolor Atomic ARC), ponadto GS 1998 r 26 - na specjalne życzenie krawędzie mogę zrobić ala Herman Maier....będzie zabawa...... Wieczorem proponuję miłą pogawędkę w Swojskich Klimatach 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Cześć Ja po prostu tak czy tak będę w Cz.G. w trzeci weekend marca stąd post. Adamowego nie widziałem więc z propozycja zlotu się wycofuję coby nie bruździć ale jak ktoś by chciał w Cz.G. być koło weekendu 17-19.03 to niech da wcześniej znać. Może coś się pozałatwia. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 W dniu 14.02.2023 o 22:33, .Beata. napisał: „ Wstępnie drugi weekend marca” cytując Adama Też sie pewnie pojawie ... ale dokładnie to omówimy wcześniej w Poznaniu - mam nadzieje.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 1 godzinę temu, Mitek napisał: ktoś by chciał w Cz.G. być koło weekendu 17-19.03 to niech da wcześniej znać Jak będziesz pewnie sie zjawie ale raczej nie w weekend... choć na butach bywam tam i w niedziele czasem :).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 4 minuty temu, Lexi napisał: Też sie pewnie pojawie ... ale dokładnie to omówimy wcześniej w Poznaniu - mam nadzieje.. 🙂 Ja już nie wiem, czy Ty straszysz tą wizytą, czy obiecujesz… ale nie zmienia to faktu, że się wybieram i jeśli ktoś jeszcze rusza z Poznania lub przez Poznań, to jakby kwestia podróży jest do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi