Mitek Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 44 minuty temu, moruniek napisał: Opis kurtki, wyjął mnie z butów, "Męska kurtka (nazwę pominę, by nie robić reklamy)... pozwoli ci ujarzmić mocno nachylone zbocza i cieszyć się z działania grawitacji, gdy będziesz pokonywać strome zjazdy lub kreślił nowe linie zakrętów na stoku. " Jakoś do tej pory, ja głupi, nie pomyślałem, że do tego potrzebna jest kurtka narciarska 😉. Cześć Krzychu - zajebiste, zwłaszcza "zakręty" na nartach. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Eeee, doczytałem, żółte mają R30. Raczej do konkurencji szybkościowych. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 15 minut temu, Marcos73 napisał: Eeee, doczytałem, żółte mają R30. Raczej do konkurencji szybkościowych. pozdro czyli tym bardziej moja kurtka jest dobra - normalnie zrobiliście mi dzień 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 1 minutę temu, Kubis napisał: czyli tym bardziej moja kurtka jest dobra - normalnie zrobiliście mi dzień 🙂 Cześć A niby 13 piątek... Ja też miałem dzisiaj same sukcesy - wiesz takie małe ale z nich składa się większy. Cieszyć się trzeba z każdej możliwej rzeczy - bardzo fajne myślenie prezentuje Pan. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 43 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Krzychu - zajebiste, zwłaszcza "zakręty" na nartach. POzdro Kiedyś były wiraże.... ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 7 godzin temu, Wujot napisał: Niekoniecznie, przy ciuchach membranowych normalnym procesem jest skraplanie (od wewnątrz). Szczególnie podczas deszczu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejo Napisano 24 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 W dniu 11.01.2023 o 21:59, Mitek napisał: Cześć JMP. Pozdro W dniu 11.01.2023 o 22:01, Wujot napisał: A nawet są w cenie 650 zł bez ociepliny (za to z siatką) https://sklep.jmpsport.pl/sporty/118-spodnie-desantowe.html hej. Dzięki wielkie za polecenie. mam jeszcze pytanie, na 180cm i 72kg wagi lepiej wziąć M czy L. Dzięki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 36 minut temu, maciejo napisał: hej. Dzięki wielkie za polecenie. mam jeszcze pytanie, na 180cm i 72kg wagi lepiej wziąć M czy L. Dzięki 🙂 To zależy gdzie ci się ta masa skomasowała ;). Lki mogą się okazać za długie. Kup 2 pary online, drugie odeślij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi