mig Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Chyba zeszłoroczne.... ławeczka odnowiona. Widok w kierunku Jaworzynki. Rzadką ciekawostką jest, że gora jest odwadniana do trzech rzek: Czadeczką do Dunaju ( przez Wag), Olzą do Odry i Sołą do Wisły... Każde zbocze ma swoją dużą rzekę... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Poszperałem w necie.... to też Ochodzita. ( fot. Mariusz Tyc) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Michał mega górka...oj można pisać i pisać.....szkoda że brak inwestora...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Poszukam i znajdę - Zdjęcie Karolka jak kładzie się na wiatr........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 3 hours ago, Adam ..DUCH said: Michał mega górka...oj można pisać i pisać.....szkoda że brak inwestora...... Mega. Ja zupełnie przypadkiem się na niej znalazłem turystycznie i mnie oczarowała. Byłem zdziwiony, że nie ma szlaków wiodących tamtędy. Narciarsko też była taka fajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi