kordiankw Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 6 minut temu, Mitek napisał: Serio: macie żółte spodnie narciarskie??? Przecież to totalnie niepraktyczne... Pozdro Bardzo praktyczne 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 13 minut temu, star napisał: Mam inne spodnie, ale taka sama kurtkę... mogę się przyłączyć;-) I gitara, dwa komplety już są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 3 minuty temu, kordiankw napisał: Bardzo praktyczne 😉 Policja cały czas powtarza: bądź widoczny 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Teraz, grimson napisał: Policja cały czas powtarza: bądź widoczny 😁 Myślałem o czymś innym 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 10 minut temu, kordiankw napisał: Bardzo praktyczne 😉 Ale to chyba nie ten odcień... Ale poważnie, ja często wychodzę na narty o 7.00 na pierwszego busa a wracam po kolacji. Czasami są to jedyne spodnie jakie zakładam na wyjeździe oprócz krótkich. Siada się gdzie bądź, jeździ orczykami - jakbym miał żółte spodnie to po dwóch dniach wyglądałbym jak kloszard - podziwiam. A tu jeszcze niektórzy mają dwa komplety... ja p.....e. Pozdrowienia Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Mitek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 2 minutes ago, grimson said: Policja cały czas powtarza: bądź widoczny 😁 Zwłaszcza w drodze z Hali Szrenickiej na Lolę 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 4 minuty temu, Mitek napisał: Ale to chyba nie ten odcień... Zależy od menu 😉 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 7 minut temu, grimson napisał: Policja cały czas powtarza: bądź widoczny 😁 Cześć Ja Ci powiem... zazwyczaj nie jestem najgorszy na stoku ale żeby zakładać ubranie rzucające się w oczy... mam świadomość swoich narciarskich niedoskonałości... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ja Ci powiem... zazwyczaj nie jestem najgorszy na stoku ale żeby zakładać ubranie rzucające się w oczy... mam świadomość swoich narciarskich niedoskonałości... Pozdro W takiej sytuacji mówi się "niech chamy znają intelygencję" 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 A ja mam ustawione na Zwadroniu szkolenie z Adamem od 23.01 a tam zapowiadają...jak na obrazku. A rezerwacje stancji mogę odwołać max w piątek 13.01 ... I mam zgryza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Cześć A co browar a Adamem będzie źle smakował? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A co browar a Adamem będzie źle smakował? Pozdro Teoretycznie nie 🤣🤣🤣 ale z dziećmi mam być. Znaczy jeździc ma Leoska i ja bo Rafał dwa razy skręcił nogę w stawie skokowym i lekarz zabronil w tym sezonie jeździć 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 7 minut temu, KrzysiekK napisał: A ja mam ustawione na Zwadroniu szkolenie z Adamem od 23.01 a tam zapowiadają...jak na obrazku. A rezerwacje stancji mogę odwołać max w piątek 13.01 ... I mam zgryza. Adam ma chyba taki zestaw do jeżdżenia po trawie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Cześć Dzieci nie muszą pić. Mogą iść na spacer w góry, albo przejechać się pociągiem na Słowację. Na drobne kontuzje najlepszy ruch, zresztą na każde. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 1 minutę temu, brachol napisał: Adam ma chyba taki zestaw do jeżdżenia po trawie.... Ma pewnie jeden, więc ja z córką na zmienne na grass ski a Adaś na rolkach ... Będzie musiał mocne NW robić 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Teraz, Mitek napisał: Cześć Dzieci nie muszą pić. Mogą iść na spacer w góry, albo przejechać się pociągiem na Słowację. Na drobne kontuzje najlepszy ruch, zresztą na każde. Pozdro W sumie .. trochę mi głowę resetujesz Kolego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Cześć Nie chcę, żebyś się przejmował pierdołami. Śniegu czasami po prostu nie ma i nic się na to nie poradzi a jak nic nie można poradzić to czym się przejmować...? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 44 minutes ago, KrzysiekK said: A ja mam ustawione na Zwadroniu szkolenie z Adamem od 23.01 a tam zapowiadają...jak na obrazku. A rezerwacje stancji mogę odwołać max w piątek 13.01 ... I mam zgryza. Ja tam mam Krynicę opłaconą... Ale nie wiem czy na wszelki wypadek rodziny w raczki nie wyposażyć. Jakiś decathlon czy macie inne, lepsze typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, SzymQ napisał: Ja tam mam Krynicę opłaconą... Ale nie wiem czy na wszelki wypadek rodziny w raczki nie wyposażyć. Jakiś decathlon czy macie inne, lepsze typy? Zobacz w Skalniku lub allegro. Polecam firmę VI. 6+ Edytowane 10 Stycznia 2023 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 6 minut temu, SzymQ napisał: Ja tam mam Krynicę opłaconą... Ale nie wiem czy na wszelki wypadek rodziny w raczki nie wyposażyć. Jakiś decathlon czy macie inne, lepsze typy? Krynica pyknie. Już mówią że sypie na Jaworzynie. Arena chodzi chociaż z bida, Tylicz chodzi.. myślę że spokojna Twoja, pojezdzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 18 minutes ago, brachol said: Zobacz w Skalniku lub allegro. Polecam firmę VI. 6+ Tak na szybko Lite wydają się sensowniejsze o ile się nie przesuwają... Masz jakieś doświadczenie? 15 minutes ago, KrzysiekK said: Krynica pyknie. Już mówią że sypie na Jaworzynie. Arena chodzi chociaż z bida, Tylicz chodzi.. myślę że spokojna Twoja, pojezdzicie. No oby 🙂 Niemniej jednak... 🙂 Trzymam kciuki i za Krynicę i za Zwardoń, ale ten sezon to mi się nie do końca podoba póki co i wolę być przygotowany na ewentualną niespodziankę... 😞 A jeśli jesteś pewien Krynicy, to może trzeba Adama na Krynicę po prostu namówić? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 3 minuty temu, SzymQ napisał: A jeśli jesteś pewien Krynicy, to może trzeba Adama na Krynicę po prostu namówić? 🙂 Myślę że to nie takie proste ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 14 minut temu, KrzysiekK napisał: Myślę że to nie takie proste ... cze Ale Zwardoń chyba stoi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 15 minutes ago, KrzysiekK said: Myślę że to nie takie proste ... Zwardoń stoi chyba od początku roku, a ludzie spragnieni nart to i większe dystanse pokonują, żeby pojeździć... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 17 minut temu, Marcos73 napisał: cze Ale Zwardoń chyba stoi? pozdrawiam No stoi, ale Adam mówił że na 20 st. powinien ruszyć. Czekam do piątku śledząc prognozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi