jeziorko Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Cześć jestem początkujący i szukam nart do około 1200 zł. Waga 85 kg wzrost 178 cm Proszę o porady co kupić, dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 3 godziny temu, jeziorko napisał: Cześć jestem początkujący i szukam nart do około 1200 zł. Waga 85 kg wzrost 178 cm Proszę o porady co kupić, dziękuje i pozdrawiam A jeździłeś już i wiesz, że chcesz jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 4 godziny temu, jeziorko napisał: Cześć jestem początkujący i szukam nart do około 1200 zł. Waga 85 kg wzrost 178 cm Proszę o porady co kupić, dziękuje i pozdrawiam Buty masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeziorko Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Tak buty już mam. Już jeździłem i chce dalej jeździć i podnosić swój poziom. Edytowane 5 Stycznia 2023 przez jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 6 minut temu, jeziorko napisał: Tak buty już mam. Już jeździłem i chce dalej jeździć i podnosić swój poziom. Ile jeździłeś ? Gdzie ? Czy korzystałeś z usług instruktora ? Jakie rodzaj skrętu preferujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeziorko Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 W sumie z 10-15 godzin w tym 3 godziny z instruktorem. Zaczynałem od skrętu płuznego teraz staram się rownolegle skręcać ale nie zawsze wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 5 godzin temu, moruniek napisał: Ile jeździłeś ? Gdzie ? Czy korzystałeś z usług instruktora ? Jakie rodzaj skrętu preferujesz ? Cześć Oj Krzychu... nieładnie żartować z początkujących... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeziorko Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Dostałem propozycje Rossignol Actys 170 cm nowe i Wiązania do 9 DIn w cenę 500 zł. Warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 25 minut temu, jeziorko napisał: Dostałem propozycje Rossignol Actys 170 cm nowe i Wiązania do 9 DIn w cenę 500 zł. Warto ? Moim zdaniem, nie warto. Długość może być. Jeżeli ma to być ten model, to poszukaj jakiejś używki, powinna kosztować około 100 zł. Na sezon Ci starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Hej, szukaj nart o długości minimum 170 do powiedzmy Twojego wzrostu, z promieniem skrętu 15 - 17 m. NIE SZUKAJ wśród nart ,,dla początkujących'', większość to konstrukcyjnie słabizna i nierozwojowe; weź pod uwagę narty z rdzeniem drewnianym - te mogą długo posłużyć. Wg monenklatury szukaj nart dla średniozaawansowanych. Nie ma potrzeby kupować nart nowych - wśród używek jest spory wybór. Można zamieścić ogłoszenie na stronach jak np. https://www.facebook.com/groups/768530096910577 czy u nas na forum. Gdybyś miał wątpliwości co do stanu - pytaj zamieszczając fotki z bliska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeziorko Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Dzięki za super wyjaśnienie - jeśli ktoś ma cis na zbyciu proszę o wysłanie na priv oferty. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeziorko Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Czy za 500 zł narty w bardzo dobrym stanie Atomic Redster Pro Ti 165 warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi