zslawek Napisano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Mam na sprzedaż sześć karnetów całodniowych Wiślański Skipass zakupionych w black weekend. Działają w 14 ośrodkach. Sprzedam po cenie zakupu 101,5 PLN za sztukę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 up, aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Hej 🙂 Chciałabym zakupić dziś, proszę o pilny kontakt. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poszło na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Nie chcę zakładać takiego samego tematu, jak autor już sprzeda swoje skipassy to ja też chętnie pozbędę się dwóch sztuk, cena zakupu czyli 101,50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi