jeziorko Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Cześć czy warto zrobić spersonalizowane wkładki ( cały proces) w sklepie Sportano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Nie, w sportano wyjątkowo nie warto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 A gdzie warto robić wkładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Harnaś napisał: A gdzie warto robić wkładki? Wszędzie u tych, którzy nie zasmiecaja forum autoreklamą dla idiotow. Edytowane 30 Grudnia 2022 przez mig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawa212 Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 tutaj masz dobrą opcję https://skiland.pl/bootfitting-jelenia-gora/ widziałem na ich fb, że robili wkładki Majce Włoszczowskiej, więc skorzystałem i bardzo sobie chwalę a poprzednie miałem robione w Windsport w krakowie. Custom to custom nie ma nic lepszego : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi